Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Si eu am probleme cu somnul noaptea.Si cu greata care incepe fix la 12 si ma lasa sa mananc pe la 3.Deci pana la 3 pap iaurt si sticksuri, covrigei si ma rastesc in baie.A! inca ceva...sunt si constipata ca sa fie totul complet.
Dar sunt fericita si ii multumesc zilnic lui Dummnezeu pentru minunea noastra.
pt toate !

5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Nu vreti sa schimbam numele capitolului in "Burtici de ghiocei Mar-Apr 2010" sau "Burtici de martiosare pretioase Mar-Apr 2010"? Daca stau in pat si nu fac nimic....ma gandeam si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ellanik
Cum mai esti? Mai ai scurgeri?
Eu votez pentru "martisoare". "Ghiocei" e odiseea de anul trecut si la scutece mai sunt si din ani anteriori si ne-am incurca. Dar "martisoare" suna originsl.

Oana 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hello !
Suna bine '' martisoare'' . ''Mamici de martisoare pretioase'' sau ''Mamici de martisoare sclipiciase'' sau '' Burtici''..... daca va place mai mult .

Am vazut ca s-a marit lista . Bun venit noilor burtici. Sedere placuta 40 de sapt

Denisa, in curand , Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Nu vreti sa schimbam numele capitolului in "Burtici de ghiocei Mar-Apr 2010" sau "Burtici de martiosare pretioase Mar-Apr 2010"? Daca stau in pat si nu fac nimic....ma gandeam si eu.

Fetita mea e ghiocel de martie aprilie 2006, acum mai e un subiect ghiocei martie aprilie 2009.....eu ader la sugestia de martsoare.Mi se pare chiar f faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Buna,
Sunt de la clopotei de ian-feb 2008 si am intrat sa o felicit pe Kossir. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Sarcini usoare si bebei sanatosi tuturor!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

cioc, cioc, cioc!
ma primiti cu un ghiocel in buchetel?

fetelor nici nu stiti de cand tot citesc pe forum DC, si acum cand mi s-a confirmat sarcina, abia asteptam sa intru si eu in hora. suntem asa fericiti ... ne-am dorit atat de mult acest copil!!! sa dea Dzeu sa fie sanatos, va doresc si voua bebei sanatosi!
aaa ... si ca sa imi fac intrarea cum trebuie: DPN 06.03.2010.

va poop pe burtici!

Mergi la inceput

Si mie imi place mai mult denumirea de "martisor"mai ales ca bubulina mea haioasa e planificata sa vina cel tarziu de 8 martie.Pt toate burticile de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Si eu votez pentru "martisoare", suna mai duios, si cum luna martie este luna martisorului, iar bebicii nostrii se vor naste atunci, cine va fi cel mai frumos martisor primit vreodata?

mamica de fetita si 4+

Mergi la inceput

Cat despre ce m-ai intrebat tu Oana (de scurgeri)pot spune ca teoretic nu mai am dar practic mai sunt firicele abia vizibile (dar eu am vedere buna si ma holbez in chiloti mereu) .Firicelele am fost averizata ca vor mai fi deoarece vaginul nu se poate curata de sangele acela imediat.Dar nu e ceva de luat in seama.Mai rau e cu greturile.Nu pot manca nimic pana pe la 2 dupa-amiaza si atunci ceva fad fara gusturi si mirosuri puternice .Dar nu conteaza!Bebe sa fie sanatos si suntem fericiti si eu si tati! Tu cum esti,Oana?
Uta
Kossir
Pt toate ca sa nu va uit .

P.S. Va rog sa treceti si la mine in listuta DPN 8.03.2010.Saru'manaaa!!!

Mergi la inceput