Gravidute prin FIV (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ayda, iti tin pumnii sa fie asa cum ti-ai propus
Moni, Elena azi cum sunteti?
Klu sa inteleg ca dupa fetele cu gemenasi urmati tu si Daria? Ce repede a trecut timpul.
Ellanik ma bucur ca ai trecut cu bine
Fetelor eu pe 17.07 am morfofetala la Dr. Adrian POP si am niste emotii, dupa acum, de nici nu mai dorm noaptea, sper sa trecem cu bine si peste aceasta echo.
Pup toate burticile si bebelusii.

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Ayda, multa multa bafta!
Moni, Elena, mamele noastre eroine,cum rezistati?

Hepilica, ai bagat frica in mine cu calatoriile! Serios e interzis? Eu am fost in we la Calarasi la finutzul nostru, a implinit 3 ani, am mers pe autostrada, destul de incet..sper ca n-am facut prostii. Azi as vrea sa plec la ai mei, la Buzau, sper sa fie mai racoare ca aici e ingrozitor.
Hmm, am la ce sa ma gandesc azi:(

Va pupa fata,

Raluca

30+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hai ca de emotii am uitat sa-mi actualizez semnatura

31+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Neatza

Ce face fetele?

Va place semnatura mea . Cine a intrat in luna a 9-a poate sa imi zica careva?

Va zic eu. Sunt in luna a9-a. Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa ajung pana aici ca mi-ai dat putere sa ajung pana aici.
Sunt atat de fericita si de multumita de piticii mei ascultatori.

Fetelor multumesc pentru sustinere.

Moni ti-am spus ca avem copii educati in spiritul austriac. Nu cred ei in chestii cu luna plina sau in alte minuni.

Ayda ma gandesc la tine

Hepilica, Raluca

Daria durerile m-au lasat. Eu sper sa nu fie nimic grav.

Am sunat dr si toate analizele mi-au iesit ok.
Vineri imi povesteste despre cezariana. Abia astept.

Pup dulce toate fetele

elena +36 Ana Maria & Matei Stefan AMR 2 sapt

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Elena suuper!! Felicitari, chiar ca avem bebei educati

Ayda 38+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

fetele ma bucur ca ajungeti incet incet la termen.....
Elena ma bucur ca piticii cum le spui tu atat de doriti sun t ascultatori....
Fetitza mea ar trebui sa invete de la ei.......
De ieri am dureri de spate ca la ciclu....si la cat am patimit le cunosc bine...am sunat doctoritza mea si m-a vazut ieri....colul la exterior este relaxat si permeabil la index...la interir e inchis si ok dar puiuca mea da sa se grabeasca....
La masuratori cu tot cu eroare are 3000 gr....poate avea deci 2800 sau 3200...cam asa....doctoritza a zis ca e maaaare si ea si burta si eu.....deci 3000 sigur...e mai mare cu o saptaman si 2 zile...si apasa cu toata forta ei pe col...poate daca voi sta linistita va sta si ea ....cu toate ca deja mi-a dat dexametazona.........inca trei saptamani si totul e ok..... zic ele dar......sper sa fie bine......

va pup si va doresc sarcini usoare in continuare.....

Madalina s34Eva-Maria
AMR 31 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Madalina, asa e, inca 3 sapt ca sa nu fie prematur. Mai mult conteaza perioada cat mai lunga decat kg, dar daca iei deja dexametazona e bine pentru ea.

Fetelor, asa arat www.flickr.com/photos/monicahhh/3697604890/in/set-72157613039588223/" target="_blank">azi. Si in aceeasi tinuta www.flickr.com/photos/monicahhh/3233130859/in/set-72157613039588223/" target="_blank">la 13 sapt Poate ma avantajeaza si tinuta Dar am luat-o pentru comparatie.

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

cine zicea pe aici ca a intrat in luna a 9-a?

elena, cumva?

felicitari din tot sufletul pentru o viitoare mamica speciala care a luptat cu optimism pana la capat! sa va ajute DD pe toti 3. sa fiti sanatosi, iar tu elena draga sa iti tii puiutii in brate, sa uiti de clipele grele prin care ai trecut si puiutilor tai sa le tranferi cat mai mult din optimismul tau.

moni, foarte bine. stai in pat. ai grija mare de tine si de fetitele tale ascultatoare. asa este: conteaza mai de graba sa stea cat mai mult in burtica decat greutatea.

raluca, mie asa mi-a spus medicul meu si eu il ascult cu sfintenie. chiar am anulat o calatorie la Vilcea din acest motiv. dr meu nu mi-a atras niciodata atentia atat de "grav" pana acum legat de ceva anume in sarcina... de data asta mi-a subliniat si a insistat pe subiectul asta: pana in sapt 32 evitare calatorii, stres, suparari, stat pe scaun cat mai putin, "de bagat" odihna.

daca calatoresti eu zic sa stai intr-o pozitie cat mai orizontala, sa faceti pauze, sa nu te zgaltai. dupa un drum lung cu masina odihneste-te neaparat, stai in pat. si de acum, eu zic ca e mai bine sa eviti drumurile lungi. te pup. ai grija de tine.

h.

29+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

moni, burtica ta arata supeeerrr! felicitari. comparatie, zici? oaaaauuuu!!! vei avea 2 fetite delicate care acum inca se cuibaresc in burtica la mami.

cate kg te-ai ingrasat pana acum? pari sa fi ramas cu o silueta de invidiat.

h.

29+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moni unde ai lasat burtica. Eu sunt imensa. Dupa ce ma tund va pun poze. Sa nu va speriat.

Eumada vorbeste cu bebelusa ta si spunei sa stea cumintica in burtica. Pt asta trebuie sa fii si tu un bun exemplu si sa stai cumintica in pat. Eu de la 32 de sapt am colul sters. doar cerclajul il mai tine inchis. Am vb cu piticii si uite ce ascultatori au fost. Am sta cumintei in pat si uite ca au trecut 4 sapt. Bafta multa.

Pupici tuturor

elena +36 Ana Maria & Matei Stefan AMR 2 sapt

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput