Burtici fericite de septembrie-octombrie (87)
Raspunsuri - Pagina 20
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila fetelor, la mine in camp s-a pus pe o ploaie ca in 2 min s-a intunecat si nu ma vad gardul....ingrozitor. zboara lemne prin curte, lemne mari, tremura casa....pana sa ajung eu la parter sa inchid geamul (care era doar rabatat) era plina de apa bucataria. nu mai vad nimic pe geam. culmea, acum 10 min era soarele sus. m-am bagat in pat, si normal ca tocmai acum javra ordinara nu are chef de somn si balauzeste prin casa, in loc sa stea cu ma-sa (eu) care moare de spaima. mi-am dat seama ca o sa imi rupa minunatele muscate rosii ![]() ![]() ![]() ![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si ![]() |
calma , imediat se va opri. Cainele e gitat din cauza furtunii , dar stai calma ca nu se intampla nimic

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
kemsy spune:
Alex: foarte frumoase hainutele!!Siprosopelul!!Si sosetutele alea, iti vine sa le mananci cand le vezi asa mici 
Techila: da-o incolo de ploaie, bine ca nu ti-a picat netul 
. Si nu te mai lua de saracii catei, ca si lor le este frica, ia-i si draganeste-i putin, da-le un pupic din partea mea 
Gianina
27+ cu
Loris Stefan/Matei
bebe
Ioanna81 spune:
pai de bebelusi nu se ocupa medicul de familie! trebuie sa-l ia in evidenta un medic pediatru!
Ioana
28+ cu
bebe Carol Ioan
album Webshots
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unombun a venit acum barbatul de la medicul de familie si mi-a spus acest doctor al meu de familie ca nu primeste bebelusi si sa-mi caut din timp dr.de familie ptr.bebe,voua v-a spus asa?Auziti,ca medicii de fam fug de bebelusi ![]() |
este des intalnit. Cand am nascut-o pe Emma am cautat medic pediatru ca nu eram in stare sa o las pe mana unui medic de familie si din cauza ca vizitele au fost dese dupa un timp ne-am transferatt si noi dosarele ...
alex am vazut pozele. Sunt super faine si m-ai ingrozit. Realizez ca am foarte multe de cumprat , dar continui sa stau in pat

.Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
cristina_ana spune:
Roxxy, ai un baietel super!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
29+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
aidaciolac spune:
ok , ma bag sa fac capitol nou
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
katteryna spune:
Techila off ce ti-e si cu poluarea asta!Acu e cald de nu mai poti respira, acu ploua cu gheata! Lasa ca o sa treaca repede ploaia iar daca se rup, muscatele se refac
iar cateii sa nu mai umble flaura prin casa si sa stea langa mami a lor!
31+ cu floricica
RAISA MARIA
techila spune:
cainele meu e agitat doar din cauza oilor si carutelor, a plecat de langa mine ca sa doarme jos ca e mai racoare. dar eu jos nu am pat si nu am unde sta cu ea....deci e o scarba. vine la mine doar la nevoie (scarpinat, spalat, tesalat). bine ca s-a oprit. adica e soarele sus. ca la nebuni.
unombun, eu mi-am schimbat de carand medica de familie si este super ok, am vorbit sa primeasca si pe broscutze la ea, chiar s-a oferit. mi-a inspirat inceredere. daca vrei, iti dau pe pri
vat datele ei
.
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze
si 
Lullaby_2009 spune:
De vreo luna ma tot laud ca ma apuc de exercitiile astea Kegel, dar dupa cate o tentativa aproape esuata, aman. Stiam ca exista si niste ustensile care te ajuta sa le faci corect. Of, zau ca ma apuc de saptaman viitoare. Am citit ca sunt bune atat pentru nastere cat si pentru perioada de dupa pentru refacere, asa ca nu stiu ce mai astept. Daca reusesti, Simonna, te rog, spune-mi si mie cum e. Bine ar fi sa ma bata cineva la cap si pana la urma m-as apuca. E mai greu la inceput pana antrenezi un pic muschii. 
Despre fumat in timpul sarcinii ... e greu daca esti fumatoare sa te lasi, dar acum e un moment potrivit si o motivatie destul de puternica. Inainte mai pufaiam la cate o petrecere si parca mai simt uneori asa un chef, dar imi spun ca nu merita si apoi trece pofta. In plus nici nu imi place mirosul, pofta e mai mult asa un moft, obisnuita cred. Dar de ce nu trece dupa atatea luni totusi? 
24+ cu