Burtici fericite de septembrie-octombrie (87)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Cristina_anace face kinderu ii place la gradi? Mai plange? Imi amintesc cand l-am dus pe Andreas, dupa ce i-a trecut plansul de cresa wowww ce bine m-am simtit, eram si eu mai libera.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Mai, tigarile astea..bata-le vina!!!Eu am mai fumat, maxim o jum de tigara (cand a plecat sotul in Romania mi-a lasat 4 tigari, desi eu spusesem 2, si le-am fumat pe toate-cate jumatate )Dar cu voie de la doctor, mi-a zis ca pot fuma 2 pe zi, maxim, daca vreau si nu mai pot .
Roxxy: nu cred ca exista persoana mai potrivita sa iti povesteasca ce a patit cu infectia. Mie imi iesea la una din 2 analize ca as avea infectie. Dar dr mea nu mi-a dat antibiotic pana nu repetam urocultura. Si uite asa pana acum nu am luat antibiotic (care, apropo, este pentru gravide), ba chiar ultima oara mi-a iesit f f bine, pentru ca am respectat ca la carte procedura de recoltare a probei

Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

techila,nu te speria de singe din nas,se intimpla la graviduta
pentru fetele cu arsuri-eu am avut de la inceputul sarcinii,zi de zi.Dupa multe parlamentari cu barbatul,care m-a vazut tot timpul cum fac, citit pe net,mai aveam putin si faceam grafice ale arsurilor,ca am facut si de la apa chioara,am ajuns la concluzia ca in cazul meu se datoreaza excesului de progesteron,ca am luat suplimentar si o sa iau toata sarcina ptr. a fi uterul elastic.Puteam sa maninc o lingurita doar de ceva,ca la carte scrie sa maninci putin si des,ca pe mine erau nenorocitele de arsuri,exact cum ati scris voi,cu senzatie pina in cap,urechi,pe spate,cu voma noaptea,etc.
In plus am eliminat grasimile,de orice fel ar fi,deci degresat total,dar asta in timp,pina am observat cum sta treaba.Am citit ce contine medicam ala de il iau ptr,uter si ne-am lamurit ca are grasimi si este un exces de grasimi pe ficat,etc,o inginerie intreaga.
In concluzie,eu am mai scapat,dar nu definit,of course,ca asta va fi doar dupa nastere,la mine cel putin,cu fasole pastai,mincata de citeva ori pe zi,am gasit pe net ca e buna,cartofi fierti,dar goi si nu garantat si mai merge,fasolea aia pastai cu iaurt degresat,0,1% grasime,nu mai mult,de la Napolac si Covalact.In rest,covrigi si apa,cum am mai citit,poezie ptr.mine,ca am arsuri de la asa ceva.Frcte,mai merg,piersicile si ciresele,sint alcaline.
Eu asa maninc si poate gasiti sugestii ptr.voi,am eliminat demuult piinea,dulciurile,carnea,orezul,pestele,etc,ca nu mai puteam trai aveam tot timpul arsuri si voma,nu dormeam noaptea,era horror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

mai fetelor eu m-am lasat de fumat ca ziceam ca mor de ce rau imi era. acuma le mai am prin casa da' nu ma ating de ele! o singura data am simtit nevoia cu adevarat sa fumez, dupa o cearta zdravana cu mama! ma mai gandesc si eu in joaca cum ar fi sa fumez da' nu e nimic serios!
in rest zici ca n-am fumat niciodata. ma deranjeaza si mirosul!

eu nu zic sa nu fumati pentru ca nu este important ce cred eu si ce zic eu, plus ca nu sunt in postura de a da sfaturi nimanui!

Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan

album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Angelli, cu cresa nu e asa bine cum am crezut la inceput. In prima zi a fost foarte incantat, dar pe urma a inceput sa planga dimineata cand il lasam. Plangea de mi se rupea sufletul, si tragea de mine sa il iau de acolo. Dar educatoarele l-au bagat asa, mai cu forta in clasa, si dupa vreo 5 minute de urlat se potolea. Oricum, cica dupa ce plec eu redevine vesel si se joaca cu toti copiii. Astazi vad ca nu a mai plans dimineata, sper sa se obisnuiasca pana la urma. Deocamdata il iau la 12.30, dar dupa ce nasc o sa il las sa si doarma acolo.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ziua' si din Montreal!

