Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Buna,
Sunt de la clopotei de ian-feb 2008 si am intrat sa o felicit pe Kossir. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Sarcini usoare si bebei sanatosi tuturor!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Roli, merci mult.
Sper ca de data asta sa ajungem si noi la Marea Intalnire.
Ai doi baietei superbi, superbi. Sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucurati impreuna de toate "ofertele" vietii!

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 6+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

DISCORDIA si io o ridic in brate pe Bianca de cateva ori bune pe zi.Si mneaei are 14 kile jumate.In principiu e bine de evitat, dar nu am cum sa evit, mai ales ca am o dorinta exagerata de a o rasfata.
Noi inca nu i-am spus de bebe, pt ca nu am zis nici familiei, si ea si-ar da sigur drumul la gurita cand am vb cu parintii mei.Pana nu fac amniocenteza nu cred ca spunem familiei nimic.
Ma duc sa ma arunc intr-un pat ca nu mai pot sta pe picioare.
Pupici la tot poporul de gravidute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

freedelia esti pe listuta. felicitari si sarcina usoara... bag de seama ca nasti numa' in martie...

Mergi la inceput

alice, bun venit si sarcina usoara.

Mergi la inceput

cu schimbatul numelui, eu nu prea-s de acord... dar adaca voi vreti... propun insa sa mai asteptam sa apara si burticile de aprilie... ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

si eu zic sa asteptam sa apara si bebeii de aprilie, nu putem sa ne botezam martisoare fara sa tinem cont si de viitoarele mamici

ce facem daca fetele de aprilie vor vrea luminite sau altceva, tinand cont ca Pastele e in aprilie

mai bine ramanem prunci pretiosi, caci indiferent de luna, toti bebeii nostri sunt pretiosi

Stefanna si pe mine tot asistenta m-a vazut....am avut niste scurgeri si mi-a facut eco devreme la 5 sapt doar sa ma calmeze pe mine si pe urma am fost la luat sange, la gramada, eram vreo 15 gravidute intr-o camrea si ne-a luat la toate acolo, rand pe rand

voi avea prima programare cu doctorul abia pe 28 iulie, cred ca voi fi 8-9 sapt

6+
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

salutare dragelor si bun venit noilor viitoare mamici.
azi vad ca mazarica si-a facut simtita prezenta ,nu mi-a fost greata,nu am varsat dar am avut o stare de moleseala ....eram lipsita total de vlaga.voi cum va mai simtiti...in afara de faptul ca sunteti rasfatate de sotii vostri?

p.s:
nici eu nu prea as opta pentru schimbarea numelui ...nu prea poti inlocui prunci cu martisoare sau cu primavara.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

arina, si eu am o moleseala in corp ... cred ca si din cauza vremii... in rest nici greata, nici varsaturi, dar in schimb as dormi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Oana vad ca pe mess nu esti, iti las aici urmatorul link.
http://picasaweb.google.com/raluca.irimias/PrimiiPasi?authkey=Gv1sRgCPjf0tOdzbTkhQE#5357248296304113538
Primul e filmuletul, stiu ca voiai sa-l vezi, sper sa nu se supere fetele ca m-am bagat ca musca-n oala...
Atmosfera galbena n-o baga in seama, erau roletele trase in geam

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna seara burticilor,
Am lipsit o zi de la apel si au aparut deja noi gravidute.
Bine ati venit, sarcini usoare si bebei sanatosi.
Alice, Stefanna, suntem multe mai "coapte". Bine ati venit si sa dea Domnul sa ajungem la sfarsit cu bine.
Fetelor eu am in continuare scurgeri maronii, dar vestea buna e ca nu prea ma mai doare spatele.
Am greturi, mananc de sparg si sunt graaassaa , cred ca am luat ceva kile bune. Data trecuta am luat 18 kg . Dar aveam 10 ani mai putin si am reusit sa scap de ele. Acuu.......
Oricum nu ma gandesc foarte mult la asta, e ultimul lucru la care ma gandesc acum, sincer.
Sa aveti o seara placuta
pentru toate fetele.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 6+ sapt

Mergi la inceput