Burtici fericite de septembrie-octombrie (87)
Raspunsuri - Pagina 3
aidaciolac spune:
merci pt link am gasit si eu cate ceva pe primele si ultimele 2 pagini , ca in rest ce preturi ...
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Fetelor eu am tocmai am terminat luxor 3.Super tare.. Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas |
ha? eu nici nu stiu cum arata luxor 3 , dar la zuma sunt maestra
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
ha? eu nici nu stiu cum arata luxor 3 , dar la zuma sunt maestra Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Påi tot un fel de zuma..e continuarea la zuma..Dar pana l aluxor 3 ai luxor luxor 2..Sunt faine
Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas
techila spune:
nu dati cu pietre, dar eu pe domnul luxor nu ii cunosc....ia sa fac cunostinta cu el....ca de doamne szuma m-am plictisit. eu eram fan shift intr-un timp...tot asa...joc tampitzel de pierdut nopti...ma duc sa il conosc pe luxor.
noapte buna mimika!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si
aidaciolac spune:
alea le stiu si le-am jucat desi m-am cam plictisit la ele , ca deh , nu sunt ca zuma , dar ma gandesc ca luxor 3 o fi mai incitant ... si habar nu am de el
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
mary_07 spune:
Acum descarc de pe net zuma...deh,curiozitatea
Poze cu noi
Noi
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 31+, cu -Razvan
aidaciolac spune:
vaaaai mary , nuuuuuu , ca e boala curata
mie mi-e foame
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
mary_07 spune:
E varianta demo...nu stiti de unde-l pot scoate sa nu trebuiasca platit?
Poze cu noi
Noi
si 31+, cu -Razvan
techila spune:
http://zuma-deluxe.ro/
mary, ia de-aici
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si
mary_07 spune:
maiculitaaa,ce-i cu mine???.Aida,cand am citit ca ti-e foame mi-a aparut instantaneu in fata ochilor o pizza cu de toate...numai sa nu ma apuce pofat de pizza,ca zau de are de unde sa-mi cumpere sotu' la ora asta
Poze cu noi
Noi
si 31+, cu -Razvan