Burtici fericite de septembrie-octombrie (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Uffff, sunt colerica rau de tot, ma tot autosugestionez sa o las mai moale de dragul bbelinei, si am reusit, dar am momente cand chiar nu pot.....oricum, va multumesc din suflet pentru vorbele minunate!

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

IN primul rand o strigare de LA MULTI ANI, UVE_GOT_MAIL !!!!CU MULTA FERICIRE SI IMPLINIRI O MIE!

Apoi, multumesc, Lutoniana, ai fost foarte draguta sa ne impartasesti experienta ta de la cursurile celea. Am citit pe nerasuflate si m-am mai linistit...Iti tin pumnii la medic azi, sa vii cu vesti bune!

Techila, mi-a ramas in minte imaginea ta "gastrnomica" din timpul somnului, cum te intorci ca un mic pe gratar...esti foaaarte haioasa, rad si acum singura.

Alex, nu te enerva, draga mea, pedepseste-ti "inamicii" printr-un calm desavarsit...
un pupic de la mine sa treaca

Despre noi...toate bine si frumoase...sau mai putin frumoase cand dai tel. la Synevo sa-ti faci programare la analize si zic ca nu au DELOC fonduri de la CAS pt luna iulie. Nu stiu ce o sa se mai aleaga de sistemul de sanatate de pe la noi...platim asigurarea de stat, urmeaza imediat coplata si serviciile...e o vraiste totala. Dar cred ca unora le convine haosul, ca doar pe ploaie si furtuna se fura mai bine bostanul

Azi voi papa LUBENITA prima data anul asta!!! (apropo de bostan)Impreuna cu sotul ...si cu bebul implicit...vom initia ritualul de injunghiere a bostanului.Ceremonia se va desfasura dupa ora 18.Va invitam macar cu gandul alaturi de noi! Zeii sa ne fie ingaduitori!

THEA2227+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!!!
Chiar ca aveti spor la scris!!Si cand ma uit la ce ora conversau techila si fetele despre zuma . Pai la ora aia se doarme dragelor (eu am deja 3 ore de somn atunci, merg la 21.30 la culcare ). Azi noapte am dormit neintoarsa, nici la baie nu am mers , insa am visat foarte urat. M-am trezit cu ochii in lacrimi, cred ca am plans toata noaptea. Am visat filmul nasterii, aveam bebe de cateva luni, era totul frumos, dar moare. Am visat pana si inmormantarea (eu am ceva la cap cred ) si am plans cu hohote.
Bun, cam atat, bine ca a fost vis.
Eu, apropo de starea de calm sau nervi, la mine alterneaza, de exemplu saptamana trecuta si umbra mea ma enerva . Insa, in general, sunt asa..senina, linistita .
Lutoniana: multumim f f f mult pentru ca ne impartasesti si noua. Am salvat ce ai scris. Multa sanatate!!.
Eu mi-am propus ca in concediu, sa imi fac listute cu ce trebuie sa faci in: "caz de febra", "ritm copil","sfaturi utile", etc...si sa le tin aproape.
Despre epilat...eu am o oglinda mare in baie, si noroc de ea ca mai am vedere la fofo , ca din cauza burtii nu mai vad nimic de la inaltime. Pe piciore folosesc aparatul, insa la 5 minute, pauza de intins pe spate, ca nu mai pot sta gemuita .
O zi buna!!

Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

kemsy, se pare ca sunt normale visele astea in sarcina, mai ales cand ne apropiem de final. Reprezinta de fapt transpunerea temerilor noastre. Si eu am mai visat lucruri nasoale, dar ma scutur bine dimineata si ma delectez cu cateva sutulete .
La discutia asta se simte lipsa lui biaz pe care o si ii spunem inca o data ca ne lipseste Speram sa fie bine!

30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

thea si eu ma gandesc ca s-a terminat mancarea si nu stiu ce sa mai fac ... sincer, mi-e pofta de-o ciorbita de fasole cu afumatura si de fasole batuta cu ceapa calita deasupra ... dar sunt cam migaloase .. poate dau "comanda" la mama .. sau la socrella .. hihihi

monikus salata de beouf .. dc vrei sa ma omori? sunt fan ..

lullaby si socrela a facut ieri praji cu visine .. ce buna a iesit.

fetelor .. pe net sunt mai scumpe lucrurile, de ce nu mergeti in magazine, in complexe comerciale .. sigur gasiti lucruri frumoase, de calitate si la pret bun.

sabina ce burtica frumoasa!! si ce fetita si mai frumoasa!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

uve_got_mail

La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de bebicul tau, de sotior si cei dragi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna sa va fie ziua mamici dragi!

Vin si eu cu o intrebare, mai ales pentru cele din Bucuresti..stiti cumva de un anume doctor Adrian POP? face ecografii morofetale si se pare ca este renumit..un cabinet? un numar de telefon stiti cumva? oricum caut si eu pe google, dar ma gandeam ca poate a mai mers vreuna din voi la el.

Nu este pentru mine! noi suntem bine, sanatoase si voioase!

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Uve_got_mail La multi ani!

Lutoniana ce pot sa spun, multumim mult pentru sfaturile scrise, chiar am aflat o multime de lucruri noi.

X_ggg m-am regasit intru totul la faza cu epilatul, eu deja nu mai vad de burtica, trebuie sa folosesc oglinda din aceea pentru machiat rotunda, dar nici nu mai sunt la fel de elastica si de asta ajung la niste pozitii

Alex nu merita sa te consumi atat! Are dreptate Aida, uneori e bine sa te descarci, dar nici supararile prea dese nu sunt bune. Nu e bine sa tii in tine, cel mai bine e sa te concentrezi asupra unui alt lucru. Suna usor, dar stiu ca-i mai greu de pus in practica si eu cand ma enervez, ma enervez si pace! Gandeste-te la bebelina si o sa treaca .

Monikus invitatia ramane valabila, dar cred ca va trebuie sa anunt din timp pentru ca se manaca din primele minute, la o ora dupa ce o scosesem din cuptor ne bateam pe ultimele bucati Ellenuta ce buna e mancarea facuta de altcineva , oricum recunosc ca am avut si un "mic" ajutor. Apropo, reteta o stiu tot de la soacra
Am facut febra musculara la degete de la cat am curatat, tocat, amestecat, spalat ieri

Laura78nico felicitari pentru bebe!

Am visat si eu destul de ciudat zilele trecute dar incerc sa uit dupa ce ma trezesc ca sa nu ma mai gandesc la asta.

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata! Va scriu din fuga..Tocmai ce am ajuns de la doctor..Am fost så imi iau hartia pt concediu medical dar m-am pricopsit cu un control de toata frumusetea ca eu ii spusesem de acele dureri/intepåturi ce le aveam sub burta si s-a uitat la colul meu, care bine mersi a zis caa e lung si frumos..De intors nu s-a intors incå bebe..Mi-a dat concediu medical 6 såpt ca apoi imi iau prenatal 2 såpt inainte de nastere si gata..Acum merg la servici så imi las hartia..

Va pup

Aaaa Lutoniana si tu tre så mergi in curand la doctor cred ca esti pe drum..Så vii cu vesti bune ..Si inainte de a pleca am apucat sa citesc ce ai facut tu la cursurile alea si iti multumesc ca ai ales så impårtåsesti cu noi aproape fiecare moment ..Må simt mai ''bogata'' dupå ce am citit..Parca stiu mai multe acum..Multumesc

Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Laura, sa fie sanatos bebele in continuare.

Ellenuta, departe de mine gandul de a te omora doar ca am si eu o pofta de salata de boeuf de nu iti pot explica. Sper sa pacalesc pe cineva sa imi faca si mie. Daca nu, ma duc la magazin si cumpar de undeva, gasesc eu, sper. Cat despre lucrusoare sa stii ca si mie mi s-au parut mai ieftine direct in magazin.

Dana, incearca sa cauti la clinica medicala Diagnosis: asta e nr pt Plevnei 021/ 314.40.61. Stiu ca aici lucreaza.

Lullaby, poate chiar vin la o praji .

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput