Burtici fericite de septembrie-octombrie (87)
Raspunsuri - Pagina 11
speranta76 spune:
Buna ziua! Chiar daca nu am scris in ultimul timp sa stiti ca va citesc zilnic. Daca vreti sa modificati in lista DPN-ul pe 16.10.2009, pentru ca asa mi-a stabilit medicul.
22+ si Sergiu 28.04.2002
http://bd.lilypie.com/H3bYp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=speranta&year=2009&month=11&day=1&babycount=2"
lutoniana spune:
Fetelor, m-am intors ...la alegere bou sau vaca
Dupa ce am asteptat juma de ora ca doar eram bagata la urgente...si cand isi facea un medic putin timp ma vedea si pe mine.....intru si dau peste un pampalau care ma intreaba una alta...eu zic sa-mi faca ceva sa pot respira, se uita in gatul meu si zice, sa luam loc.
Ia o carte si incepe sa citeasca (de parca eu nu puteam citi daca picaturile sunt bune in sarcina au ba.....) si la sfarsit, timp in care eu stateam ca o mufa incaltata cu paucii mei cei noi de pensionara care mi-au facut si o basica cade o lampa, brusc ....
Eram ca in filmele cu prosti, nu am crezut ca as putea participa la un consult mai jenant ca asta.
Si concluzioneaza ca nu pot lua nimic ca imi provoaca contractii. Daca ma mai doare capul sa iau paracetamol si apoi incepe sa rada ca boul si ce credeti ca-mi zice ?
ca ar fi o solutie dar nu mi-o poate prescrie pe reteta : sa imi cumpar un pulverizator, sa inlatur continutul si sa fac o solutie super concentrata de apa cu sare si asa poate imi mai revin.
Pai si bunica mea care are 84 de ani, femeie de la tara stie asta ...si nu a studiat medicina si nici nu castiga zeci de mii de lire sterline ca motalaul clasei ....offfff....
Am plecat si acum beau iar ceai si astept naibii sa-mi treaca de la sine. Mi-am luat si un ceai de musetel sa-mi fac un abur dinacela 2 in 1, care desfunda nasul si porii .
In alta ordine de idei ma bucur ca v-a placut ce v-am scris ca dimineata, dupa ce am scris tot am avut asa un sentiment ciudat ca de ce naiba o fac ? poate nu apreciaza nimeni si poate nici macar nu au fetele rabdare sa citeasca. Dar ma bucur ca v-a placut ca si eu am fost impresionata.
Asa ca fetelor, pe 7 iulie "NE pregatim " de ultimul curs: " Travaliul si metode de indepartare a durerii in timpul travaliului"
Cea mai fericita 30 + cu
Dana15 spune:
Si acum sa ma iertati va rog..ca o sa barfesc un pic! dar sunt cam indignata de atitudinea unor oameni..am o cunostiinta, care este insarcinata cam in 18 s; pana acum nu s-a interesat sa isi gaseasca un medic pentru a-i urmari sarcina (cica nu i-a placut nici unul) si vreo 3 eco i-au fost facute in oraselul meu de un medic cu compententa doar de eco generala, pe un ecograf nu foarte performant..copilul pare in regula!
EE..dar acum s-a trezit si vrea sa mearga in Bucuresti la cel mai bun ecografist! am incercat sa o conving (oarecum indirect) sa-si gaseasca mai intai un medic obstetrician care sa o urmareasca si eventual daca acela considera ca este necesara o parere mai competenta, sa o trimita la unul dintre cei 3 maestrii!
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Iulika bine ca e totul bine si ai mai pus mana pe ceva concediu
Cea mai fericita 30 + cu
laura78nico spune:
Fetele daca va ajuta cu ceva.. eu am facut eco la Polisano la dr Cristian Nicolae si azi m-a costat 345 cu tot cu Cd...
Laura 23+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
techila spune:
pai ziceti si voi, fac eforturi supraomenesti sa curat cartofii si ma suna sotz sa imi zica ca azi nu poate veni sa manance cu mine.....asta pt ca alta data sa nu ma mai manance in dos si sa iau initiative sa fac mancare!!
si m-a anuntat si ca diseara am musafiri, noroc ca-s musafiri draguti.
multumesc ca m-ati linistit cu sangele din nas, daca ati patit si voi, atunci e ok
iar despre ecografii, eu cu broscani gemeni am facut o singura morfologie, in sapt 25 la dl. dr. Dinu Alexandru,care mi-a placut f mult. m-a costat 7 mili......din cauza ca erau 2
in rest am facut numai d-alea normale, cam una pe luna (mi s-a parut corect, ca-s doua bucati). si dupa acea morfo de la 25 de sapt o sa mai fac una la 32 de sapt normala.
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Si acum sa ma iertati va rog..ca o sa barfesc un pic! dar sunt cam indignata de atitudinea unor oameni..am o cunostiinta, care este insarcinata cam in 18 s; pana acum nu s-a interesat sa isi gaseasca un medic pentru a-i urmari sarcina (cica nu i-a placut nici unul) si vreo 3 eco i-au fost facute in oraselul meu de un medic cu compententa doar de eco generala, pe un ecograf nu foarte performant..copilul pare in regula! EE..dar acum s-a trezit si vrea sa mearga in Bucuresti la cel mai bun ecografist! am incercat sa o conving (oarecum indirect) sa-si gaseasca mai intai un medic obstetrician care sa o urmareasca si eventual daca acela considera ca este necesara o parere mai competenta, sa o trimita la unul dintre cei 3 maestrii! Dana 26s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Dar sunt sigura ca ea nu vrea
Cea mai fericita 30 + cu
Dana15 spune:
Lucia la mine a mers faza cu ceaiul de musetel!! incearca neaparat! si incearca sa tragi aburii aceea, cand pe nas, cand pe gura (vezi tu, cand se mai raceste putin fiertura)..eu simteam diferenta imediat! si faceam si dimineata si seara! hai, pune repede oala pe foc!
Deci pe 7 iulie, fetelor..va fi marti.."avem" un nou curs! unul cel putin la fel de interesant! eu zic sa trecem data acolo in fata, pe prima pagina!
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Emy10 spune:
Dana15, eu am vrut sa fiu acoperita cu o programare, nu e obligatoriu sa si merg. Asta in functie de ce zici si doctorul meu care oricum imi face eco sa vada bebita de fiecare data cand merg la el.
29+ cu
Iepurica
laura78nico spune:
Lutonia abia astept faza cu travaliu si fara dureri
Am citit si eu ce ai scris despre cursuri si mi-a placut mult.Sa stii ca nu ne strica si noua sa ne mai aducem aminte... iar faza cu kk in timp ce impingi mie chiar mi s-a intamplat si dupa ce am lasat jena la o parte am lasat natura sa-si urmeze cursul...
Laura 23+ si Ramona Cristiana 20.03.2007