Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
oanaiacovita spune:
Ella, eu am avut 2 zile mai naspa. La mins scurgerile continua si mi se pare asa mult pana miercuri cand merg la eco. Sun in special dimineata, dupa ce seara am pus progesteronul vaginal. O sa incerc sa il beau,sa incerc si asa. La mine greturile sunt suportabile, mai puternice dimineata si seara, dar nu vars.
Andra bine ai venit si sarcina usoara.
Oana
7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
freedelia spune:
Ne inscriem si noi cu bebe 3, DPN 4-5 Martie 2010, DN 19 iulie 1978, ceilalti doi copii, John (11 martie 2004) si Jodie (16 Martie 2006)
Alice_ spune:
Fetelor bine v-am gasit! 
Sunt si eu o burtica fericita cu DPN 16.03.2010, ma inscriu asadar la odisee, va rog sa ma treceti in lista. M-am nascut in 25.05.1970 dar stiti ca eu am vreo 26 de ani?
Acum am vazut pe lista ca nu sunt singura asa mai coapta...
Votez pentru "martisoare".
Deocamdata niciun simptom neplacut, poate voi intra in acel 10% de gravidute care nu au greturi. ![]()
Sarcina trecuta a fost usoara, la fel si nasterea. Acum cred ca va vi la fel, ceea ce va doresc si voua.
Sentimentul ciudat fata de primul copil il am si eu, l-as alinta toata ziua dar nu am pe cine
deh...e baiat de baiat.
-----------------------------------------------
vine bebe2
4+
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
www.sevenalice.ro
freedelia spune:
Alice, fetita mea (bebe 2) e nascuta pe 16 Martie :)
Sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel!
kitzy spune:
Felicitari noilor gravidute!!!!!! Va doresc sarcini usoare!
Oana hai ca nu mai e mult pana miercuri, cu greturile asa eram si eu , mai puternice dimineata si seara, varsaturi mai putin, ca norocul ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
freedelia spune:
Fetelor, in Romania se gaseste Zofran? Este un medicament care iti ia cu mana greata din timpul sarcinii. Noi ne pregatim sa mergem in Romania in vacanta si daca ma apuca greturile vreau sa stiu daca sa imi iau provizii sau se gaseste si acolo.
Multzam!
Alice_ spune:
Este Zofran in farmacii, se elibereaza pe baza de prescriptie si costa cam 120 RON cutia la fiole injectabile. Sub forma de comprimate nu am gasit pret pe net. Poate ai tu rabdare sa cauti.
Ce compozitie are? Nu e periculos pentru organism?
Eu nu as introduce otravuri in organism decat in cazuri extreme; medicamentele de sinteza sunt periculoase. De exemplu si banalul algocalmin - pe care noi il luam fara sa clipim - este interzis in multe tari, si nu degeaba.
-----------------------------------------------
vine bebe2
4+
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
poze
www.sevenalice.ro
freedelia spune:
Periculos? Nicicum, in America se da tuturor femeilor care au greturi de ani de zile (inca de la prima mea sarcina). Este considerat category B in sarcina, la fel ca orice medicament, inclusv nospa si utrogestanul, care se iau in Romania la ordinea zilei.
120 de RON -- asta inseamna vreo 40 de euro???!!! Pentru cate comprimate???? Este extrem de scump...
Mersi de raspuns, oricum.
Stefanna spune:
Alice draga mea, sintem cam in aceeasi barca
.Ca uite asa imi amintii ca nu dadui datetle pt catastif.Deci io mi-s nascuta 19 06 1972, iar fetita mea e Bianca-Nicola 22 martie 2006.Vezi FREEDELIA avem puisoare livrate cam pe la aceeasi vreme.
Noi nu stim inca DNP, pt ca fiind convinsa ca is protejata corespunzator nu ma mai interesau datele.O sa avem pe 16 iulie echo pt stabilirea DNP-ului.
In principiu sint ok... nu mai stiu care din fete a zis ca moare de somn...asa mi-s si io, tare n-as vrea sa ma mai ridic din pat.
Zile fara greata si neplaceri.