Gravidute prin FIV (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Moni, arati ff bine!

Hai ca m-am tot gandit si razgandit si stau linistita acasa. M-a apucat si o durere de burta si de spate, sper sa fie numai de la stat in pat.

31+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mie pe la Paste mi-a zis dr. stop plimbarilor lungi cu masina. Dar pe atunci am fost la Bucuresti. Mi-am lasat scaunul cat mai pe spate, ar ma cam dureaburta. Cand ne-am intors, cu masina incarcata de mobila nu mai puteam sta decat cu spatarul normal. Pozitia acesat mi-a fost mai comoda.

Hepilica, am pus pe mine 15 kg. Ultimele 5 au fost puse in 5 sapt. Era kg si saptamana.
Elena, oricum tu ai avut de la inceput burtica mai mare, dar ai si copii mai mari. Asa ca.. nu se pune Astept maine poze cu noul look.
Raluca, nu e interzis sa circuli cu masina , dar doar pe distante scurte, sau altfel cu multe pauze. Eu si acum circul cu masina prin oras. Inca mai incap la volan

Multumesc fetelor de complimente. Poate ca si tinuta si pozitia ma avantajeaza. As vrea sa va vad si pe voi cu burtica.

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Fetelor, se pare ca unguroaicei mele nu-i plac noptile cu luna plina...toata noaptea m-am zvarcolit si m-am chinuit de durere...de la buric cobora in jos pe ambele parti de nici nu ma puteam intorce, nici nu ma puteam ridica din pat...am facut o noapte alba ca varcolacii si dimineata m-am prezentat la camera de garda la spital cocosata de durere. Colul e inchis dar s-a scurtat in ultimele 2 saptamani cu un cm are acum 2 cm, buburuza tot impinge in el care nu se stie cat mai sta inchis...credeam ca ma opreste in spital, eram pregatita. Mi-a dat gynipral si no-spa 2/zi si sa continui cu utrogestan 2/zi. Buburuza are 2400 gr si era cu capul in colul meu care nu are nici cerclaj...vom vedea...acum sunt consemnata la pat si incerc sa temperez unguroaica sa nu se mai impinga atat in col ca doar avem pact data de 1 august...sper sa ma asculte o sa incerc si in engleza...ca-n ungureste ma las pagubasa

moniland, ce burtica sexoasa de gemenasi ai !!! arata super bineee !!! in ceea ce privesc durerile ai avut dreptate pana in saptamana 34 ma laudam ca n-am nici macar o contractie nedureroasa...lauda de sine...

elenada, felicitari din inima pentru luna a 9a, ai reusit !!! astept poze cu noul look si cu o burtica frumoasa de luna a 9a...

ellanik, eu de la un hematom subcorional am sangerat...bine ca acum esti bine...

raluca, eu am calatorit doar in saptamana 32 pana la Craiova cu doua opriri pe drum...acum tu hotarasti, faci cum simti...

many_bani, se pare ca dupa mamicile de gemenasi...eu urmez , cu siguranta ...daria e mult mai bine si mai activa din cate am observat...

tuturor !!!

Klu 34+ Theodora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

salutare , salutare
multumesc pentru sfaturi

Hepilica intamplator si eu merg tot la Valce. sper sa fie ok drumul .
o sa tin cont de toate sfaturile voastre .
Moni esti tare sexi doamna !!!!!!! . ai o burtica tare frumoasa .
Elena mii de felicitari .
Many stai linistita . o sa fie o super eco .
eu una nu m-am programat la dr aceastia reunoscuti pt ca al meu dr face el morfo . eu zic ca va fi bine .
Ellanik ma bucur mult ca esti bine .

puiutul meu , cam lenes astazi . doar a miscat asa ...putin .
in we a fost super activ , insa de ieri mai putin . si-o fi schimbat pozitia ?

Evy 20+

Mergi la inceput

Deja m-am hotarat, nu mai plec. Ma simt si cam rau, cu dureri de burta si spate si prefer sa stau aici in pat.

31+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Raluca, e cel mai sigur. O sa ai timp sa calatoresti si atunci o iei si pe Natalia.
Klu, imi pare rau sa aud ca nu ti-a priit luna plina. Lasa ca am scapat de ea. Mai vine in 6 august. Poate atunci Teodora vrea afara. Statul in pat iti va face bine.
Evy . Puiutul tau azi leneveste. Nu poate sa fi activ non stop cum nu suntem nici noi, adultii.

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Fetelor va multumesc pt incurajari.
Elenada!Mai, mai, dar ce pitici ascultatori ai!
Moniland esti foarte sexy draga mea!Nu se vede ca e burtica cu doua surprize!(Daca faci modificari in listuta DPN pt bubulina mea este 8.03.2010)
Many_bani de ce ai emotii?Ti-e teama ca bebeloiu sa nu mai aiba sut de fotbalist?Poate se face om de stiinta.Eu zic sa stai relaxata ca totul e ok.
Klu, cat te-a tinut sangerarea ?Ai avut si dureri?
Evy
Raluca ce repede trece timpul!Tu ai anuntat reusita cand eu bantuaim forumul ca sa ma lamuresc cu ce se mananca FIV-ul.
pentru toate fetele si bebicii!

5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Da Ella, imi amintesc.. Trece repede timpul, asa este, ciudat este ca am simtit fiecare secunda din sarcina, foarte intens totul.

Nu am depasit de tot superstitiile dar am inceput sa fac ceva cumparaturi: am comandat carucior, joi ar trebui sa vina, la fel si hainutze am comandat tot online, luate toate pe criterii estetice, ma dureau ochii de la atat roz. Astea ajung pe la sfarsitul lui iulie.
Cu patutul mai trebuie sa vad, mi-a zis o prietena ca mi-l da pe al ei si ma mai gandesc daca mai cumparam si noi unul. Sterilizator si pompita de san primesc iar, o sa mai iau eu maruntisuri.

Mai trebuie sa stea copila cuminte inca 7 saptamani si e totul ok! O iau exemplu pe Elena, calauza mea in sarcina asta

31+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

many_bani, am omis sa-ti dau detalii, scuze...
Te inteleg perfect ca ai emotii pentru eco de la Pop...eu cand am ajuns la el in saptamana 21 eram la fel ca tine cred ca vreo 3 nopti nu am putut dormi...iar cand am intrat in cabinet simteam ca ma sufoc si ca nu mai pot respira... a fost groaznic...tot ceea ce am putut sa intreb a fost la sfarsit doar asa sa nu zic ca plec fara sa scot un cuvant: este bine copilul ? si mi-a raspuns: sa nu-mi fac probleme ca-i bine...
Este un super profesionist, cam fixist cu gradele de maturare ale placentei si cu IR-urile, cam foarte zgarcit la discutii dar daca spune normal pai atunci normal este...Daca ai vreo neclaritate nu ezita sa-l intrebi la sfarsit ca altfel ajungi ca mine sa descifrezi 2 zile pana sa ajung la dr. meu ca era week-end ce a scris asistenta lui (nu are un computer si o imprimanta) despre un hematom cronic subcorional
Eu l-am cunoscut acum 2 ani printr-o intamplare nefasta in care cumnata mea a fost nevoita sa renunte la o sarcina de 20s pentru ca bb avea spina bifida...iti dai seama ca fara sa vreau am retrait momentul, a fost cumplit.
Bafta multa, o sa fie bine...ai sa vezi !!!

ellanik, sangerarile au durat in medie in jur 3 zile dar am stat in pat cam o saptamana cu niste dureri mult mai usoare decat de CM.

Klu 34+ Theodora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

KLU ne luam de mana....si eu sunt consemnata la pat inca trei saptamani.....
dar tot voi iesi la gratar sambata si la nunta sambata seara....na.....
CE SA FAC?
Fetitza mea e bine si e perfecta dar trebuie sa stea inca trei saptamani.....si e atat de cald in casa.....as vrea sa merg la plimbare da nu e voie....macar sa stau pe banca in parc...dar e cu semnul intrebarii..in schimb conduc de sparg.....alta belea...na....

iti doresc sa stea bebe acolo cat mai vrei tu......

Madalina s34Eva-Maria
AMR 31 ZILE

Mergi la inceput