Burtici fericite de septembrie-octombrie (87)
Raspunsuri - Pagina 9
Dana15 spune:
Uve la multi ani! cu sanatate, fericire si multe, multe bucurii!
Lucia iti multumesc si eu pentru sfaturile despre alaptat..m-am emotionat pana la lacrimi cand mi-am inchipuit cum imi vor pune puiutul pe piept si ea va cauta cu gurita ei mica si dulce sanul; ca si alte fete, am salvat tot ce ai scris..intr-un fisier numit "alaptat"; succes la doctor! sa -ti dea un leac minune, sa treaca mai repede!
Monikus ai fost rapida; multumesc! ai auzit ceva de el? este chiar mai bun decat Isop? (parca de acesta vorbeati voi ..)
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Ioana felicitari sincere pt gospodareala si bucatareala |
multumesc mult! chiar ma simteam neglijata!
Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan
album Webshots
mimika spune:
Dana, Iosup, Pop si Herghelegiu sunt cei trei maestrii bucuresteni in ale ecografiei. Nu cred ca o sa te lamuresti vreodata care dintre ei e mai bun. Exista afinitati si afinitati. Mult succes!
30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
Dana15 spune:
Ok, multumesc fetelor!
am dat de POP la centru medical Diagnosis Floreasca ..am sunat sa intreb cat costa o eco morfo fetala; permiteti-mi sa ma indignez si sochez in gura mare!!! 550 RON pt o eco de 20 saptamani??!!!! Dumnezeule mare! astia sunt nebuni cu preturile in bucuresti! si cica daca vrei CD platesti separat!
Dana 26s
alex25 spune:
citat din mesajul lui Dana15 Ok, multumesc fetelor! am dat de POP la centru medical Diagnosis Floreasca ..am sunat sa intreb cat costa o eco morfo fetala; permiteti-mi sa ma indignez si sochez in gura mare!!! 550 RON pt o eco de 20 saptamani??!!!! Dumnezeule mare! astia sunt nebuni cu preturile in bucuresti! si cica daca vrei CD platesti separat! Dana 26s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
La Diagnosis e cel mai scump, incearca la Iosup la clinica Fortis 0724464646 - e in jur de 400ron si te lasa cu stickul direct, nu iti mai trebuie cd. Mai putin de 400 in Bucuresti, slabe sanse.
----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
Emy10 spune:
Buna dimineata si de la mine
Eu dorm, nu am probleme cu dormitul noaptea, poate cu trezitul caci mai devreme de 10 nu reusesc
Uve_got_mail LA MULTI ANI! Sa ai o zi frumoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Andraiulia taaare frumoase pozele! Sa fiti fericiti alaturi de bebelina voastra!
Lutoniana multumim pentru sfaturi! Mi-a placut tare mult conexiunea "skin to skin"
Laura78nico felicitari pentru bebe!
Dana15 cum spunea si Mimika e foarte renumit dr. Pop. Si eu m-am programatat la el pe 30 iulie la Clinica Diagnosi. Singura problema este ca sunt foarte cautati si trebuie sa te programezi cu luni inainte ca sa gasesti un locusor.
28+ cu
Iepurica
Emy10 spune:
citat din mesajul lui Dana15 Ok, multumesc fetelor! am dat de POP la centru medical Diagnosis Floreasca ..am sunat sa intreb cat costa o eco morfo fetala; permiteti-mi sa ma indignez si sochez in gura mare!!! 550 RON pt o eco de 20 saptamani??!!!! Dumnezeule mare! astia sunt nebuni cu preturile in bucuresti! si cica daca vrei CD platesti separat! Dana 26s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
DAAAA, asa este! Oricum din cate stiu, eco la Pop este cea mai scumpa!!!
28+ cu
Iepurica
techila spune:
ola fetili,
uve got mail - LA MUUUUULTI MUUULTI ANI FERICITI!!!!
lutoniana- saru' mana ca ne inveti si pe noi treburile acele, eu habar nu aveam de cateva si ai scris foarte frumos si coerent. bafta la doctor!!
despre nervi: va ziceam ca eu stau singura in mijlocul unui camp (dar e casutza mea) asa ca imi pot descarca dracii doar pe caini, pe unul din ei, ala mai mic, il persecut non stop. asa ca alex....stiu ca si tu patruped...eu ma amagesc cu ideea ca ei uita mai repede si ne iubesc fara motiv....si ii zic multe....
v-am zis ca eu nu gatesc, dar cum sotz vine la pranz numai ca sa manance cu mine, mititelul, ma duc sa prestez niste cartofi prajiti si sa articulez in scurt o salata de rosii....atata stiu, atata fac.
inca ceva: azi dimineata mi-a curs sange din nas. vi s-a intamplat? de la ce o fi?
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si
Ioanna81 spune:
la multi ani sarbatoritei noastre de azi!
luto este super interesant ce spui tu acolo! eu, una, iti multumesc ca povestesti. sunt de mare ajutor informatiile!
Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan
album Webshots
Dana15 spune:
Multumes Emy si Alex! notat si nr lui Iosup!
Emy daca nu te superi ca te intreb..de ce te-ai programat la Pop? ti-a spus medicul tau ca este ceva in neregula cu bebe (Doamne fereste!) sau pentru linistea ta? am inteles ca Pop ar fi bun pe patologia cardiovasculara..
Dana 26s