Burtici fericite de septembrie-octombrie (87)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Daca ramaneti fara slujba, nu va panicati, va ajuta Statul Roman.

Pe toata durata crizei Statul Roman va asigura slujbe pentru toti somerii.

Slujbele vor avea loc martea si joia la biserica.

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Fetelor, voi stiti ceva de Proctoline, Proctomed? Au rezultate bune si de durata? Bune cica ar fi, dar nu neaparat de durata. Si nu gasesc pe nimeni sa se fi tratat la ei, sa imi zica exact. Pentru fratele meu ma intereseaza, ca e nasoala faza cu hemoroizi si fisuri... Ca tot vorbeati voi de kk

30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
De Proctomed stiu ca te trateaza fara operatie,sunt buni ca metoda de tratament, dar si scump rau...vreo 16 mil. pentru 5-6 sedinte, inclusiv colonoscopie...

THEA2227+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aida, , taare de tot!!!!
Mimika, ma bucur ca Moni e bine! Si eu as fi vrut sa o sun, dar sincer, imi era cam jena sa nu o deranjeze telefonul meu!
Monica, te asteptam cu drag cand te simti tu in stare sa scrii!!! Noi te iubim, sa stii!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Mary ce harnicutza esti! Te invidiez, vreau si eu chef din asta de bucatareala, ca inainte imi placea la nebunie, dar acu...

31+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Aida, , taare de tot!!!!
Mimika, ma bucur ca Moni e bine! Si eu as fi vrut sa o sun, dar sincer, imi era cam jena sa nu o deranjeze telefonul meu!
Monica, te asteptam cu drag cand te simti tu in stare sa scrii!!! Noi te iubim, sa stii!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Cristina, si eu m-am codit, dar am zis ca pe mess daca vrea raspunde, daca nu...nu.

Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Aida Intr-adevar, ne rezolva popa!
Monica ma bucur sa aud ca esti bine! Imi pare rau ca nu ne mai scrii dar important e ca esti bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Fetelor, voi stiti ceva de Proctoline, Proctomed? Au rezultate bune si de durata? Bune cica ar fi, dar nu neaparat de durata. Si nu gasesc pe nimeni sa se fi tratat la ei, sa imi zica exact. Pentru fratele meu ma intereseaza, ca e nasoala faza cu hemoroizi si fisuri... Ca tot vorbeati voi de kk

Grasii mei iubiti
De Proctomed stiu ca te trateaza fara operatie,sunt buni ca metoda de tratament, dar si scump rau...vreo 16 mil. pentru 5-6 sedinte, inclusiv colonoscopie...

THEA2227+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Pai si ceilalti sunt scumpi rau, dar eu de rezultate sunt curioasa. aida a fost draguta si mi-a spus ca in cazul lor a functionat. Din pacate am citit si cazuri negative si de asta sunt in dilema. Ca nu avem bani de aruncat.

Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ta-ta ta tam...Incep sa experimentez si eu arsurile pe gat. Urata senzatie
Uve: LA MULTI ANI

Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Mergi la inceput

Nu stiu ce m-a apucase mai devreme ca in timp ce stateam io asa imi vine o pofta tampita sa fumez o tigara...
si doar n-am mai fumat din ianuarie Nah, ce m-o fi apucat?
Fetelor io ma bag la un racoritor...sau asa sper sa fie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Ta-ta ta tam...Incep sa experimentez si eu arsurile pe gat. Urata senzatie
Uve: LA MULTI ANI

Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

baga un Rennie . Anihileaza dusmanul

Grasii mei iubiti