Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

nu mai vreau vesti triste....
pufescu imi pare sincer tare rau si mi-e ciuda...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Buna, fetelor, ma alatur si eu la listuta de gravidute cu DUM 09.06.2009 si DPN probabil 16.03.2010 conform tabelului DC. Am facut ieri un test de sarcina care a iesit pozitiv desi a doua liniuta a fost asa mai pala, am usoare scurgeri maronii cam 2-3 pete pe zi, incepand de saptamna trecuta de vineri, sper sa fie de la nidare caci asa am avut si la sarcina trecuta. Eco voi face dupa 6 saptamani cand i se va auzi si inimioara. Problema este ca saptamana viitoare vom pleca la mare si nush daca ii dauneaza sau nu sarcinii. Oricum la plaja nu voi sta prea mult decat dimineata pana la 9 si dupa amiaza de la 5 caci mergem si cu fetita care are 1 an si 3 luni.Voi ce ziceti?
Pup toate burticile!

mamica de fetita si 4+

Inseamna ca fetitza ta e de varsta bebelului meu,e nascut pe 14 martie..
Ce frumos ar fii sa prind si eu aceasta odisee
Pufescu,sincer imi pare rau,fa ceva analize sa vezi din ce cauza a disparut bebelul tau...

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Pufescu - Imi pare tare rau. Iti doresc putere sa treci peste acest hop si cand te simti pregatita sa incerci din nou

Denisa, in curand , Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

of, pufescu, imi pare tare rau

ai grija de tine si cand vei fi pregatita sufleteste te asteptam cu vesti bune

la orice odisee vei scrie atunci, sper sa intri si aici

5+
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna fetelor,

In primul rand felicitari noilor venite. Ne-am inmultit si ma bucur foarte mult. Sa dea Domane Doamne sa ramanem cu toatele pana la capat.
Din pacate, eu nu am vesti foarte bune. Am fost la dr. a fost ok, activitate cardiaca, bebe de 3mm, super. Tratament preventiv cu utrogestan si vitamine.
Doar ca intre timp am facut cateva sute de km cu masina, iar azi dimineata hemoragie foarte puternica, sange de culoare rosu aprins. Mers la urgenta, bebe la locul lui, doar ca sacul embrionar desprins cam 50%.
Acum continui tratamentul, cu doza mai mare si tb sa stau in pat, imobilizata.
Doar ca eu marti am zbor spre Romania, cu escala si copil dupa mine. Iar intre timp de aranjat treburi la servici, asta insemanand multe drumuri . Plus cumparaturi de facut!!!!!!!
Ce ma fac??????
Scuze ca m-am lungit, latit, atata, doar simteam nevoia sa ma descarc.
O zi buna tuturor.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 6+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetelor!

Bun venit! noilor burticute , sarcini usoare, la termen si cu un (sau m multi) sanatosi.

pufescu imi pare sincer rau, dar nu te descuraja .
Te asteptam cat de curand cu o noua veste.

Eu inca nu stiu daca sunt (inca nu voi face testul), astept sa vad ce are de gand 'CM' (pe 15-16). Doamne Ajuta, sa nu vina! si sa fiu .

Noi (eu, Ioana si tati), ieri am fost la plaja, a batut vantul si Ioana s-a speriat, dar apoi si-a revenit, numai cu nisipul vroia sa se joace..dar va las pe voi sa vedeti cum ne-am simtit, aici.

P.S. Sper sa nu afecteze , daca as fi ..oricum, am mers dupa 16 si nu am stat mult in apa, si nici soare f puternic nu era.

ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui kossir

Buna fetelor,

Din pacate, eu nu am vesti foarte bune. Am fost la dr. a fost ok, activitate cardiaca, bebe de 3mm, super. Tratament preventiv cu utrogestan si vitamine.
Doar ca intre timp am facut cateva sute de km cu masina, iar azi dimineata hemoragie foarte puternica, sange de culoare rosu aprins. Mers la urgenta, bebe la locul lui, doar ca sacul embrionar desprins cam 50%.
Acum continui tratamentul, cu doza mai mare si tb sa stau in pat, imobilizata.
Doar ca eu marti am zbor spre Romania, cu escala si copil dupa mine. Iar intre timp de aranjat treburi la servici, asta insemanand multe drumuri . Plus cumparaturi de facut!!!!!!!
Ce ma fac??????
Scuze ca m-am lungit, latit, atata, doar simteam nevoia sa ma descarc.
O zi buna tuturor.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 6+ sapt

Offf...imi pare rau .
Ai vb cu Dr ce activitati ai de facut?
Cel mai bine e sa te sfatuiesti cu dansul..si daca tb sa nu faci efort..eu zic sa faci asa.. vb cu cei de la servici (sper sa te inteleaga), cumparaturile..sa ti le faca cineva apropiat (ii faci lista)..asta e parerea mea, ca totul sa fie bine.

Apropo..de asta, am si eu o intrebare (pt toate fetele de aici): in August vrem sa mergem la BT ..si sunt ceva km (500 km), nu conduc eu , ci sotul..dar nu va fi obositor pt mine, daca voi fi ? (oricum voi merge inainte de a pleca la un Dr)

ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Discordia, bun venit.Mie mi s-a interzis plaja (poate si pt faptul ca sunt fff alba la ten) si calatoriile.Acum e perioada cea mai delicata !
Pufescu imi pare rau sincer.
Kossir, e neaparat sa faci toate astea TU?Ai grija de tine.
Eu de azi am inceput serios cu greturile.Doar imi imaginam un fel de mancare si beah!Asta e!Macar asta ma "informeaza " ca bebe traieste.Si inca bine!!!
Oana, Uta, voi cum stati?

5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

kossir iti zic cum a fost la mine, sa nu te sperii... ci doar sa auzi o parere... eu la fel, mers la greu cu masina (nu am condus eu)... apoi o nunta la tara... mai bine de 24 de ore treaza in picioare sau in sezut... dupa, intru in spital cu placenta desprinsa... sangerari moderate... dupa o sapt de la externare am botezat... nu am ascultat si am tinut fata in brate eu tot timpul... la scaldata acasa, am ridicat putin de balia plina cu apa fara sa realizez... la cumetrie am stat toata noaptea la restaurant... la 3 zile dupa m intrat in spital cu hemoragie... rezultatul... il vezi la mine la semnatura...
deci...

efortul in cazul tau poate fi foarte foarte foarte periculos.
eu zic sa nu te misti din pat pana in ziua cand zbori incoace... si atunci sa iti ajute Domnul sa treci cu bine.

iarta-ma daca iti par deplasata...

ma rog si eu sa fiti bine si tu si bebe.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Salutare dragelor!

Eu sunt proaspata mamica de 3 sapt si 3 zile...si va citesc cu drag si de dragul scumpei happymum!

Va doresc la toate numai bine si imi pare rau pentru ceea ce nu se intampla asa cum ne dorim fiecare,,,

Capul sus, gandul la Doamne Doamne si mergeti inainte!

Va pup dulce pe fiecare!

Ana-Maria si Valentin, fericiti parinti de Andrei-Razvan !

Mergi la inceput