Gravidute prin FIV (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draghiluiza spune:

Am revenit cu vesti...proaste. Am fost vineri la eco si embrionul nu era dezvoltat cum trebuie. Am stabilit sa repet eco vinerea viitoare. Am luat si un bhcg si surpriza: miercuri 2415 si vineri 1575.Vorbesc la tel.cu doctorul si zice ca poate este o greseala si sa-l repetam luni. Nu am rezistat si sambata 1483. Merg azi la eco, nu era bine(sacul s-a mai micsorat), de vineri noaptea pana azi dimineata nu a mai curs nici sange si stabilim sa intrerup tratamentul de sustinere.Ajung acasa si bhcg este 1675- a crescut.I-am trimis mesaj doctorului si nu mi-a dat niciun raspuns. Ce sa fac? Ar fi posibil sa fie o intrauterina si o extrauterina? Ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

draghiliza, imi pare rau ca te confrunti cu probleme. Habar nu am cum e cu valorile astea de hcg. Cand ai facut ET-ul cand poti face o eco? Iti tin pumnii!!!!
hepilica, eu nu am luat inca infacol.
Elena, cum e noul look?
Evy, vezi sa nu faci drumul dintr-una, obligatoriu cel putin o oprire.

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Hepilica eu asa speram sa nasc maine...dar nu cred....am vb cu dr azi si ma asteapta maine dim la spital sa vedem cum ma prezint...parca vad ca mai amanam cateva zile pt inca nu am contractii...si dr zicea mai demult sa facem cat mai tarziu cezariana sa mai ia bebe in greutate(bebita mea e mai micuta)...orice zi in plus e binevenita...dar vedem maine, poate ma opreste sa nasc, oricum pana vineri sigur voi face cezariana.
draghiluiza ciudata evolutia bhcg-ului, cel mai bine mai faci o eco si se va vedea exact situatia. Tinem pumnii!!
toate gravidutele si mamicile!

Ayda 38+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello

Azi ma anuntat tipul care ma tunde ca nu poate veni. Toate spumele m-au luat. Eram asa nerabdatoare si ma oftic cand ma amana. Abia lunea viitoare putea sa vina la mine.
Nu puteam sa stau pana atunci
Pana la urma ma duc la salon la el miercuri.
Poate ca e mai bine asa. Sper sa ma pot misca.

De aseara am niste dureri de bazin de imi vine sa urlu. Se lasa durerea pe picioare si pulseaza.
Nu stiu ce o fi. Burta e ok nu am contractii piticii misca.
Probabil ca ma dilat si de acolo durerile dar niciodata nu au fost asa nasoale. Sper sa nu nasc.
Abia merg.
Ciudat rau.

Ayda lasa printesa sa creasca. Tinem pumnii pt maine.

Pupici tuturor

elena +35 Ana Maria & Matei Stefan AMR 2 sapt

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Elena o las sa creasca, oricum las sa decida dr cand vom face cezariana...nu vreau sa ma grabesc in nici un fel.Mai am o zi si incheiem 39 sapt
Te inteleg cat de greu iti e...eu cu un bebe si abia ma misc...dar cu 2? Lasa ca mai ai un pic...ce rpd trece timpul...
Moni vreun semn la tine? sau fetitele sunt cuminti, mai asteapta

Ayda 38+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ayda, eu le-as mai tine 2 zile sa aiba fix 37 sapt.si apoi sa le las pe ele sa aleaga in ce zi vor sa se nasca.
Dar chiar nu stiu ca si eu azi am ceva dureri de burta, cred ca bag un no spa, asa pt linistea mea sufleteasca .
Elena, nasol ca te pregatesti psihic si apoi dezamagire, ma refer la faza cu tunsul. Eu imi las parul sa creasca . Sper sa mai stea puiutii tai inca un pic.

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

fetelor (voi cele 3 grasunele: moni, elena, ayda), hai ca azi simtiti toate la fel...
stati in patut si rugati bebeii sa mai astepte putin... fiecare zi ce trece e un bun castigat si face bine bebelusilor...

elena, tare neplacuta situatia cu tunsul.

va pup.

h.

29+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Moni o sa fac chiar mai multe opriri . sa fie totul bine .
de la concediu nu am mai plecat asa la drum lung .
crezi ca e vreo problema ???? ca nu mai ma duc ...

cred ca sunt iar in perioada de crestere a burticii . simt asa pe jos parca ma latesc in oase si mici intepaturi in burtica .
stau in patuc linistita .

cum va intelegeti cu caldura ? eu tare rau .aer conditionat ...nu suport si caldura la fel ..ciudat rau .

pup fetele dulci

Evy 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Elenada, arata ca o criza de nerv sciatic, asta merge in jos in spate pe picior cu amorteli pana in talpa si durere. Nu nasti inca, nu te speria. adica nu stiu:))
ok, fetelor, m-ati prins, eu citesc la voi, am hotarat ca o sa citesc mai mult aici ca sa vizualizez mai bine succesul. Eu aveam DPN pe 19 iulie...Succes Ayda, cred ca am facut transferul in aceeasi zi!
Asta e primul mesaj aici la voi
promit sa ma reintorc cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Eu azi am avut o mica sangerare maronie si diseara merg la eco sa vad ce face bulinuta.Ma rog la Dumnezeu s fie bine.Mi s-a marit doza de utrogestan si estrofem si mi s-a spus s stau in pat .Imi poate da cineva vreun sfat?Sunt dezorientata!

5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput