Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pufescu am inceput sa sangerez de azi dimineata...sunt terminata psihic. aproape ca si cum mi-ar fi venit rusii....insa nu ma doare. niste mici crampe din cand in cand, mai usoare si putin dureroase ca la ciclu. am programare maine la doctor dar sunt disperata...cred ca asta a fost. |
Pufescu, nu dispera, pentru ca sangerari mai pot sa apara la inceput...Nu te gandi neaparat la ce e mai rau. Fruntea sus!
Si tine-ne la curent , plz!
Anca
Roxyca spune:
Buna fetelor!Sunt noua aici pe forum si de abia am aflat ca sunt insarcinata.Primul meu bebelus,sunt bucuroasa,emotionata dar in acelasi timp si ingrijorata pentru ce va urma.As vrea sa impartasesc cu voi bucuria mea si sa schimbam pareri despre aceasta lunga calatorie ce ne asteapta pana la intalnirea bebelusului nostru.Multa sanatate si felicitari tuturor gravidutelor!!
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Doamne Ajuta! nastasie asteptam sa vii cu testul POZITIV, si eu am prestat per aceasta, pe 15 ar tb sa vina CM, dar stiu eu ca nu va veni. ryncyu ce tanara esti , stiu o vorba:" Copii se fac la tinerete ca sa te bucuri de ei la batranete"pufescu fugi repede la Dr., nu mai sta..sper sa nu fie nimic grav. ![]() happymum nu luna viitoare ALBUM 7 si 5 maselute Ioana creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
sa fie asa cum iti doresti tu

eu inca nu am inceput perioada fertila...ca deh...sa lungit ciclul luna trecuta....si apoi mai vb ...oricum,eu sper sa mai prindem macar luna aprile ,sa nastem pruncii nostrii mult doriti

de
Christian Ionut
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui pufescu am inceput sa sangerez de azi dimineata...sunt terminata psihic. aproape ca si cum mi-ar fi venit rusii....insa nu ma doare. niste mici crampe din cand in cand, mai usoare si putin dureroase ca la ciclu. am programare maine la doctor dar sunt disperata...cred ca asta a fost. |
da-ne de veste cum a fost...sper sa fie de la nidare

Doamne ajuta

de
Christian Ionut
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui ryncyu Si eu am 20 ani si timp de 10 luni am incercat sa ramin insarcinata si iata ca probabil sunt caci mi-am facut test si e pozitiv dar au aparut si simptomele sarcinii. si as vrea sa stiu cand sa fac ecografia,si daca dupa atita timp de icercare sunt careva riscuri/?????? ![]() ![]() ![]() era mult asteptat si dorit |
felicitari pentru sarcina...se pare ca multi bebei sunt pretiosi(obtinuti) la noi in odisee...
daca stau sa fac calcule,eu in august implinesc 23 de ani,fiumeo 16 luni,plus 9 din burtica..adica 25 de luni,adica 2 ani si o luna...deci acum 2 ani si o luna...aveam...20 de ani si 10 luni..am calculat bine?mama ce am imbatranit si ce repede a trecut timpul...

de
Christian Ionut
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui nastasie eu am prestat bine bine de pe 1 pana ieri cand imi facusem eu calculul ca ar fi ovulatia.acum sa vedem. urez si eu bun venit noilor gravidute. sper din tot sufletul sa raman si eu cu voi si cu toate aspirantele. eu mai am insa de asteptat sa fac testul ca pe 17 ar trebui sa-mi vina.asa ca deocamdata nu scapati de mine. adriana& razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan |
AHA...tu prestezi numai pentru fetitza cu coditza?

de
Christian Ionut
babyangel spune:
| citat din mesajul lui Roxyca Buna fetelor!Sunt noua aici pe forum si de abia am aflat ca sunt insarcinata.Primul meu bebelus,sunt bucuroasa,emotionata dar in acelasi timp si ingrijorata pentru ce va urma.As vrea sa impartasesc cu voi bucuria mea si sa schimbam pareri despre aceasta lunga calatorie ce ne asteapta pana la intalnirea bebelusului nostru.Multa sanatate si felicitari tuturor gravidutelor!! |
Roxyca...bine ai venit printre burticile de prunci pretiosi...Iti doresc 40 de saptamani de vis, si un bebel sanatos si frumos!
Pupici.
Anca
ellanik spune:
Si eu am avut azi o mica sangerare.Am gasit pe absorbant o pata maronie si am avut o durere in zona de jos parca mai maricica decat alta data.Sper si ma rog la Dumnezeu sa fie bebe bine.Diseara merg sa fac un eco sa vad daca bebe este bine.Sunt trista.Sper sa nu fie ceva grav!
5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
pufescu spune:
parca s-a mai potolit...dimineata m-am dus si mi-am facut analizele(joi m-am dus la primul control, totul parea ok, doctorita imi daduse lista de analize; joi dupamasa mi-am facut prima beta Hcg, azi dimineata a doua transa si restul de analize(sange si urina)ca oricum le aveam in program). M-am programat pt maine dupamasa la control. Oricum nu are ce sa imi faca pana nu vin rezultatele la analiza(dupa calculele mele sunt in ziua 25 de la conceptie, deci 5 sapt si 4 zile, asa ca la eco nu se vede inima inca)- si beta Hcg dureaza 3 zile.
M-am dus la servici dar cum nu-mi statea capul la munca mi-am luat liber. Dupa ce am ajuns acasa si am stat in pat sangerarea s-a diminuat.
Nu imi dau seama daca e doar 'light' sau e abundent...sunt la al doilea tampon(pe primul l-am schimbat cand am plecat de la servici).
neliaCris spune:
pufescu:eu zic sa mergi la un control,e prea mare sangerarea...si mie mi-a venit cand am fost gravi cu Cris,dar mai mult de 3 pete,fara cheaguri nu au fost,dar eu m-am dus la urgene imediat...
de
Christian Ionut

si 5 maselute
IOANA (11 Ianuarie 2008)
razvan-mihai 01.11.2004