Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 20
ellanik spune:
Hehe!Kossir ma amuzi.Cum poti manca?Ai grija.Se spune ca kg depuse in primul trimestru de sarcina nu se mai dau jos sau muult mai greu eventual.Cat despre scurgerile maronii...Ti-am zis ce mi-a zis mie dr luni.A fost o sangerare mai veche, sngele a ramas in vagin si din cauza PH-ului acid si-a modificat culoarea.Ideea e s nu fie rosu sangele adica sa indice hemoragie in acel moment.Eu de cnd am avut episodul cu sagerarea maronie nu am mai facut nimic ,doar am stat in pat si m-am ridicat la baie si la masa.Nu vreau sa risc nimic la cate am facut pt sarcina asta!!!Te pup si stai si tu cumintica!
5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
freedelia spune:
Iaca ne-am sculat si noi -- si imi vine sa ma culc la loc
Multumim ca n-ati trecut pe listuta, ma uitam de mult cu jind la listele de burtici si voiam sa fiu si eu printre ele...
Stefanna, da, fetele noastre sunt nascute cam deodata si acum se pare ca bebe 2 al tau si 3 al meu o sa fie tot asa :) Haha, da, numai in martie nasc. Nu a fost planificat asa, incercasem din decembrie sa facem bebe, ba chiar luna asta facusem pauza si taman acu a venit, pe neinercate 
Eu mi-am facut programare la eco pe 22, cu o zi inainte de a pleca in Romania. Doctorul asta e la clinica pt straini numai miercurea -- oare sa ma duc miercurea asta? As avea 6 saptamani si o zi-doua. Oare e prea devreme? Ce ziceti?
Pupici -- tre sa fac ceva pentru micul dejun, si nu se face stand pe canapea ![]()
andra_s spune:
freedelia nu este devreme la 6 sapt si cateva zile. eu am facut prima ecografie la 5 sapt si 3 zile. asa ca fa-ti repede programare, miercuri sa ne spui cum a fost la dr. bafta!
[gravi6]
babyangel spune:
'neata burticilor,
N-am mai scris de 2-3 zile...am fost plecata, dar nu am parasit odiseea!!
Felicitari noilor burtici de prunci pretiosi , si ma bucur sa vad ca ne inmultim pe zi ce trece...
Eu raportez o somnolenta accentuata in jurul pranzului...si atat..
Cred ca fac parte din mamicile care nu au greturi , dar nu am decat 5 saptamani si cateva zile..
Pupici!
Anca
oanaiacovita spune:
Neata si de la mine!
Felicitari fetelor care nu au greturi, eu azi am dat prima data la rate si e tare neplacut. Dar macar apoi am putut manca, spre deosebire de ieri cand nu am mancat mai nimic. Eu deja am dat 4 kg jos, si totusi as vrea sa nu mai dau, desi ar fi de unde, dar mi-e teama ca nu se hraneste bebe cum trebuie.
La mine scurgerile s-au diminuat mult, deci e mai bine cu progesteronul luat oral.
Kitzy,vai cat de scumpa e Diana. Abia astept sa ne vedem.
O duminica frumoasa sa aveti si fara greturi.
Oana
7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
babyangel spune:
Oana, cand te-au luat greturile??
Ar putea sa apara de acuma?? Eu la prima sarcina am fgost fara greturi de la inceput pana la sfarsit...
Sant tare curioasa...Oricum nu mi-e groaza, pentru ca mi-am dorit prea mult aceasta sarcina ca sa imi umbreasca bucuria niste greturi..![]()
Anca
discordia spune:
Salutare, fetelor, ce mai faceti? Pe mine ma incearca un somn non stop, scurgerile maronii s-au oprit de 3 zile, greturi deocamdata nu am, dar ma cam doare spatele si un pic burta, sper sa nu fie nimic grav. Gata nu mai pot sa sciu ca fetita mea nu ma mai lasa.
Pupam toate gravidutele.
mamica de fetita si
4+
oanaiacovita spune:
Babyangel la mine stari de greata au fost cam din sapt 5, de aia nici nu am putut manca mai nimic in perioada asta, dar doar azi a fost mai rau. Oricum macar am scapat de greata si am putut manca, pentru ca zilele trecute ma tinea toata ziua.
Discordia si pe mine ma doare spatele si burta, dar cand e asa iau un No spa si trece.
Oana
7+

freedelia spune:
Mi-e greeeetaaaa!!!!
Au inceput greturile, de-acum sa te tii... bine macar ca au de unde se duce kilogramele...
Ma simt ingrozitor -- offff asa speram ca macar de data asta sa scap... nu-i nimic, o sa treaca, greturile sunt semn ca sarcina este prinsa bine -- o concentratie mai mare a hormonilor de sarcina produce greturile.
Va pup si va doresc sarcini usoare, fara greturi...
oanaiacovita spune:
Va invit cu drag la o noua fila de poveste
Oana
7+