Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
ellanik spune:
Se spune ca in primul trimestru vopsitul este interzis deoarece subst nocive ajung rapid la embrion .Dupa, isi intra in rol placenta .De aceea sunt date ca alternativa suvitele, ca nu se atinge pielea capului cu vopseaua.Eu m-am gandit la apa oxigenata sau ceai de musetel ca sunt blonda.Oare face rau appa oxigenata?Oricum nu acum pt ca am avut grija sa ma vopsesc inainte de ET.
5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
kossir spune:
Multumesc mult fetelor, e clar ca trebuie sa astept macar pana intreb medicul. Eu ma tot gandeam la samponul fara amoniac, dar o sa intreb oricum.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
6+ sapt
oanaiacovita spune:
Ellanik, ce norocoasa. Eu nu m-am astepat luna trecuta sa raman gravi si nu m-am vopsit
. Nu are nimic, se poarta naturalul ![]()
Kossir si eu stiu tot de primul trimestru ca nu e voie, dar la vopselele normale. Cred ca e ok cu sampon, dar cel mai bine intrebi medicul, sau vezi daca nu cumva are amoniac.
Eu cand voi trece de primul trimestru o sa imi caut vopsea pe baza de plante ca am auzit ca sunt.
Oana
6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
liliana_28 spune:
Dragelor, in perioda de ovulatie erati balonate?
Sunt in perioada aia si sunt super balonata si am si niste dureri in sani. Asa o trebui?
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
iliraluca spune:
Hello,
Sunt si eu o noua graviduta. Doua teste pozitive marti,beta HCG 1932,04 miercuri. Maine mai fac un beta si ma duc si la doctor.
Vroiam sa va intreb daca voi simtiti sanii diferiti pe toata perioada zilei. Eu am momente in timpul zilei cand mi se pare ca nu ma mai dor si ma cam sperie.
Este o sarcina obtinuta f greu si speram sa fiu mai relaxata dar pana nu vad la doctor ca e totul ok nu prea sunt linistita.
Multumesc,
Ileana
kossir spune:
Ileana, bine ai venit, sa fiti sanatosi si sa va bucurati in final.

Uite ca nu m-am gandit
, dar sa stii ca ai dreptate cu sanii. Sunt diferiti pe perioada zilei. Dar ma gandesc ca e normal, in functie de cum variaza hormonii, sau nu stiu exact
.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
6+ sapt
ellanik spune:
Ileana, treaba cu sanii e delicata.Si ai mei s-au umflat la greu.Sunt si grei si durerosi.E adevarat ca nu tot timpul si nu in fiecare zi dor .Pe mine mai mult dimineata ma dor.
5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
uta_ciun spune:
Happy, am vazut bine la aspirante? esti Z3?
pai vestea buna e ca daca ovulezi Z14, bebe va veni pe 14 aprilie, ce mai, oricat de tarziu ai ovula tot un berbecut faci, atunci sa te tii, stiu eu ce vorbesc ca suntem amandoi berbeci
abia astept sa deschizi luna aprilie
5+
Asa creste bebe
"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
Stefanna spune:
Buna fetelor
Ce va fac burticile?! Vad ca unele dintre voi va confruntati cu diverse simptome.Va doresc sa treaca repejor faza asta mai neplacuta.Eu sint somnoroasa,as dormi si zi si noapte, aproape ca abia ma mobilizez sa am grija de fetita noastra de 3 anisori.Vroiam sa intreb fetele care sinteti acum cu burtica 2, aveti vreun fel de sentiment ciudat fata de primul copil?! Eu ma simt vinovata fata de pitica mea,am devenit de un calm de nerecunoscut,simt nevoia sa o tin cat mai mult in brate si sa o alint.Probabil ca mi se trage de la ideea de cand o aveam numai pe ea, ca eu nu mai pot iubi alt copil...
Am fost si eu la medic, si m-am umplut de nervi, ca o tanti asistenta mi-a facut primul consult( aidca toata polologhia plus masuratu tensiunii) si am pierdut acolo o ora si ceva.Se misca precum ochii in capu mortului, de imi venea de acum sa sar pe geam.Pe 16 iulie voi avea echo pt stabilirea DPN, fiindca eu nu stiu data exacta a primei zile a UM.
UTA si pe tine tot un nurse te-a vazut initial?! Am impresia ca oricum sistemele sint putin dif intre USA si Ca.
PUFESCU, imi pare tare rau de stirile tale.Putere multa sa treci peste durere
Bun venit fetelor noi si sarcina cat mai lina noua tuturor.