Burtici fericite de septembrie-octombrie (87)
Raspunsuri - Pagina 18
mimika spune:
maria, te asteptam luni cu vesti bune
roxxy si eu m-am speriat ca ieri si alaltaieri a fost revolutie la mine in burtica. S-or fi batut bebelacii pe spatiu
Azi sunt mai cumintei, lovesc, dar finut. Cum ar fi, noi nu suntem multumite. Misca prea tare, oare de ce e agitat. Nu misca deloc, ce o avea....
In alta ordine de idei, am bagat o masina de
. Hainutele bebicilor le-am spalat de mana, dar am bagat la masina lenjeriuta, prosopele si husa de salteluta, ca m-ar fi omorat.
acum incerc sa imi fac curaj sa calc hainutele bebicilor si camsile mele de noapte pentru spital. Ma gandesc cu groaza la fierul ala de calcat incins . brrr....
30+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
mimika spune:
Roxxy, se pare ca o mare parte dintre gravidute fac infectii urinare. Iei tratament si se rezolva, nu te speria. 
30+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
Lullaby_2009 spune:
Roxxy80 iti recomand sa mai faci o data testele, am avut aceeasi problema in primul trimestru, doar ca doctorul a evitat sa-mi dea tratament si mi-a spus sa repet analiza. Surpriza! A doua oara a iesit ok. Ai grija ca poate fi contaminata proba, dimineata cand te trezesti incearca sa faci totul ca la carte, spalat, tamponat inainte. Nici eu nu aveam simptome si in plus nu iesise nimic altceva la analize, nu mai stiu exact ce ar fi trebuit sa fie in afara parametrilor normali
ca sa indice o infectie. Din cate stiu, tramanetul este cu antobiotice, asa ca ai grija, repeta totusi analiza la inceputul saptamanii ca sa fii sigura, mai ales ca nu ai simptome.
Mimika tratamentul da rezultate, insa depinde de fiecare in parte. Daca respecta exact indicatiile doctorului sau nu.
24+ cu 
Ioanna81 spune:
fetelor, daca v-ati lasat de fumat la inceputul sarcinii (ca si mine de altfel) e pacate de DUmnezeu acuma sa fumati! si mie imi mai trece prin minte dar beau un pahar cu apa rece si gata.
cat despre morfo de trim III mie doctoriat mi-a spus foarte clar ca nu-mi va recomanda decat daca vede ceva in neregula la echo. in schimb pe mine ma bate gandul sa ma duc sa fac ca mi-e dor sa-l vad!
Ioana
28+ cu
bebe Carol Ioan
album Webshots
aidaciolac spune:
cum a fost pana la urma testul vaselor?
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
katteryna spune:
Roxxy mie saptamana asta mi-a iesit la analize "frecventa flora microbiana", asa ca dr.ginecolog mi-a zis sa fac urocultura.Luni am rezultatul deci si eu sunt un pic in tensiune si sper sa iasa ok. Nici eu nu am niciun fel de simptome de infectie urinara dar cica ar fi infectii mai usurele care nu se manifesta la "exterior"...
Cine mai stie? Numai antibiotice se prescriu in cazul asta? Succes maine la medic! Orice-ar fi, oa sa fie bine!
31+ cu floricica
RAISA MARIA
cristina_ana spune:
Roxxy, imi pare rau ca ai infectie urinara tocmai acum, dar cu tratament se rezolva! Si cu bebe cel misunator din burtica, eu cred ca o sa ai un Mateiut 2
. Adica o fetita la fel de atomica!
Apropo, Matei e OK, nici o julitura, nimic?![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
29+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
katteryna spune:
Aida, Ioanna stiu ca o tigara pe zi nu face rau. Eu le-am lasat la inceputul sarcinii ca nu le mai suportam si apoi desi ma umfla asa cate o pofta, ma abtineam ca ma cunosc bine, de la o tigara mergeam la doua, apoi la trei pe zi si tot asa... Acum ma mira ca inca imi mai e pofta.Dar am auzit pe unii saracii care se lasasera de 5 ani si mai bine si inca mai duceau dorul...
31+ cu floricica
RAISA MARIA
MariaG spune:
mi-a placut link-ul cu masajul pentru bb si m-a amuzat sa-mi amintesc ca lui Alex nu puteam sa ii fac masaj decat la picioare, talpi si maini. Restul doar prin hainute ca urla de cand il scoteam din apa pana il imbracam. :)
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou
23+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katteryna Aida, Ioanna stiu ca o tigara pe zi nu face rau. Eu le-am lasat la inceputul sarcinii ca nu le mai suportam si apoi desi ma umfla asa cate o pofta, ma abtineam ca ma cunosc bine, de la o tigara mergeam la doua, apoi la trei pe zi si tot asa... Acum ma mira ca inca imi mai e pofta.Dar am auzit pe unii saracii care se lasasera de 5 ani si mai bine si inca mai duceau dorul... 31+ cu floricica RAISA MARIA![]() |
corect

uite , eu am tigarile langa laptop si mor de pofta lor , dar inca rezist ... sper
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine