Gravidute prin FIV (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello

Ce face fetele?

Noi suntem bine. Chiat si azi noapte ne-am odihnit bine.
Acum sunt la rasfatat. Imi face cumnata mea pedichiura. Sta cu mine saptamana asta asa ca am si eu cu cine povesti si barfi.
La 5 am programare la coafor.
Abia astept.

Daria pupici la bebelusa grasunica

Moniland felicitari din inima pt cele 37 de saptamani. Esti cea mai tare. Pup printesele

Ralu si eu cand am mers la ai mei am mers pe acelas drum pe care mergi si tu si stiu ca drumul e drept e lejer pe doua benzi chiar nu e un drum greoi. Dar cel mai bine il suni pe dr si vb cu el.

Many_bany linistestete. Bebe e bine sanatos

Ayda

Pupici tuturor

elena +36 Ana Maria & Matei Stefan AMR 2 sapt

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Elena ma bucur tare mult ca sunteti bine
Eu n-am avut rabdare si l-am sunat pe dr....o fi zis ca sunt paranoia, dar probabil inteleg neuronii mei de graviduta.Mi-a zis ca ma suna ori diseara sau maine dim....in orice caz pana vineri nasc, ideea e ca e destul de aglomerat in spital...au fost multe neatseri si mai asteptam sf de saptamana sa se mai elibereze.Sper sa stea si fetita macar pana maine cumintica...
Li-am o sa vezi ce rpd trece timpul...
Va pup

Ayda 39+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Li_am, cum te simti? Cum e sarcina? Ma gandesc ca nu si probleme. Astept sa vii de la gine sa ne povestesti.
Ayda, mai stai cateva zile si ce fata mare o sa ai....
Elena, bun rasfatul. Deci diseara asteptam poze cu noul look.
Hai ca te tii tare si ajungi si tu aici.

37+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Moniland - FELICITARI!!!!!!!!!!!Iti amintesti ca ti-am prezis ca pe la 40 de saptamani o sa fugaresti doctorii prin spital sa scoata fetitele!!!?? Pup dulcicile si bravo lor! Le dau exemplu la a mea care e grabita tare
Elenada - ma straduiesc sa te iau de exemplu, mersi de sfat o sa stau cuminte, in pat, vorba sotului meu, "sa coc copilu". Meriti din plin rasfatul! Enjoy!
Eumada - si eu sunt tot in aceeasi situatie, cu col foarte scurt, dar inchis si cu recomandare de odihna si....stau...nu am mai condus de o saptamana...mi se pare asa ciudat sa se faca lucruri in jurul meu si eu sa stau...am uitat de la FIV cum era si cum am stat. Noi avem cezariana programata pe 08.08.2009, am facut sapamana trecuta dexametazona...fusesem tare speriata dupa ce mi-a zis dr ca e scurt colul si cand am vazut ca-mi mai da si injectii...A trecut deja mai mult de o saptamana...mai rezist o luna...sper. Pe 24 am iar control la Cluj, dar cred ca ma mut cu totul acolo prin 20, ca sa fiu sigura ca nu ma apuca pe aici..Doamne...parca mai e o eternitate pana in 8.08...o luna...

Si pentru ca nu am intrat de mult pe topic, din toata inima le doresc noilor gravidute fivoase sarcini usoare si bebeici sanatosi si la termen!!!!!

saptamana 34 cu pitica noastra scumpa - MARA

ce mare sunt
MAREA INTALNIRE - 08.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Vesti bune de la dr, colul neschimbat, tine bine cerclajul, deja nu ma mai duc la control saptamanal, ci la doua saptamani. Peste doua saptamani facem si noi morfofetala de care se sperie many_bany, numai ca eu nu prea am nici un stres legat de bb (doar e pe alese, best of the best, conceput sub microscop, nu?), mi-e frica doar de col, sa nu se deschida. Deocamdata e undeva la 22-24 mm, sunt tare invidioasa cand citesc de fete prin luna a 8-a, a9-a cu 4cm...

