Burtici fericite de septembrie-octombrie (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Alex, nu te mai consuma si tu din toate cele. Incearca sa gandesti pozitiv. Toate vor trece. Stai linistita pentru bebele tau. Doar nu vrei sa il superi si pe el cu ale tale. Bine, tocmai eu vorbesc cu nervii mei dar.... incerc din rasputeri sa nu ma enervez prea tare si cu atat mai putin sa plang. Trage aer in piept si o sa vezi ca incet incet vor veni si vremuri mai bune fara suparari. Sa vezi cand ti-o zambi bebele din brate cum o sa fie. Eu de-abia astept.

Monica 23+ cu Rares Stefan

eu cred ca pana la urma nervii astia au rostul lor si ma refer acum strict la fetele mai temperamentale. Privesc in urma si realizez ca eram foarte nervoasa si energica sa fac de toate repede si bine si toti trebuiau sa fie corecti si sa faca ca mine ... dar in timp ceva se schimba , incepi sa devii mai rational , mult mai calm (eu cateodata sunt asa de calma de iti vine sa iti bati copii ) , aproape nimic nu ma poate deranja. Realizez ca inca mai am iesiri nervoase si imi sare tzandara cateodata si poate ca neintemeiat dar asta foarte rar , atat de rar ca nici nu imi mai aduc aminte cand a fost ultima oara.
Acum gandesc altfel si inainte sa ma enervez ma intreb daca conteaza cu adevarat (ca s-a spart un geam , ca au devastat cainii casa , ca netul nu merge cum vreau eu ....)
Asa ca dragelor , nu pot decat sa zambesc la nervii vostrii si sa ma gandesc ca asa am fost si eu. va aveti grija de voi. Oricum nervii nu conteaza

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fetelor dragi,
eu ma retrag ca sa ma pregatesc de vizita la nenea doctorul ...vizita in care mi-am pus mari sperante....
Daca nu va reusi el sa-mi desfunde nasul...voi apela la o pompa ceva ca nu pot respira deloc
Sa aveti o zi usoara si frumoasa, poate ne mai auzim pe dupa amiaza sau deh nu...dimineata la 4

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Neatza! Am intrat rapid sa va citesc si sa va salut.

Uve_got_mail la multi ani cu sanatate si fericire!

Lucia sper sa te rezolve doctorul . Iti multumesc din suflet pentru tot efortul sa ne scrii despre cursul de ieri. O comoara! Imediat ce am terminat de citit am ramas cu feelingul ca voi putea alapta si ca totul va fi in regula. Si din moment ce pe vremuri si in ro toate femeile alaptau, tind sa cred ca abordarea nu e buna la noi, de se sperie mamicile si nu mai fac lapte si apoi iarasi se sperie, si e un cerc vicios. Multumesc mult . O, si neaparat imi notez undeva sa le zic sa-mi puna puiul pe burtica dupa ce-l nasc!

O zi usoara va doresc!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

eu cred ca pana la urma nervii astia au rostul lor si ma refer acum strict la fetele mai temperamentale. Privesc in urma si realizez ca eram foarte nervoasa si energica sa fac de toate repede si bine si toti trebuiau sa fie corecti si sa faca ca mine ... dar in timp ceva se schimba , incepi sa devii mai rational , mult mai calm (eu cateodata sunt asa de calma de iti vine sa iti bati copii ) , aproape nimic nu ma poate deranja. Realizez ca inca mai am iesiri nervoase si imi sare tzandara cateodata si poate ca neintemeiat dar asta foarte rar , atat de rar ca nici nu imi mai aduc aminte cand a fost ultima oara.
Acum gandesc altfel si inainte sa ma enervez ma intreb daca conteaza cu adevarat (ca s-a spart un geam , ca au devastat cainii casa , ca netul nu merge cum vreau eu ....)
Asa ca dragelor , nu pot decat sa zambesc la nervii vostrii si sa ma gandesc ca asa am fost si eu. va aveti grija de voi. Oricum nervii nu conteaza

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mai Aida, ai si tu dreptate. Dar si calmul asta vine o data cu experienta, propabil. Noi suntem mai agitate asa, sau cel putin eu stiu ca sunt. Dintotdeauna mi-a sarit tandara usor. Acum de cand sunt insarcinata parca si mai usor nu stiu de ce. Sper sa imi schimb prostul obicei acum o data cu copilul, pt ca el sigur nu are nici o vina saracutul.

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Eu de cand sunt graviduta sunt mult mai calma. Inainte ma enervam mult si ma stresam tot timpul. Acum parca sunt "high", toata lumea imi spune asta, zambesc tot timpul. Ai mei erau obisnuiti cu mari scandaluri, acuma nimic . Si ei se asteptau ca de la sarcina sa fiu si mai nervoasa, eu nu si nu . Nu stiu, am impresia ca toate din jurul meu sunt asa de trecatoare fata de minunea pe care o am in burtica... Deci nu e ceva calculat, sa nu ma enervez ca-i fac rau la bebe. Doar ca nimic nu mi se mai pare important. Si mai ales, nu ma mai enervez pentru ceva ce nu mai pot repara (daca am facut o prostie, de exemplu), zambesc ca o tipa prostuta, si trece tot .

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna dimineata!
uve_got_mail , sa fii sanatoasa si sa nasti la termen un bebe sanatos si papacios de care sa va bucurati toata viata!

Iulia 25+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

La multi ani, Uve_got_mail!!!!

Neatzaaaa, fetili Io azi ce mai fac? Zuma nu joc, nici Luxor
luto, am salvat tot ce ai scris si apreciem ca ai impartasit cu noi . Ti-am zis ca am si eu o cunostinta prin Luton, la facultate? A fost si frate-mio pe acolo, cu prietena lui. S-a intors cu o tona de tzoale . Succes la nenea dr.

30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna dimineata!
uve got mail la multi ani cu sanatate un bb sanatos si voios.

Fetele am fost dimineata la eco 4D si totul este Ok
bb e in pararmetrii normali are 623gr.
fug sa citesc din urma ca ieri ne-a fost luat curentul

Laura 23+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata burtici

mamamia da' ce spor aveti, fetelor .. ma speriati!

techila sunt super hainutele de la tex! si mie imi plac tare!

mai fetelor .. ce povesti aveti cu soacrele astea .. si eu am parte de una .. saraca nu e rea, face de toate dar mai da cu mucii in fasole. ea are grija de eva cat eu sunt la job .. sta pe palier cu noi (i-am cumparat un apartament special s-o mutam aproape ca sa stea cu eva) ..

mimika eu o sa mi le iau gata facute .. sper sa fie ok alea de la rangali .. si-a luat careva?????

ramona si evei ii place tare pizza .. eu ii dau numai coaja aceea de pe margine, fara nimic pe ea .. desi ea ar papa felia intreaga.

fir-ar .. fug la sedinta ... revin!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Hello zgubiliticele, v-ati apucat de impuscat bile la zuma! zumelor!
Techila Lola esti tare cu sotul tau pe post de perna o sa incerc si eu cu sonda mea dar el are somn de gravi si pofte la fel si burtica lui face concurenta cu a mea.
Lutonianauite de la mine pt ca ne faci rezumatul eu voi salva intr-un doc tot.Voiam sa incep sa rasfoiesc netul despre cursuri sau venim la tine in grup tu mergi la cursuri apoi ne predai si noua.E super ca mergi, vei fi pregatita.Eu la inceput cand plingea Andreas imi era groaza ca nu stiam ce trebuie sa ii fac, nici nu stiam sa il tin in brate!
Aida buna dimi si de la mine!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput