Burtici fericite de septembrie-octombrie (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La Medlife, la Pelinescu Onciul, morfo de trim II este 625, deci se poate si mai rau!

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

techila, nu te ingrijora daca nu e in cantitate mare, e doar de la volumul mare de sange si un puls mai accelerat, cred. E normal in sarcina. Si mie mi s-a mai intamplat, dar putintel.

30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna dimineata, dragutzelor!!

Uraaaa!! Astazi am schimbat prefizul bebelusei! Impliniram 30 sapt... Nici nu-mi vine sa cred! Cand ma uitam prin alte odisei si vedeam fetele de 30 de sapt mi se parea ca sunt atat de departe de ele, iar ele atat de aproape de bebe...!!! Iar acum..very happy me!

Lucia, multumim tare mult pt tot ce ai impartasit de la cursuri...ce am citit mi-a lasat o stare de bine si de siguranta. Si "Felicitari" si tie pt 30 weeks!

Andrutza 30 + bebelusa mea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Techila daca te mai linisteste un picut..si mie mi-a curs sange din nas de mai multe ori in timpul acestei sarcini; nu spontan, dar cand suflam nasul de dimineata aveam cheaguri de sange in batista. se datoreaza unei sensibilitati a vaselor mici de sange..cica devin mai fragile in sarcina; de aceea este bine sa faci o cura de vitamina C din cand in cand, care intareste capilarele; eu am crezut ca este suficient daca pap o lamaie/zi..se pare ca nu a fost, si am luat vitamina c de supt..vreo 10 zile, si gata!
Editez: vitamina C ajuta in plus si vasele de la picioare!!
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Techila, tocmai ca mie mi s-a intamplat ieri sa gasesc mare dezatru acasa si asta mi-a pus capac....deci nu m-am putut rabuna pe ele, ca a trebui sa le cert...si m-am suparat si mai rau decat eram!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Uve, happy birthdaaaaaay!!! Racusor, ca si mine.... Multa sanatate si multa,multa bucurie alaturi de bebelul mic!!!

Andrutza 30 + bebelusa mea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Dana, eu stiu ca foarte multa vrea la medicii astia faimosi. Eu una nu m-as duce la ei decat daca e ceva in neregula cu bebelul. Eu am fost la sanador la dr nedelcu si mi s-a parut super ok. Asta in conditiile in care imi iesise un TT nasol. Oricum, eu zic ca la oricare dintre ei te-ai duce la clinicilea astea mai mari, nu vor fi probleme. Pe mine m-a costat ceva mai putin de 400 ron eco morfo de sem 2 cu tot cu cd si poze. Multa bafta celei care are nevoie de Pop.

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
Emy daca nu te superi ca te intreb..de ce te-ai programat la Pop? ti-a spus medicul tau ca este ceva in neregula cu bebe (Doamne fereste!) sau pentru linistea ta? am inteles ca Pop ar fi bun pe patologia cardiovasculara..

Dana 26s

Doctorul nu mi-a spus nimic, insa am stat eu si m-am gandit ca se face o eco si in trimestrul al III lea si m-am gandit sa nu ma trezesc fara programare asa cum am patit la morfologia de trimestrul II cand am mers la Herghelegiu gratie Monicai care mi-a cedat programarea.
De fapt, nici nu stiu se face vreo eco de trimestrul al III lea???

28+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Emy, se face morfologie de trim III pe la 32 sapt, dar nu este obligatorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Monikus de acord cu tine! multa lume merge la anumiti medici doar pentru ca sunt cunoscuti (Emy scumpa nu la tine ma refer..povestesc imediat); daca o luam logic, de ar mai fi nevoie de o eco performanta in trim III? pt ca organele copilului sunt deja formate, au fost vazute la eco de trim II sa nu aiba ceva malformatii..acum bebe doar creste in lungime si greutate; parerea mea, (eu cel putin asa voi face) o eco normala facuta de medicul care te urmareste este suficienta in trim III;

Dana 26s

Mergi la inceput