Moni, Elena, Ayda, eu va urez de pe acum cele mai frumoase experiente, sa aveti copilasi sanatosi, cuminti si frumosi si fara colici, sa nu uitati sa luati la spital - daca e cazul, desigur - sutien de alaptat, absorbante pt san (musai sa fie subtiri, altfel se vad groaznic prin haine - eu m-am inteles bine cu cele de la Nuk si cu unele ultra subtiri de la Lasepton dar astea nu stiu daca sunt si la noi in farmacii), suzi (de dimensiuni mici, eventual tot Nuk le are pe cele mai mici - cele de la avent ii acopereau jumate de fata ), ceva carti de citit (copilasul meu a dormit trei zile si trei nopti, il trezeam aproape cu forta sa-i dau sa manance), aparat de fotografiat, pampers si servetele umede, scutece textile (bune la toate, dar mai ales sa va protejati hainele in caz de reflux gastric (cele de la mothercare sunt excelente dar un pic cam scumpe), de ce nu, perna pt alaptat, ei, incarcator pt mobil (eu una l-am uitat...), daca spitalul nu e bine dotat, luati-va prosoape, lenjerie de pat in special pt bb, sampon si ceva de spalat si o cema de hidratat bb - si aici va recomand gama Trixera de la Avene, pt noi au fost muuuult mai bune decat Mustela sau orice altceva am incercat, nu mai stiu, multa voie buna, fond de ten si un pic de blush sa nu aratati ca mine in poze (eu nu pot sa arat nimanui pozele de dupa nastere, am pierdut f mult sange si aratam groaznic). A, si musai sa aveti un balsam de buze, gloss ceva hidratant! Si sa reveniti repede cu poze de mamici fericite de copii minunati!

Celorlalte fete, rabdare si sarcini usoare! Pupici, ca noi fugim in concediu doua saptamani! O sa-mi fie dor de voi!

Lili

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 20 fix

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

M-am intors de la rasfat.

Ma spalat un pustiulica pe par si mi-a facut un masaj de imi venea sa il iau acasa sa imi mai faca.

Cateva poze cu burtoiul meu imens si cu noul look care nu e foarte diferit de ce aveam doar ca e mai finisat. http://s435.photobucket.com/albums/qq74/elenada/36%20saptamani/

Pupici

elena +36 Ana Maria & Matei Stefan AMR 10 zile

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Elena ai o burtica suuper si tu arati ff bine, te-ai aranjat pt intalnirea cu bebeii. Si eu as vrea un masaj....dar la spate si talpi

Ayda 39+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Buna fetele , frumoasele ce faceti ?
vad ca mergeti la coafor , va faceti frumoase ...ca parca nu erati deja
ayda , mult succes , sa se elibereze mai repede spitalul . ce au patit acum ? o fi din cauza ca se inchide municipalul ? s-au mutat mai devreme ...cine stie ,sa nu prinda renovarea .
li_am stai linistita ,ca totul va fi bine . important ca este inchis si atat , nu conteaza cat este atat timp cat tu nu te stresezi , nu faci efort si gata . eeee...fi cuminte da ?
many nu mai ai emotii da? ti-au trecut sper. totul va fi ..nu bine ...ci excelent .baiatul tau este foarte bine ok?
moni

fetelor o intrebare .
maine cu ajutorul lui DD , facem si noi 21 de saptamani .
v-am spus ca de o saptamana imi simt bine si eu baietelul, uneori mai activ ,alteori mai lenes.
am o intrebare : e normal la aceasta varsta de sarcina sa il simt ca loveste jos ? il simt...cum sa explic...asa la nivelul ovarelor , jos de tot . cand in stg cand in dreapta . e ok oare ? va lovi mai tarziu mai sus ? in saptamani mai avansate?
scumpul meu da din picioruse ..cu putere .aseara am tras si o portie de plans ...ma face tare fericita .

pupiceiiiii dulci
Evy 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, asta da burtica de gemeni
Li-am, concediu placut!
Evy, depinde cum e asezat. E normal sa aiba mai multa putere in picioruse decat in maini. Mai tarziu o sa-i simti si manutele.
La mine era f. multa activitate pe partea stg. Am zis ca fetita din stg e f. activa, pe cand cea din dr. mai lenesa. Eram un pic suparata ca nu o simteam cum trebuie pe cea din dr. Ei bine, cand am fost la dr. mi s-a spus ca am 4 picioruse in partea stg si de aceea miscarea aceea. Asta era undeva cred ca pe la 26 sapt. Acum simt miscari peste tot, de sub coaste pana in chiloti . Sa vezi cand mai prinde putere cum va face. Nu o sa mai simti zvacnituri ca o sa simti impingeri puternice de te face sa-ti schimbi pozitia .
missy, la ce dr. mergi la Cj? La Clinica de stat?

37+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

ce frumos ai scris
abia astept sa ajung si eu ca voi .
multumesc mult . am inteles . stau calma

Evy 20+

Mergi la inceput