Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Honey, multumesc frumos.

Te astept si pe tine si pe Happy cu testele pozitive. Chiar mi-ar placea sa fim din nou la o odisee, dar care sa se termine cu bine.

Oana 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

buna fetele.
cred ca am trecut pe listuta cam toate gravidutele. daca e vreuna care nu se vede, imi cer scuze si o rog sa ma atentioneze.
astept datele pentru completarea x-urilo.
va si va urez odisee superba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mralu spune:

Buna fetele

Ce mai faceti?
Eu am multe, multe greturi.

In rest, sper sa ajung la o ecografie saptamana viitoare.
Felicitari noilor gravidute si spor la treaba celor care vor sa devina.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

buna seara dragi burtici si bun venit noilor viitoare mamici.
happyum poate totusi il fentezi luna asta (ma refer la cm)
Eram curioasa ce "senzatii tari "incercati in aceasta perioada,eu raportez balonare(azi parca a fost mai ok decat in celalalte zile)si usoare insomnii(cred ca astea sunt datorate lipsei de nicotina...am citit pe dc ca daca te lasi brusc de fumat apar stari de nervozitate,insomnii etc.)

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Happymum - eu sunt ok. Pe 11 este ovulatia , asa ca de azi incolo au intalnire. Unul trebuie sa fie norocos .
Eu tot sper ca sa vi cu un test pozitiv la odissea asta.
Oana- ar fi tare frumos sa fim iar impreuna aici si peste 9 luni sa vb despre pozitii de alaptat, colicii si planuri de botez.

Denisa, in curand , Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Buna, fetelor, ma alatur si eu la listuta de gravidute cu DUM 09.06.2009 si DPN probabil 16.03.2010 conform tabelului DC. Am facut ieri un test de sarcina care a iesit pozitiv desi a doua liniuta a fost asa mai pala, am usoare scurgeri maronii cam 2-3 pete pe zi, incepand de saptamna trecuta de vineri, sper sa fie de la nidare caci asa am avut si la sarcina trecuta. Eco voi face dupa 6 saptamani cand i se va auzi si inimioara. Problema este ca saptamana viitoare vom pleca la mare si nush daca ii dauneaza sau nu sarcinii. Oricum la plaja nu voi sta prea mult decat dimineata pana la 9 si dupa amiaza de la 5 caci mergem si cu fetita care are 1 an si 3 luni.Voi ce ziceti?
Pup toate burticile!

mamica de fetita si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

fetelor, nu vreau sa va intristez dar nici sa dispar fara sa imi iau la revedere/.
Odiseea mea din pacate s-a incheiat.
sper sa imi revin repede si sa ma reapuc de prestat.
Bafta multa in continuare si la cat mai multe burtici si mamici sanatoase.

Mergi la inceput

Neata fetili!
Discordia bine ai venit! Si eu am scurgeri maronii de mai bine de o saptamana si a fost o zi chiar si rosu. Dar ieri am vazut inimioara pulsand si ma sa fie totul ok. Eu am indicatie de repaus la pat de atunci. Nu stiu ce sa zic cu mersul la mare. Iei ceva de sustinere?

Eu azi experimentez o greata mai urata.

O zi buna.

Oana 6+

Mergi la inceput

Pufescu imi pare rau!
Multa putere sa o iei de la capat si data viitoare sa fie totul bine!

Oana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

fetelor, am innebunit de-a binelea! Tocmai mi-am mai facut un test de sarcina care a iesit pozitiv, a doua liniuta se vede mai bine decat cea de ieri si acum stau si compar intensitatea culorii de la cele doua teste de sarcina plus cele doua care le-am facut cand eram gravi cu fetita, in total 4 teste. De o jumatate de ora ma holbez la ele sa imi dau seama de diferenta de nuanta.
Mi-am cumparat acid folic si utrogestan care mi-a fost recomandat si la sarcina trecuta. Aici in oras mi-e frica sa ma duc la vreun dr deoarece am avut numai experiente neplacute cu toti la care am mers si despre care se spune ca sunt cei mai buni, asa ca poate voi merge saptamana viitoare la Spitalul Polizu, la dr. Tataru cu care am nascut data trecuta si mi-a placut foarte mult de ea, mai ales ca eu nu sunt genul care sa dau "atentii" si cu toate astea s-a ocupat excelent de mine.
Pt Pufescu si sper sa iti revii cat mai repede.

mamica de fetita si 4+

Mergi la inceput