Gravidute prin FIV (44)
Raspunsuri - Pagina 13
nusy spune:
Eu am intrat sa va anunt ca a nascut Ayda_M astazi,prin cezariana,la Elias, in jur de ora 14, o fetita sanatoasa, Andreea Teodora, 3600 gr. si 52 cm, la 39 sapt.si 1 zi.Felicitari,Ayda, sa fie puiuta sanatoasa si sa creasca mare!!!!
Ingrid a implinit azi o luna si a crescut 5 cm,iar in greutate a luat 590 grame (are acum 3520 grame,fata de 2930 la iesirea din spital).Botezul l-am stabilit pe 1 august.
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009
Fragutza spune:
Ayda, felicitari mami! Bebe sanatos si cuminte iti doresc si va aveti impreuna numai bucurii!
Nusy, a si trecut o luna.. sa ne mai pui ceva poze cu Ingrid!
31+ Natalia
alsima spune:
Buna dragelor...
Am ajuns si eu timid in clubul asta...Pe unele dintre voi va revad si va cunosc de la aspirici, cu altele as vrea tare mult sa fac cunostinta acum.
Cateva date tehnice: (poate are timp sa ma puna cineva si pe mine pe listutza)
ET:12 mai 2009, DPN 1 februarie 2010, FIV1 reusit, Szeged-dr. ZADORI
Eu am o bulinutza mica in burtica, de 10 saptamani si 2 zile!
Va pup pe toata si va doresc sarcina usoara!
Moniland spune:
Kry, alsima, este un capitol dedicat voua, celor ce ati faut un mare pas sa ajungeti aici.
FELICITARI si sa aveti o sarcna usoara si sanatoasa!!!!!
37+Laura Ioana Irina Maria
kry spune:
Ayda, felicitari , sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si norocoasa.
Va multumesc pentru primire.
Moni, am vazut ca deja m-ai trecut pe listuta, ET a fost pe 16 iunie , dpn la primele calcule e 9 martie. Mai multe data dupa eco.
5+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
hepilica spune:
Ayda, felicitari din tot sufletul. Sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea...!!1
Ai stat tu 39 de saptamani, dar ia uite ce fetita ai!
FELICITARI!
h.
29+
multumesc lui DD
hepilica spune:
alsima, bine ai venit in clubul burticilor. sanatate multa si sarcina usoara.
h.
29+
multumesc lui DD
ellanik spune:
Ayda suuupeeer!Sa va traiasca bebelina , sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa o lase si pe mami din cand in cand sa faca nani.
Alsima, Kry bine ati venit.Kry eu am facut ET cu zi inaintea ta.
Moni, Elenada , Raluca,Hepilica,Nusy
5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
KLU1973 spune:
Bine ai venit pe lume Andreea Teodora !!! Ayda sa va traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii !!!
elenada, asa da burtica si mamica de gemenasi !!! felicitari pentru look, radiezi !!!
kry, bine ai venit, sarcina usoara si la termen !!!
alsima, cam mult timp ti-a luat...nu mai veneai odata ?!
daria, eu din cate am citit pe contractele de la CBC trebuie sa dai mesaj si sa suni, deci ambele modalitati ...eu asa am retinut...
Eu tot in patut ...m-au mai lasat durerile...ma doare doar cand pun mana in zona buricului si cand ma intorc de pe o parte pe alta... nu pot sa ma laud cu o stare buna dupa gynipral...dar asta e, important e sa mai stea buburuza in burtica macar 2 saptamani incepand de maine. Contractii experimentez la greu de toate felurile...dureroase si nedureroase...pe care le ofer gratuit dar nu cred ca sunt amatoare de astfel de chilipiruri
Klu 34+ Theodora...