Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

alina este pur si simplu o printesa adevarata, chiar si in chilotel la plaja...
sa va traiasca sanatoasa si frumoasa mereu.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Happymum, nu esti deplasata deloc.
Merci tuturor pentru sfaturi si sustinere.
Aveti dreptate, asta si fac acum, stau in pat si incerc sa reglez din telefon cu serviciul, iar cu cumparaturile cum o fi.
Sambata merg la dr. meu cu care azi am comunicat doar prin telefon si atunci voi vedea clar cum va fi. Pana atunci ma tot gandesc daca ar fi cazul sa amana zborul, desi e foarte tarziu pentru asta, cred.

O seara placuta.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 6+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

fetelor, nu vreau sa va intristez dar nici sa dispar fara sa imi iau la revedere/.
Odiseea mea din pacate s-a incheiat.
sper sa imi revin repede si sa ma reapuc de prestat.
Bafta multa in continuare si la cat mai multe burtici si mamici sanatoase.

Pufescu, fruntea sus...ai incredere in DD..sant convinsa ca ne vei prinde din urma!Si te asteptam peste o luna cu vesti pozitive!
Pupici!

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

alina, ana chiar este mamica nou-nouta... adica abia ce a nascut.

ana multumesc mult ca ma urmaresti... ce face bebe? trebuie sa fie o frumusete deja... cum e cu botezul?

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Buna, fetelor, ma alatur si eu la listuta de gravidute cu DUM 09.06.2009 si DPN probabil 16.03.2010 conform tabelului DC. Am facut ieri un test de sarcina care a iesit pozitiv desi a doua liniuta a fost asa mai pala, am usoare scurgeri maronii cam 2-3 pete pe zi, incepand de saptamna trecuta de vineri, sper sa fie de la nidare caci asa am avut si la sarcina trecuta. Eco voi face dupa 6 saptamani cand i se va auzi si inimioara. Problema este ca saptamana viitoare vom pleca la mare si nush daca ii dauneaza sau nu sarcinii. Oricum la plaja nu voi sta prea mult decat dimineata pana la 9 si dupa amiaza de la 5 caci mergem si cu fetita care are 1 an si 3 luni.Voi ce ziceti?
Pup toate burticile!

mamica de fetita si 4+

Inseamna ca fetitza ta e de varsta bebelului meu,e nascut pe 14 martie..
Ce frumos ar fii sa prind si eu aceasta odisee
Pufescu,sincer imi pare rau,fa ceva analize sa vezi din ce cauza a disparut bebelul tau...

deChristian Ionut

neliacris, fetita mea este nascuta pe 9 aprilie, deci astazi face exact 1 an si 3 luni, sper sa prinzi si tu aceasta odisee sa fie iar diferenta de varsta mica intre bebeii nostri

mamica de fetita si 4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui kossir

Buna fetelor,

Din pacate, eu nu am vesti foarte bune. Am fost la dr. a fost ok, activitate cardiaca, bebe de 3mm, super. Tratament preventiv cu utrogestan si vitamine.
Doar ca intre timp am facut cateva sute de km cu masina, iar azi dimineata hemoragie foarte puternica, sange de culoare rosu aprins. Mers la urgenta, bebe la locul lui, doar ca sacul embrionar desprins cam 50%.
Acum continui tratamentul, cu doza mai mare si tb sa stau in pat, imobilizata.
Doar ca eu marti am zbor spre Romania, cu escala si copil dupa mine. Iar intre timp de aranjat treburi la servici, asta insemanand multe drumuri . Plus cumparaturi de facut!!!!!!!
Ce ma fac??????
Scuze ca m-am lungit, latit, atata, doar simteam nevoia sa ma descarc.
O zi buna tuturor.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 6+ sapt

Offf...imi pare rau .
Ai vb cu Dr ce activitati ai de facut?
Cel mai bine e sa te sfatuiesti cu dansul..si daca tb sa nu faci efort..eu zic sa faci asa.. vb cu cei de la servici (sper sa te inteleaga), cumparaturile..sa ti le faca cineva apropiat (ii faci lista)..asta e parerea mea, ca totul sa fie bine.

Apropo..de asta, am si eu o intrebare (pt toate fetele de aici): in August vrem sa mergem la BT ..si sunt ceva km (500 km), nu conduc eu , ci sotul..dar nu va fi obositor pt mine, daca voi fi ? (oricum voi merge inainte de a pleca la un Dr)

ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Eu am calatorit foarte mult cand am fost gravida cu primul copil, incepand cu luna a 2 de sarcina, am mers cu trenul de la giurgiu pana la targu ocna de 6 ori intr-o luna, apoi mers cu masina pe aceeasi distanta saptamanal, in luna a sasea de sarcina am mers cu masina tot de la giurgiu pana la sovata si inapoi si nu am avut probleme, nici eu nu am condus. Acum depinde si de cum te vei simti tu, este mai bine sa intrebi dr inainte pt a nu avea nici o indoiala.
Apropo, ai o fetita foarte frumoasa si dulce, sa iti traiasca.

mamica de fetita si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata si de la mine burticute si viitoare burticute!

Kossir, ma bucur ca stai in pat si te gandesti sa amani plecarea. Cred ca e cel mai bine.
Discordiacum esti?
Ellanik nu sunt placute greturile, dar asa e, bebe creste. Si eu am repulsie pt mancare. De aia am si dat jos 4 kg. Dar acum nu mai pot vedea dulciurile, si cred ca de aici mi se trage.

Pupici!

Oana 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Neata, fetele!
oanaiacovita, deocamdata eu nu experimentez nici o stare de gravideala...dar, sa nu ma bucur prea mult, caci la sarcina trecuta dupa a sasea saptamana de sarcina a inceput chinul care a tinut pana am nascut. Am plecat atunci de la 52kg si am ajuns la 45 inainte sa nasc, dupa nastere nu m-am mai cantarit. Acum eu fac exercitii fizice pt mentinerea siluetei, dar in conditiile date nu stiu daca este bine sa le mai fac sau nu, oricum le-am sistat pana la noi ordine, adica pana vb cu dr.
Ce am remarcat atat la sarcina trecuta cat si la prezenta este ca mie nu imi cresc sanii si nici nu se intaresc, ba dimpotriva, s-au inmuiat si parca sunt asa flescaiti

mamica de fetita si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Discordia Nu am mai auzit pe cineva sa aiba la nastere greutatea mai mica decat la inceput. Dar ce s-a intamplat? Bebelina cat a avut la nastere?

Oana 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Ioanact, eu cand am fost gravi cu Alexia am facut 2 drumuri cu masina pana la BT in primele 3 luni. A fost ok. Am avut insa col deschis prin luna 7 dar nu stiu nici acum din ce motiv. Eu zic ca poti merge pana la BT fara probleme!
Eu acum sunt la CM, dupa ne punem pe treaba si sper sa ma alatur si eu voua! Nu mai am rabdare!
Doamne ajuta pentru toate gravidutele!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput