Burtici fericite de septembrie-octombrie (87)
Raspunsuri - Pagina 4
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 maiculitaaa,ce-i cu mine???.Aida,cand am citit ca ti-e foame mi-a aparut instantaneu in fata ochilor o pizza cu de toate...numai sa nu ma apuce pofat de pizza,ca zau de are de unde sa-mi cumpere sotu' la ora asta |
nah zau ca nu e buna mai ales la ora asta , mergi sa te speli pe dinti si trece
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mary_07 spune:
Zici una buna....la cat imi place mie gustul de la pasta de dinti...imi tre' o juma de ora sa-mi revin
Techila,thx
Trec la level 3
Poze cu noi
Noi
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 31+, cu -Razvan
Iulika29 spune:
Eu ma uit la filmul 'teparii' pe Antena 1..sii ..Super comedia.
Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas
techila spune:
ba eu ma chinui sa play luxor, nu a mai uit la nimic, ca deja ma enerveaza ca nu pot sa play
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Eu ma uit la filmul 'teparii' pe Antena 1..sii ..Super comedia. Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas |
ma faci sa aprind si eu tv-ul
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Iulika29 spune:
Fetelor eu merg in pat sa ma uit la film, si apoi poate iau si eu somn.Vå pup si så nu va stresati prea tare cu bilele..
Va pupi
Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas
techila spune:
bag cracii in luxor ca pana se instaleaza nasc. eu ma mai bag o data la o tentativa de nani. v-am noapte buna!! sper sa fie cu noroc de tura asta...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si
aidaciolac spune:
usor dragelor si vise placute
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
mary_07 spune:
Techila,Iulika somn usor
Eu zumaiesc de zor
Poze cu noi
Noi
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 31+, cu -Razvan
andraiulia spune:
Eu tot pe site-urile de bebe..desi am incercat si Zuma asta a voastra...dar mi se facu somn...so Somn usor!!! Sa visati frumos!!
Andrutza 29 + bebelusa mea iubita