Gravidute prin FIV (44)
Raspunsuri - Pagina 10
elenada spune:
Hello
Multumesc pt urari fetelor. Va doresc din suflet sa duceti sarcinile la termen fara probleme si sa aveti bebelusi sanatosi.
Ellanik stai cumintica in pat nu te stresa si totul o sa fie bine. Si eu am avut niste nenorocite de hematoame care m-au chinuit timp de 7 saptamani. Din pacate nu putem face mai nimic decat stat in pat urmat tratament si relaxare maxima chiar daca iti este greu. Multa sanatate.
Rallu eu m-am plimbat pe o distanta mai mare la 28 de saptamani. Am parcurs un drum de 4 ore. Am stat cu scaunul lasat mai pe spate si am facut mai milte opriri. Vezica mea nu rezista. Dr meu mi-a dat voie atunci sa plec. Vb cu dr si vezi ce parere are el. Spor la cumparaturi.
Many_bani bafta la eco. Te asteptam cu vesti bune.
Pupici dulci tuturor
elena +36 Ana Maria & Matei Stefan AMR 2 sapt
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Yuhuuu, am terminat 37 si intru in 38 de saptamani de sarcina . Fetele au liber la nastere!!!!!!
37+Laura Ioana Irina Maria
eumada spune:
Si eu mai am doua saptamani si fac 36 ....domne ajuta.....
o prietena de-a mea a nascut un baietel la 36 saptamani si e perfect.....sunt nerabdatoare dar in acelasi timp mi-e frica si vreau sa stea cat mai mult.....
va pup
Madalina s34Eva-Maria
AMR 31 ZILE
ayda_m spune:
Neatza!!
Am terminat 39 sapt....nu credeam ca fetita mea va sta atat....as vrea ca maine sa fac cezariana...sa vad cum vb cu dr
Moni, felicitari...acum fetele pot veni oricand
Eumada ajungi si la mai mult de 36 sapt
Elena astepatam vesti, cum sunteti azi?
Ayda 39+
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe
many_bani spune:
Buna dimineata,
Klu multumesc mult ptr. informatii
Moni ai o burtica foarte sexi, unde tii tu doi puiuti?
Elena si pe tine te asteptam cu poze, dar inainte de a naste, sa vedem burtica
Evy si eu pana acum, toate echo. morfofetale le-am facut la dr. care ii urmareste sarcina, are aparatura foarte buna, insa ptr. morfofet. de trim.II si ea si prof. Ron-el au zis ca mai vor o parere, asa ca m-am programat la dr. Pop
Eumada sa inteleg ca si tu te pregatesti de marea intalnire, Doamne ajuta sa fie bine
Ellanik cum esti?
Sa va povestesc de unde vine stresul meu cel mare legat de echo. morfofet.Am bantuit netul si am citit tot felul de cazuri descoperite la aceasta echo., cazuri destul de grave si de atunci imi este o frica de mor. Nu am chef de somn, de mancare de nimic, in schimb am chef de cearta, daca sotul nu ma baga in seama ma cert cu cainele care ma asculta si nu riposteaza, eu ma descarc si amandoi suntem fericiti.
Va pup si sa avem o zi linistita
22 +
KLU1973 spune:
Moni, felicitari pentru saptamana 38...ai ajuns la termen si chiar ai depasit dpn !!!
eumada, eu chiar nu vreau sa ies nicaieri, maine o sa trebuiasca sa ajung sa-mi fac analizele pentru cezariana, urocultura si culturi din col... mi-e greu si cu scarile de acasa si sunt exilata la etaj unde vine mama cu tot ce am nevoie...durerile s-au mai ameliorat dar nu total...am aceeasi durere surda in jurul buricului care radiaza in parti pana in jurul ovarelor si mai nou se intareste si burtica
Si eu mai cersesc 2 saptamani pline incepand de vineri...Asa sa ne ajute DD
many_bani, pai hai s-o luam sistematic...ai facut morfo de 12 sapt, totul ok...ai facut dublu test, totul ok...pai daca era ceva nelalocul lui se vedea si cand zic asta ma gandesc la coloana vertebrala, cavitatea stomacala sa fie inchisa cum trebuie...o sa insiste pe coloana vertebrala sa fie neintrerupta si sa se formeze cum trebuie creierul si pe inimioara sa aiba cavitatile asa cum trebuie si sa pulseze sangele normal. Daca era vreo anomalie care nu se putea remedia iti spun sigur ca se vedea la celelalte morfologii. Acum ca eu am trecut prin aceleasi emotii privesc totul mai detasat, realist vorbind. Vezi ca nu face bine la bb agitatia asta a ta. Va fi bineee !!!
ayda, o zi ...cred ca abia astepti !!! si noi asteptam vesti cat poti tu de repede sa ne dai !!! un sa-ti mai treaca din emotii...
