Burtici fericite de septembrie-octombrie (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Suuuper tare kestia cu femeia
Dupa 1 ora de sauna gratis (a se traduce bucatarie) si un ghiveci de legume (facut pt prima data)...ma declar mai mult decat multumita de aptitudinile mele culinare
Si in perioada sarcinii cu Alex gateam in prostie,aveam un spor de nu ma recunosteam.
Ar fi sotul in stare sa-mi faca (,) copii pe banda rulanta numai sa aiba zilnic 2 chiar si 3 feluri de mancare
Despre faza cu kk,eu stiam ca aici iti face clisma daca ai papat bine in ultimele ore,tocmai pt a nu se ajunge la...

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 31+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Aida, eu merg la Olaru cand si cand, morfofetala nu stiu ce inseamna dar ii masoara toate cele...Mai multe nu stiu...

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Lutoniana la cererea publicului eu zic sa bagi un webcam in sala de curs sa fim si noi prezente pe 7 iulie

baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Ellenuta, Mimika va multumesc pentru raspunsuri.Adevarul e ca ma plictisesc tare rau.Acum ma bag la un somn ca merge dupa o masa.Va las.

+25 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Holla fetele!!!!
Lutoniana mii de multumiri ca ne-ai scris ce te-au invatat moasele! Eu sunt stresata ca nu o sa fac fata situatiei dar sper sa-mi demonstrez ca sunt o buna "laptareasa" La fel ca Raluk,dupa ce am citi ce ai scris, am ramas cu senzatia ca o sa pot alapta fara probleme!
xgg stiu cum e sa te epilezi orbeste Eu o sa incerc sa evit crema totusi...nu vorbesc in cunostinta de cauza dar mi-e teama sa nu faca rau la bebe
Uve_got_mail LA MULTI ANI!!!!

31+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Aida, eu merg la Olaru cand si cand, morfofetala nu stiu ce inseamna dar ii masoara toate cele...Mai multe nu stiu...

baby Iannis

merci am vorbit cu o prietena care a fost cu mine la eco in perioada aia si a masurat si dictat la asistenta in prostie ... deci se pare ca am facut , sper
cred ca si eu bag un pui de somn , ca doar ce am bagat o portie maaaare de lubenitza dulce
va

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Uve_got_mail, La multi ani din tot sufletul!!!!
Lutoniana, pe cuvantul meu ca am ras cu lacrimi citind ce ai patit la doctor!!! Tu si cu Techila sunteti dementiale, mai fetelor!!! Ma mai scoateti si pe mine din depresiile legate de singuratatile mele din timpul zilei, ca zau daca am cu cine schimba un cuvant pana seara!
Doctorul ala a fost simpatic foc, o fi fost si el la inceput, saracul, si era stresat! Acuma serios vorbind, eu nu am auzit sa ai contractii de la picaturi. Ai putea sa iti cumperi niste picaturi pe baza de apa de mare, aici se numesc Marimer sau Sterimar, se pun la bebelusi mici, deci sigur nu fac rau. Nu stiu cat de mult ajuta, dar macar acolo putin si tot te desfunda. Eu cand am fost racita mi-am pus olinth pentru copii, o picatura mica cand era situatia urgenta si chiar nu mai puteam altfel. Nu are rost sa te chinuiesti in halul asta.
Si sa stii ca si eu am citit informatiile tale legate de alaptat cu mult interes. Uite, eu de exemplu nu stiam ca bebe abia nascut are stomacul atit de mic. Cand l-am nascut pe Andrei, cat am stat in spital nu l-am avut cu mine in camera, ne chemau asistentele din 3 in 3 ore la alaptat. SI tinand cont ca mie de-abia imi ieseau cateva picaturi din sani, eram ferm convinsa ca ii dau alea lapte praf sau glucoza suplimentar. Nici acum nu stiu sigur, dar inclin totusi sa cred ca el se satura cu ce ii dadeam eu, ca la stomacelul ala asa de mic, unde sa intre mai mult!
Legat de kk in timpul expluziei, mie imi era o frica ingrozitoare de clisma. Nu am facut asa ceva, dar acum daca ma hotarasc sa nasc natural o sa cer eu insistent sa-mi faca. Asta pentru ca dupa nastere dureaza ceva timp pana se reia tranzitul intestinal si eu cel putin aveam niste dureri cumplite cand ma fortam la wc sa fac ceva. Plus ca am avut o epiziotomie imensa si ma urcam pe pereti de durere ca eu vroiam sa fac si nu puteam sa imping, si tot asa. Dupa doua zile am cerut eu la o asistenta sa-mi faca clisma, ca nu se mai putea, si nu a fost nici pe departe atit de horror cum credeam eu. SI asa de usoara m-am simtit dupa aia!
Angelli, am reusit si eu sa vad pozele tale! Esti la fel de frumoasa cum te stiam si ai un bebe absolut minunat!!!!
Aida, eu cred ca medicul tau, Olarul ala de zici ca-i asa de vestit, se uita el de fiecare data la organele lui bebe, si de-asta nu te-a mai trimis la morfologica. Altfel, de ce pana mea iti cere atitia bani de fiecare data la control? Eu zic sa stai linistita, oricum acum nu mai ai ce face, asa ca nu ai nevoie de stress suplimentar!
Iulia, lasa in pace sanii, nu mai trage de ei, ca parca vezi ca te apuca nasterea si ne apucam pe aici de galerie inainte de vreme! Are dreptate Ellenuta, trasul de tzatze provoaca contractii. Si lasa-l pe sot se guste dupa ce nasti, poate cu ocazia aia iti desfunda el canalele si nu mai ai nevoie de pompa de san!
Mary, sa-ti fie de bine mancarea, si eu am factu ghiveci de legume zilele trecute, cu vinete, dovlecei, etc, o nebunie!
Devila, am vazut burtica ta, este super frumoasa!!!!
Anamaria, bine ai venit de la munte! Asteptam poze!
Monikus, tu ma superi cu atita stat la serviciu! Da-l undeva de sef si ia-ti odata concediu sa te mai linisteti si tu! Si salata beuf pe cuvant daca as sta atita in bucatarie sa o fac. Se gaseste in Cora, gata facuta!
Na, ca nu mai stiu ce vroiam sa va mai scriu!
Pe mine incepe sa ma ingrijoreze Monica! Te rog mult, Moni, da un semn daca ne mai citesti!!!
Nici Miha nu a mai scris de mult, dar cum avem aceeasi femeie care ne face curatenie, tocmai am aflat ca este bine, creste burtica vazand cu ochii. Cu Panda m-am intalnit eu in parc zilele trecute si e foarte bine si ea.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aida, am scris in acelasi timp! Ma bucur ca te-ai linistit cu morfologica! Pe tine te bat cu spalatul geamurilor!!!! La tensiunea ta ar trebui sa stai cat mai linistita! Ia si tu o femeie pentru treaba asta, pe bune acum, ai grija de tine!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Laura ma bucur pt vestile de la eco!Sa iti creasca mare baietelul!
Lutoniana am ras copios de motalaul clasei Deci nu-mi trece... Dar imi pare rau ca nu te-a ajutat nicicum Sper sa treaca repede cu ceiutzurile cu miere si lamaie

31+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Mi-am luat inima in dinti si am atacat-o pe Moni pe mess. Este bine, dar e mai "blue" asa...Nu va faceti griji, isi revine ea. Mi-a zis si ca Bia este bine, este la mama ei si nu are net. V-ati mai linistit?

30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput