Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Si eu am avut azi o mica sangerare.Am gasit pe absorbant o pata maronie si am avut o durere in zona de jos parca mai maricica decat alta data.Sper si ma rog la Dumnezeu sa fie bebe bine.Diseara merg sa fac un eco sa vad daca bebe este bine.Sunt trista.Sper sa nu fie ceva grav!

5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

cum mai este?

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus fetili!
Happy multumesc de griji, dar nu am avut o zi prea buna. Si eu am avut iar scurgeri dimineata si in seara asta am fost iar la eco. Pare sa fie in evolutie sarcina, si s-a vazut embrionul. Dra s-a suparat pe mine ca prea ma stresez.
Ellanik, cum esti?
Pufescu, off cum in 3 zile reultatul la bhcg. La noi aici il dau in 3 ore. Inseamna foarte mult fiecare ora. Trebuie sa mergi de urgenta la medic, sa iti faca o eco endovaginala si sigur se va vedea. La mine s-a vazut la 4 sapt si 5 zile. Multa bafta!

Bun venit fetelor noi!

Oana 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

salut fetelor mamici si viitoare mamici.Io nu am avut nici un gand sa prind Odiseea asta... de fapt nici o alta odisee, pt ca era totul clar, o fetita avem, o fetita de ajunge.Insa cum nu toate is dupa vrerea noastra, un personaj minuscul a decis sa ne largeasca si imbogateasca universul in acelasi timp.Asptetam prin urmare si noi o noua minune, pt care ne rugam sa fie sanatoasa si perfect normala.
Pe voi dragi fete va intrebam daca ne primiti in randurile voastre?!
Va doresc sarcini fara griji si prunci sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Oana, Nelia.Am fost la dr si bebe e la locul lui bine crescut.A fost si inca este un hematom decidual care e posibil sa mai provoace usoare sangerari.Acum m-am mai linistit.Si pe mine m-a certat dr ca ma stresez degeaba dar cum as putea sa nu ma stresez cand tin la puiucu asa tare?Deci bubulina mea haioasa este acolo unde trebuie si zicea dr ca in 2-3 zile va aparea embrionul cu inimioara ...va aparea pe ecran...adica va deveni vizibil.Mi s-a recomandat repaus la pat, fara plaja, fara droguri,fara sex deci si liniste.Sa vedem!Va pup pe toate

5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Sunt o mamica de aprilie 2009 si am intrat sa va urez tuturor sarcini usoare si bebei la termen si sanatosi.

M-a apucat nostalgia cand imi amintesc ca parca ieri eram si eu gravi... trece asa repede timpul.

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefanna

salut fetelor mamici si viitoare mamici.Io nu am avut nici un gand sa prind Odiseea asta... de fapt nici o alta odisee, pt ca era totul clar, o fetita avem, o fetita de ajunge.Insa cum nu toate is dupa vrerea noastra, un personaj minuscul a decis sa ne largeasca si imbogateasca universul in acelasi timp.Asptetam prin urmare si noi o noua minune, pt care ne rugam sa fie sanatoasa si perfect normala.
Pe voi dragi fete va intrebam daca ne primiti in randurile voastre?!
Va doresc sarcini fara griji si prunci sanatosi.

stefanna bine ai venit

imi pare bine ca a mai venit cineva de pe continentul american, sa nu mai vb singura seara, cand in romania e deja noapte de mult :))))

eu am fost azi la eco unde am vazut o "gaura neagra"...dupa UM am 5 saptamani si 2 zile, mi s-a zis ca e prea devreme sa vedem altceva in afara de sac, asa ca am eco oficial programat vinerea viitoare la 6 saptamani si 6 zile

5+
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

pe mine in seara asta m-au durut sanii mai tare ca pana acum.
si mi-e cam aiurea de la stomac... dar cred ca e de la prea multe feluri de papa-3...

uta ma bucur pentru voi.
oana Doamne ajuta sa fie bebe bie! si tu la fel.

bun venit fetelor noi. sunteti mai mult decat bine venite.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

bubulina si sa va traiasca puiutul.
eu gravida am fost... stiu cum e...... dar vreau sa fiu si mamica.... Doamne ajuta!

_

Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

ellanik of of... ma bucur ca esti ok. sa stai cumintica.
pufulescu ce ai mai facut?

_

Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

fetele mele dragi, tregati-i tare... sa nu cumva sa nu intram la odiseea aceasta.

_

Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput