Gravidute prin FIV (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

'neata zmeurici !
ieri am primit si eu contractele de la Cord Center si azi urmeaza sa le semnez si sa le pun la posta; n am inteles insa ceva, dupa nastere trebuie anuntati imediat, era acolo un telefon la care se poate suna intre orele 9-20, si daca nastem dupa ora 20 ce facem ? trimitem doar sms ? scria ceva si de sms la un alt numar dar nu scria explicit, dupa ora 20, sms la nr....voi fetele care aveti deja kitul ce ati inteles ?

Elena- pupici si de la noi, catre gemeneii tai; frumos lock si frumoasa burtica ! e bine ca are cine sa ti faca pedichiura, eu nu merg la salon din anumite considerente pt. asa ceva si acum o duc foarteee rau cu asta...ca n are cine ca mi o facaimi plac lenjeriile tale pt. patuturi, de unde le ai luat ?

tutror

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.34 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza fetele,plec spre spital, m-a sunat dr...s-ar putea ca azi sau maine sa facem cezariana...va tin la curent!

Ayda 39+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

AydA BAFTA MULTA ,NASTERE USOARA,SI UN BEBELUS SANATOS. Fetelor ,stie cineva ce acte trebuiesc pt depunerea dosarului de indemnizatie,eu nu optez pt cei 85% din salariu ca am salariu mic pe cartea de munca,raman la cei 600 ron dar nu stiu ce -mi trebuie si nu am timp sa ajung la primarie.Daca nu stie nimeni,vad eu cum fac sa dau o fuga pana acolo,saptamana viitoare trebuie sa depun dosarul,va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Neatza

Ayda bafta multa nastere usoara si o printesica grasunica si sanatoasa. pupici

Daria lenjeriile sunt marca bertoni si le-am luat de la baby expo de la firma didis. Didis Romania
Str.Unitatii Nr.91
Bucuresti, Romania
Tel. 021 322 65 20
e-mail: office@didis.ro
Suna la ei intreaba de lenjerii. Am inteles ca aduc pe comanda. Nu au un magazin de desfacere.

Moni ce faci? Ce fac printesele mai stau la mami in burtica.

Kineta habar nu am ce acte sunt necesare.

Maine la 10:30 mergem la control. Abia astept sa vad ce mai fac piticii mei.

Pupici tuturor

elena +36 Ana Maria & Matei Stefan AMR 9 zile

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Bine v-am gasit. Ma gandeam sa astept pana la eco , dar nu mai am rabdare. Dupa 4 ani de asteptari, 5 inseminari, 3 fiv-uri la Cluj, iata ca pot sa scriu si eu aici, unde doar ma uitam ca intr-o vitrina de care lipesti nasucul si nu poti sa intri. Am facut fiv 4 in Austria, la Wels, si se pare ca am reusit. Am facut et la 3 zile cu 3 embrioni de cate 8 celule. Dupa 2 saptamani de la et , adica saptamana trecuta, am facut testul de sange: 279.4 . Prima eco trebuie sa o fac abia peste inca 2 saptamani, dar nu mai am rabdare, vreau sa vin la voi. Sper sa ma primiti.
Va doresc sarcini si nasteri usoare.

5+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ayda, tinem pumnii azi! Nastere usoara si bebe sanatos!

Kry, bine ai venit, sarcina usoara si la termen!

Elena, arati ff bine!

Azi ma incumet sa ies si eu afara, ma doare tot corpul de la stat in pat. Poate putina miscare imi va face bine!

Va pup,

Raluca

31+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Kry bine ai venit la noi. Sarcina usoara si la termen si bebei sau bebelus sanatos/i.

Ralu pleci la cumparaturi? E asa cald afara. Ai grija sa te hidratezi.

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Elena, arati supeeerrr! Burta ta este uriasa...hi,hi.hi,hi..., dar esti o graviduta foarte cocheta. Arati excelent!!!! Felicitari pentru cum te-ai ingrijit in sarcina asta si de tine si de puiuti. Oare iti mai creste burta pana la final....? Oaaaauuuuuu! Cum dormi? sau mai bine zis: mai dormi? cate kg ai?

kry, felicitari pentru reusita. bine ai venit, sedere linistita aici, sarcina usoara, bb sanatos si nastere la termen.

am comandat si noi patutul, lenjerii, saltea...etc (vin saptamana viitoare). am zugravit camera, iar acum sper sa reusim sa luam si carutul...

h.

29+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

ayda, iti tinem pumnii, suntem alaturi de tine si asteptam vesti

h.

29+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Ralu pleci la cumparaturi? E asa cald afara. Ai grija sa te hidratezi.

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

Nope, am fost la cosmetica sa-mi fac unghiile, la 2 blocuri de mine:). Cumparaturi numai online am facut, deocamdata nu mi-a venit nimic, dar sunt inca optimista ca le voi primi

31+ Natalia

Mergi la inceput