Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
oanaiacovita spune:
Larissa multa bafta, sa se lase cu ochisori. Si
pentru Alexia pentru luni, 13 iulie.
Oana
6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
child spune:
Buna dimineata!
Ieri mi-a fost confirmata sarcina, prin testul de sange, suntem super fericiti!
Deseara am prima intalnire cu puiul meu, ma duc la medic! Sper sa vada ceva!
Legat de calatorii, ma speriati, si eu intentionez sa plec in concediu cu masina, deja avem rezervari la hoteluri, este cam departe, drumul il facem in 2 zile. O sa plecam cand sunt in saptamana 7-8, deseara trebuie sa-mi intreb medicul, sa vad daca imi da voie.
6+
discordia spune:
Bebica mea a avut fix 3kg si 48 de cm, eu mereu am zis ca este un copil vitaminizat.Posibil a fost datorita starii de rau care am avut-o toata sarcina, anemie cat cuprinde cu vizite saptamanale la fundeni pt monitorizarea hemoglobinei, ce sa-ti mai spun, ca nu mancam nimic 2-3 zile la rand doar luam vitaminele si fierul, nimic nu imi placea, ba mai mult de catva ori am avut si temperatura foarte mare (41), dar a trecut cu bine, dupa ce am nascut nu mi-a ramas deloc burta
mamica de fetita si
4+
oanaiacovita spune:
Child, felicitari!
Discordia, ma bucur ca totul a fost ok. Sa dea DD ca de data asta sa ai o sarcina mai usoara.
Oana
6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
larissa_79 spune:
oana, multumesc mult! Intr-adevar luni o sarbatorim pe Alexia! Nici nu imi vine sa cred ca au trecut 3 ani...e cea mai mare fericire din lume sa fii mamica! Vreua sa va zic ca noi o intrebam pe Alexia daca vrea o surioara sau un fratior si ea zice ca vrea "itza", adica fetita. Nu va zic ca sotul vrea tot fetita iar...asa ca, eu, care vreau un baietel sunt in minoritate. Unde mai pui ca, pentru a-i vedea pe ei fericiti as vrea si eu acum tot fetita!
Larisa si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
GabyHila spune:
Buna dimineata :)
Multumesc de adaugare pe lista!
Pufescu iti tin pumnii si ai incredere ca o sa fie bine! 
Larissa 79 daca toata lumea doreste fetita nu are cum sa iese decat fetita!
sa vina repede si sa fiti sanatosi!
Eu azi ajung la prima vizita la doctorul meu ginecolog la Tg Mures! Calculatorul DC zice ca avem 6 saptamani! Poate il vedem si auzim si o inimioara!
ma trec niste senzatii fantastice prin stomac numai la gandul ca.... ![]()
Data mea de nastere ar fi 3 martie 2010! daca e sa ramana 3 martie o sa fie aceeasi zi cu fina mea! sunt foarte multe lucuri care te fac sa crezi ca nimic nu e intamplator pe lumea asta!
Mi-e rau si sunt balonata! Simt ca sunt umflata de la dedesubtul sanilor pana la buric! pot sa mananc deocamdata orice dar am tot timpul o sezantie de continuu rau! asta e...
Am observat ca nu mai am sanii atata de tensionati! dar simt nevoia sa imi iau un sutien cu sustinere mai mare, gen sport! voi ce v-ati cumparat?
Deocamdata nu cred sa realizez f bine. Oare devin mai constienta cand incepe sa imi creasca burtica?
O zi frumoasa, Gaby
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
Zusammen mit Bogy
, Mau-Mau,Schnappi unds kids
kossir spune:
Buna dimineata,
Cum e azi?
Eu sunt cumintica
, stau prin casa si ma tot gandesc ce sa fac, ma lupt cu greturile omniprezente, doar ca sunt mai de slaba intensitate acum. Mi-a dat dr. digestine, un medicament impotriva greturilor. Si mie sooommmmnnn
. As dormi 16 ore pe zi.
Stie cineva e chiar interzis vopsitul in sarcina? Chiar si cu sampon fara amoniac???????????
Sa aveti o zi buna, fara greturi sau alte alea.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
6+ sapt
kossir spune:
Child felicitari, bine ai venit si sa ai o sarcina usoara, si un bebe sanatos.
Gaby eu i-am auzit inimioara la 5 saptamani si 4 zile dupa calculele dr. 5 si - zile dupa calculele DC.
Iar ieri, dupa hemoragia faimoasa, i-am auzit din nou inimioara
.
Deci, bafta multa, sigur o sa aveti o intalnire fericita 

.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
6+ sapt
ellanik spune:
Kossir treaba cu interzisul e....nu ca este interzis...esti sfatuita sa nu o faci din cauza riscurilor presupuse de subst din vopsea.Sa fim seriosi nu exista nimic fara chimicale in afara ceaiului de musetel sau cel de frunze de nuc.Stai cuminte ca oricum esti frumusica .
Oana cum te simti ca eu simt ca imi vars si sufletul din mine de greata.Pana la ora 1-2 nu pot manca nimic nimic de sila.
Larisa poate va fi fetita asa cum vor tati si surioara!Orice numa' sa fie sanatos!
Gaby felicitari si welcome in the club
Child mie mi s-a recomandat interzis
la calatorii fiindca acum e cea mai delicata perioada.Asa ca stau cuminte si anulez rezervarile.

5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
liliana_28 spune:
Buna fetelor,
Va citesc postarile in fiecare zi. Sa stiti ca nus capati de mine, prestez cu drag si spor. Inca mai pot prinde odiseea.
Kossir: eu am avut nunta si cununia cand eram insarcinata in 7 luni. Binentels ca m-am vopsit cu o vopsea normala dar nu inainte de a intreba medicul.
Medicul mi-a spus ca atata timp cat nu imi face rau mirosul, alt rau nu imi face vopseaua.....si m-am vopsit...si nu avem nimic.
Acum...fiecare dupa ce ii spune medicul......mie asa mi-a zis....asa am afcut.....si suntem ok.
Felicitari noilor mamici si in curand poate apar si eu cu 2 liniute clare si frumusele.
Va pup pe toate.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Nu am mai auzit pe cineva sa aiba la nastere greutatea mai mica decat la inceput. Dar ce s-a intamplat? Bebelina cat a avut la nastere?