Lutoniana si others, mie la Atomix mi-au facut clisma si n-a folosit, if you know what I mean :)) Problema a fost ca dashteapta de doctorita cu care nasteam mi-a spus in gura mare, ca eu nu ma sesizasem, asa ca abia atunci m-am blocat. Tot organismul meu dadea sa impinga si eu stringeam din dinti si spuneam ca nu mai imping, sa-l scoata cum stiu dar eu de-astea nu fac.... A fost un moment tare greu de depasit. Ah, si nu este numai k, este si pi. (Dupa ce ca intru rar va mai spun si povesti horror... scuze!)

Apropo de alaptat, ca am citit pe diagonala, cineva prezenta asa... o imagine idilica a momentului prim si intii in care bebe este pus la sin...
Nu tin sa darim castelele din Spania ale nimanui, dar iti ies ochii din cap de durere intr-o prima faza! Atentie la pozitia lui bebe la sin, folositi creme cu vitamina A pe mameleon intre alaptari, mulgeti-va ca sa preveniti mastita. Sint multe de spus si fiecare mamica cu bebeul ei trece prin situatii diferite.

Ah, pe noi ne invatase la curs - si asta acum 10 ani - sa frecam mameleoanele dupa dush cu un prosop cit mai aspru. Mi-amintesc ca atunci am incercat si durea ca dracu'... M-am incapatinat si am facut-o, nu perseverent dar din cind in cind... Cind a venit Ventuza si s-a apucat de supt i-am multumit lui Dumnezeu ca am avut oarecare antrenament la iritat sfircuri... Acum m-am apucat din nou, deocamdata nu suport prosopul aspru, frec cu mina asa, peste tot, parca doare mai putin, dar urmeaza si prosopul...

Doamnele care nu pot dormi lungite, ati incercat asezat? Ma rog, semi, dar nu chiar la orizontala... Cu perne puse una peste alta. Si, pentru dormitul pe o parte, o perna super umflata sub genunchi ajuta... Cel putin la mine ajuta.

One more thing si m-am dus... face cineva exercitiile Kegel? Imi tot propun sa caut pe net si sa vad cum se fac corect ca sa si ajute, dar... lenea e cucoana mare! :)

Pe curind,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Am reusit sa fac si eu poze la chestiile cumparate pana acum, restul sunt la mama.

Sper sa va placa....am reusit sa fac si inventarul, cred ca o sa trec deja la cumparaturi masuri mai mari, gen 62....sa imi spuneti daca va plac!

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

fetelor, la mine in camp s-a pus pe o ploaie ca in 2 min s-a intunecat si nu ma vad gardul....ingrozitor. zboara lemne prin curte, lemne mari, tremura casa....pana sa ajung eu la parter sa inchid geamul (care era doar rabatat) era plina de apa bucataria. nu mai vad nimic pe geam. culmea, acum 10 min era soarele sus. m-am bagat in pat, si normal ca tocmai acum javra ordinara nu are chef de somn si balauzeste prin casa, in loc sa stea cu ma-sa (eu) care moare de spaima.
mi-am dat seama ca o sa imi rupa minunatele muscate rosii

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

a venit acum barbatul de la medicul de familie si mi-a spus acest doctor al meu de familie ca nu primeste bebelusi si sa-mi caut din timp dr.de familie ptr.bebe,voua v-a spus asa?Auziti,ca medicii de fam fug de bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pai incep sa cred ca iese un Matei 2.
Matei 1 s-a cumintit f mult de vreo luna. In afara de juliturile si vanataile de pe picioare (pe care le vad la toti copiii), nu am mai avut nici un accident soldat cu urme vizibile. A inceput sa vorbeasca din ce in ce mai mult, este pasionat de lego si jocurile cu potrivit diverse forme, iar in parc a devenit cel mai cumintel din gasca.

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Roxxy, imi pare rau ca ai infectie urinara tocmai acum, dar cu tratament se rezolva! Si cu bebe cel misunator din burtica, eu cred ca o sa ai un Mateiut 2. Adica o fetita la fel de atomica! Apropo, Matei e OK, nici o julitura, nimic?

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 29+

Mergi la inceput