Burtici fericite de septembrie-octombrie (87)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

pe la pagina 5 din acest capitol n-am mai rabdat si tre sa raspund
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine. Ma dispera faptul ca nu stiu ce inseamna mentiunea aia pe rezultatul de la ecograf, dar astept ziua de luni poate aduce ceva lumina.

La mesajele Lutonianei (Lutonienei ?) am simtit nevoia sa raspund :p
- intr-adevar, senzatia cand nasti este fix la fel cum e cand vrei sa faci caca (desi noua moasele ne spusesera ca rareori se intampla, pentru ca in mod normal travaliul dureaza cateva ore in care organismul se pregateste si isi face loc, deci ele au spus ca rareori se intampla sa faci caca in timp ce nasti si ca daca se intampla nu-i nici o problema). Eu stiu ca aveam perfuzie si nu ma lasau sa ma duc la baie cu ea si eram disperata intre doua contractii sa-i spun moasei sau dr ca eu vreau sa merg la baie si sa o opreasca, si medicul s-a uitat asa amuzat la mine "Poate nasti :)" si chiar asa era ca a chemat-o repede repede pe moasa cu caruciorul sa ma duca in sala de nasteri si din 4-5 impingeri bebe s-a nascut (cat de fericita am fost cand l-am vazut).
Mie nu mi l-au pus insa in brate si pentru ca au fost foarte multe nasteri in intervalul acela orar (vreo doua mamici au nascut jos la camera de garda ca nu le-au mai urcat pana sus pe sectie) l-am tinut pe puiut in brate abia vreo 4 ore mai tarziu si moasa tot incerca sa-mi spuna sa ma odihnesc si eu ma simteam de parca imi luasera tot ce aveam eu mai de pret... (ceea ce era adevarat).
- despre anticorpi asa este, ii transmitem pe toti prin lapte, insa doar pana pe la 6 luni sunt suficienti (cam pana atunci sunt alaptati exclusiv sau majoritar) si dupa ce ne oprim din alaptat nu-i mai transmitem si bb-le trebuie sa fie capabil sa se protejeze singur de aceea e nevoie sa fie vaccinati

Revin,ca ma intind ca o posta.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 23+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Ta-ta ta tam...Incep sa experimentez si eu arsurile pe gat. Urata senzatie

senzatia e insotita de durere care se propaga la masele , urechi , tample si creier? Daca nu e doar o forma usoara

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Aida, durere nu am, ma simt doar ca balaurii din poveste, am impresia ca daca aprind o bricheta la gura scot flacari

Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

Ta-ta ta tam...Incep sa experimentez si eu arsurile pe gat. Urata senzatie

senzatia e insotita de durere care se propaga la masele , urechi , tample si creier? Daca nu e doar o forma usoara

la mine forma e si mai grava...s-a lasat pana la calcaie
Kemsy sper sa nu te superi ca glumesc si eu Si eu am arsuri zilnic, in special dimineata si cu toate ca intreaga mea casa e plina de Renie ca ia sotul cate o cutie/saptamana nu am luat deloc ca e o senzatie total neplacuta dar suportabila.

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Nu stiu ce m-a apucase mai devreme ca in timp ce stateam io asa imi vine o pofta tampita sa fumez o tigara...
si doar n-am mai fumat din ianuarie Nah, ce m-o fi apucat?
Fetelor io ma bag la un racoritor...sau asa sper sa fie!

31+ cu floricica RAISA MARIA

adica le las eu si incepi tu? ... o tigare nu are ce rau sa faca , intreaba pe cine vrei. Io mai stau o ora asa si abia apoi incerc
mimika acum depinde de fiecare organism in parte. Sotul meu a fost in prima faza la alti particulari care au zis ca degeaba ii fac ... si ca mai bine la cutit in 2 etape. Si eu ca o buna finantista ce sunt am facut un calcul simplu la 2 operatii si am ajuns aproape la suma de la proctoline + chinul de la 2 operatii + ca nici aia cu operatia nu garanteaza ca nu vor mai aparea asa ca ...

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
am impresia ca daca aprind o bricheta la gura scot flacari

...eu am impresia ca am pascut un camp de pelin si scaieti peste noapte

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare! Ce fac, burticile fericite?

Azi am fost si eu sa-mi iau rezultatele la analize si am avut surpiza neplacuta sa aflu ca am infectie urinara cu Ecoli. E prima oara in viata mea cand fac infectie urinara. maine la 10.00 ma prezint la ginecolog sa-mi dea tratament .
E vreo burtica pe aici care s-a lovit de aceasta problema? Ideea e ca eu nu am absolut nimic: usturimi, secretii etc.

In alta ordine de idei, mai am o problemuta. Sa nu radeti de mine, dar mai bine va impartasesc si voua. De vreo 2 zile, piciulina mea misca aproape non-stop, adica si noapte si zi. Cred ca azi-noapte au fost vreo 2 ore in care nu am simtit-o, insa dupa scurtul moment de liniste mi-a dat vreo 2 suturi (fara pic de exagerare), de m-a trezit din somn. Mi-aduc aminte ca si cu Matei am patit-o la un moment dat si dr a inceput sa rada de mine atunci. A zis ca in general gravidele se plang ca nu prea isi simt bebeii.
Eu credeam ca fetitele sunt mai finute sau o fi tot puta?

Am vazut ca vorbeati despre eco morfo. Eu sunt pro eco morfo in fiecare trimestru de sarcina. Sunt utile nu numai pt a-l masura pe bebe dar si pt a depista anumite pb la mama: fluxurile pe arterele uterine, colul, rinichii (mi-aduc aminte ca la cea de trim 3 mi-au fost urmariti f detaliat rinichii). Eu l-am ales pe Iosup pt fiecare dintre ele pt ca, in afara faptului ca e un ecografist f bun, am avut o buna chimie cu el ca om. E calm, raspunde la orice intrebare. Eu sunt deja programata la el pt 32 de saptamani si credeti-ma ca e un mare efort financiar pt noi in perioada asta (cu sotul care nu mai lucreaza).

Luto, sa stii ca si eu am citit pe nerasuflate informatiile despre alaptat. Multumim f mult pt efortul depus de a scrie atata informatie. Sa stii ca eu am fost f f rau racita in primul trim de sarcina si intr-o seara mi-am pus picaturi pt ca nu mai rezistam. Chiar nu cred ca bebe a fost afectat.

Iulia, nu te mai mulge ca pot aparea probleme mari. Ti-au spus fetele deja despre contractii.

Monica, te asteptam cu drag sa revii printre noi. Mie imi este tare dor de tine.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

Cea mai fericita 30 + cu

tzacanitelor

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

Cea mai fericita 30 + cu

eu il banuiam pe sot ca imi toarna otet pe gat cand dorm

30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mimika, mi-aduc aminte de o fosta colega care mergea la Proctomed si dupa vreo 2-3 luni era complet vindecata: avea mai multe fisuri anale si hemoroizi. Doamne ce suferea saracuta. Venea alba la fata de la baie.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 29+

Mergi la inceput