Klu 34+ Theodora...
dariaioanaxx spune:
Buna fetele,
am fost ieri la eco la dr. Deva, cel care i tine locul doctorului meu, bebelina este bine, are 2 kg, colul este inchis si lung de 4 cm si ceva; fetitza mea s a mutat cu capusorul din partea stanga cum era acum 2 sapt., in partea dreapta, se pare ca tot incearca sa se mute cu capul in jos dar dr. a zis ca nu crede ca ar reusii, pt. ca acolo jos placenta este ca si o pernuta care nu i da voie; oricum putine sanse de nastere naturala, pt. ca si daca s ar muta, placenta desi nu acopera colul este f. f. aproape de marginea lui; dr. a zis ca la sf. lunii cand vine dr. meu din concediu sa programam cezariana;
Many- nu stiu daca urmez eu si Klu dupa fetele cu gemenuti, eu as avea DPN pe 24 aug. si parca mai sunt f. multe fete pana la noi; oricum daca voi face cezariana cred ca va fi mai repede; ....deja am emotii !inca nu mi vine sa cred ca mi se indeplineste un via a doua oara !
Klu- da mai, deocamdata stau bine, dar nu stie nicoodata....ieri de exemplu mi a fost f. greu...pana la ora 14.00 am fost la servici, apoi am venit in Bucuresti cu "ia ma nene"si am stat cam 40 min,.in drum, in soare; apoi pana am ajuns la clinica (nici nu stiam exact unde este, ca pana acum de doua ori am fost cu sotul cu masina, noroc ca n a fost de mers pe jos decat 3-400 de m), apoi la intoarcere, ploaie torentiala, iar ocazie, ajuns acasa pe la 20.00, sotul care repara la masina ma trimite de doua ori in oras sa i cumpar lichid de frana, apoi cauta l pe Andrei pe la pustanii cu care se joaca, pune masa si abia pe la 23, se incheie si ziua mea de umblatasta e...nu ma vait si sper ca Dumnezeu sa mi ajute si pe mai departe ! am asteptat prea mult ca sa mai fiu binecuvantata a doua oara, aproape 10 ani de asteptare si tratamente, doua deceptii de nereusita cu FIV ul si acum ma consider norocoasa si binecuvantata si nu mi vine sa cred inca, ca merit toate astea !
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.34 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenada Rallu eu m-am plimbat pe o distanta mai mare la 28 de saptamani. Am parcurs un drum de 4 ore. Am stat cu scaunul lasat mai pe spate si am facut mai milte opriri. Vezica mea nu rezista. Dr meu mi-a dat voie atunci sa plec. Vb cu dr si vezi ce parere are el. Spor la cumparaturi. |
Pai deja am zis ca nu mai plec. Dar cred ca e mai mult un stres al meu asta cu calatoriile. Stii cum e in Bucuresti, daca prind o zi mai aglomerata fac cel putin ora pana la medic, numai prin gropi. Pana la Buzau , fac aprox o ora si jumatate si drumul e foarte bun.
Va pup,
Raluca
31+ Natalia
ayda_m spune:
Elena pe unde esti? sunteti bine?
Ayda 39+
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe
li_am spune:
Doamne, fetelor, mai aveti un pas... Daca as putea sa inchid ochii si sa ma trezesc macar in luna a 7-a, ce bine ar fi... Ayda, cine stie, poate in timp ce scriu eu, ea e la intalnire cu fetita! Madalina (felicitari pt Eva Maria, e pe lista mea de nume preferate), chiar si la 34s bb e safe, mai ales cu greutate de aprox 3 kg! (al meu a avut la nastere 3,2 la 38+), ai ajuns pana aici, greul a trecut, fii fericita (eu ma rugam si iar ma rog sa ajung la 28s cand sansele de supravietuire sunt de 90%) desi cel mai bine, desigur, ar fi sa rezisti macar pana la 37! Elenada, Moni, voi sunteti super norocoase, ati ajuns cu gemeni atat de departe, cine ar fi crezut... O sa schimbati statistica! Moni, arati super, m-am cam rusinat cand ti-am vazut poza, eu am avut burta mai mare la sarcina singulara...
Many, emotii de incepator
va pup ca tre sa fug la ginecolog,
Lili
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 19+
poze