Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
discordia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Stefanna Buna fetelor Ce va fac burticile?! Vad ca unele dintre voi va confruntati cu diverse simptome.Va doresc sa treaca repejor faza asta mai neplacuta.Eu sint somnoroasa,as dormi si zi si noapte, aproape ca abia ma mobilizez sa am grija de fetita noastra de 3 anisori.Vroiam sa intreb fetele care sinteti acum cu burtica 2, aveti vreun fel de sentiment ciudat fata de primul copil?! Eu ma simt vinovata fata de pitica mea,am devenit de un calm de nerecunoscut,simt nevoia sa o tin cat mai mult in brate si sa o alint.Probabil ca mi se trage de la ideea de cand o aveam numai pe ea, ca eu nu mai pot iubi alt copil... Am fost si eu la medic, si m-am umplut de nervi, ca o tanti asistenta mi-a facut primul consult( aidca toata polologhia plus masuratu tensiunii) si am pierdut acolo o ora si ceva.Se misca precum ochii in capu mortului, de imi venea de acum sa sar pe geam.Pe 16 iulie voi avea echo pt stabilirea DPN, fiindca eu nu stiu data exacta a primei zile a UM. UTA si pe tine tot un nurse te-a vazut initial?! Am impresia ca oricum sistemele sint putin dif intre USA si Ca. PUFESCU, imi pare tare rau de stirile tale.Putere multa sa treci peste durere ![]() Bun venit fetelor noi si sarcina cat mai lina noua tuturor. |
La fel ca si tine Stefanna si pe mine ma incearca aceleasi sentimente. Eu sper sa imi pot iubi amandoi copiii la fel, dar nu pot sa nu ma gandesc ca la prima sarcina nutream alte sentimente fata de cele prezente acum. Cred ca mi se trage si de la faptul ca acum tb sa am grija de pitica, la sarcina trecuta nu aveam grija nimanui, am fost o rasfatata, dar acu nu mai merge deoarece un sufletel mic are nevoie de toata dragostea si atentia mea.
mamica de fetita si
4+
discordia spune:
Cred ca au inceput sa se instaleze simptomele sarcinii. De 3 nopti incoace am o stare de rau toata noaptea, la inceput nu am dat importanta, m-am gandit ca oi fi mancat ceva ce nu mi-a priit, dar acum cand vad ca deja sunt 3 nopti nedormite, cred ca e de la sarcina. Sanii vad ca sunt un pic mai sensibilosi fata de obicei, asa ca probabil micutul sau micuta din burtica incepe sa isi faca simtita prezenta.
Viitoarelor mamici deja cu un bebe cum va descurcati cu acesta, ma refer la luatul in brate caci fie-mea cere tot mai mult in brate, are vreo 10 kg si ma gandesc ca efortul prea mare si sustint sa nu dauneze sarcinii, mai ales ca aseara m-am confruntat si cu o mare durere de mijloc de nu mai puteam sa merg si eram afara cu fetita, plus caruciorul ei plus cateva jucarii mai voluminoase.
mamica de fetita si
4+
oanaiacovita spune:
Neata burtici!
Discordia, nu ai pe cineva sa te ajute cu fetita? Nu e ndicat efortul sustinut in aceasta perioada cand bebe se fixeaza. Incearca pe cat posibl sa eviti sa o iei in brate.
Oana
6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui oanaiacovita Oana 6+ Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Oana, iubita, ce-ti face samburelul?Ai mai fost la medic?

31+
Natalia
oanaiacovita spune:
Ralucaaa
multumesc de griji! Am zile si zile. Nu am mai ajuns la dr. Miercurea viitoare mai am programare.
Pup Natalia mica si pe mamica ei.
Oana
7+

discordia spune:
nu am pe nimeni in puteri sa ma ajute, sotul meu este operat si nu are voie sa ridice greutati mai mari de 3 kg macar 6 luni, are plasa pusa, mama lucreaza, soacra este bolnava si tot ma ajuta cu fata cand sunt la serviciu, in rest chiar nu mai am pe nimeni. Asa ca nu am decat sa ma descurc cum oi putea. Sper sa fie bine pana la urma, oricum scurgerea aceea maronie aproape a disparut.
Pup toate burticile!
mamica de fetita si
4+
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui liliana_28 Dragelor, in perioda de ovulatie erati balonate? Sunt in perioada aia si sunt super balonata si am si niste dureri in sani. Asa o trebui? Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut |
liliana, si eu sunt super balonata...nu stiu de la ce...eu teoretic ar trebui sa am ovulatia undeva peste 3-4-5 zile..nu stiu exact...dar totusi ma simt ca un balon...fara sa fi mancat/baut ceva deosebit...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
child spune:
Salut fetele!
Am fost aseara la medic, am vazut un punctulet, asa ca medicul a confirmat sarcina, a zis ca e inca prea mica sa poata spune cat are (a spus sarcina incipienta) si m-a mai chemat peste o luna. Vai, cat am de asteptat! Cred ca am ovulat mai tarziu, de aceea nu s-a vazut decat punctuletul.
Ellanik, ai avut dreptate, mi-a interzis calatoriile cu masina, a zis eventual cu avionul, dar noi doream sa facem excursii pe unde mergeam, nu sa stam intr-un loc, asa ca....am anulat calatoria.
Cred ca nu o sa am rabdare pana in august si o sa mai fac eu o ecografie la alt medic, peste doua saptamani.
Altfel voi cum mai sunteti? Totul bine si frumos, cu siguranta
!
Va pup
6+
GabyHila spune:
Eu am vazut buburuza ieri la doctor! E un cerculet mic mic si a zis doc ca e ok, bine ancorat si ca ne vedem peste 6 saptamani. Nu pot sa zic ca m-au incercat ceva sentimente mai nu stiu cum, dar m-a cam strans stomacul!:)
Estimated time of arrival: intre 5 si 8 martie!:)
Pupici la burtici si sa va fie bine!
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
oanaiacovita spune:
Child, Gaby, felicitari pentru vestile bune la eco.
Oana
7+