Burtici fericite de septembrie-octombrie (87)
Raspunsuri - Pagina 4
aidaciolac spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 maiculitaaa,ce-i cu mine??? .Aida,cand am citit ca ti-e foame mi-a aparut instantaneu in fata ochilor o pizza cu de toate![]() ![]() ...numai sa nu ma apuce pofat de pizza,ca zau de are de unde sa-mi cumpere sotu' la ora asta![]() |
nah zau ca nu e buna
mai ales la ora asta , mergi sa te speli pe dinti si trece 
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mary_07 spune:
Zici una buna....la cat imi place mie gustul de la pasta de dinti
...imi tre' o juma de ora sa-mi revin
Techila,thx

Trec la level 3![]()
Poze cu noi
Noi
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
31+, cu
-Razvan
Iulika29 spune:
Eu ma uit la filmul 'teparii' pe Antena 1..sii
..Super comedia.
Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
techila spune:
ba eu ma chinui sa play luxor, nu a mai uit la nimic, ca deja ma enerveaza ca nu pot sa play
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze
si 
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Eu ma uit la filmul 'teparii' pe Antena 1..sii ..Super comedia.Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas |
ma faci sa aprind si eu tv-ul

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Iulika29 spune:
Fetelor eu merg in pat sa ma uit la film, si apoi poate iau si eu somn.Vå pup si så nu va stresati prea tare cu bilele..![]()
Va pupi
Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
techila spune:
bag cracii in luxor ca pana se instaleaza nasc. eu ma mai bag o data la o tentativa de nani. v-am
noapte buna!! sper sa fie cu noroc de tura asta...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze
si 
aidaciolac spune:
usor dragelor si vise placute
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
mary_07 spune:
Techila,Iulika somn usor
Eu zumaiesc de zor
Poze cu noi
Noi
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
31+, cu
-Razvan
andraiulia spune:
Eu tot pe site-urile de bebe..desi am incercat si Zuma asta a voastra...dar mi se facu somn...so Somn usor!!! Sa visati frumos!!![]()
Andrutza 29 +
bebelusa mea iubita

maiculitaaa,ce-i cu mine???
.Aida,cand am citit ca ti-e foame mi-a aparut instantaneu in fata ochilor o pizza cu de toate