Gravidute prin FIV (44)
Raspunsuri - Pagina 5
many_bani spune:
Ayda este atat de aproape data cand iti vei vedea fetita. Vreau sa-ti urez de pe acum, in caz ca nu sunt pe faza, o nastere usoara, un copil sanatos si papacios si recuperare rapida..
Ellanik, in 2 sau 3, DD sa aiba grija de voi sa ajungeti cu bine la 40 sapt.
Evy pe unde esti?
Elena, Moni
21 +
ayda_m spune:
Multumesc Many bani
Elanik sa ai o sarcina usoara
Elena, Moni si tuturor gravidutelor si mamicilor
Ayda 38+
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe
hepilica spune:
ayda, iti tin pumnii si iti doresc nastere usoara si bb sanatos.
moni, avem cateva nume preferate, dar inca nu ne-am hotarat 100% care din ele va / vor ramane.
h.
29+
multumesc lui DD
elenada spune:
Hello dragutelor
Ellanik felicitari pentru bulinuta sa fie sanatoasa sa creasca mare si sa se nasca la termen. Osa primesti un martisor foarte frumos.
Ayda cred ca dr nostru le zice ceva bebeilor de ii face sa se razgandeasca sa mai iasa inainte de termen si stau asa cumintei pana la cezariana. Mai ai foarte putin asa ca e bine. Tinem pumnii sa ai o nastere usoara si o bebelusa grasunica.
Moniland tare harnicuta esti. Bravo. Esti cea mai tare.
Azi am reusit si eu sa imi vopsesc parul si maine ma tund. Mai trebuie sa bag un epilat si gata sunt aranjatica.
Azi am lipit si noi in camera piticilor abtipildurile cu personaje din desene animate. Arata foarte frumos.
Va pupic dulce pe toate
elena +35 Ana Maria & Matei Stefan AMR 2 sapt
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
hepilica spune:
fetelor, am vazut un nou subiect deschis de kineta si intitulat "INFACOL". se pare ca are urgenta nevoie de el si cere suport din partea celor care stiu de unde se poate achizitiona rapid.
moni, elena, ayda...voi care urmati sa nasteti curand, ati reusit sa faceti rost? ati cumparat deja? daca da, de unde? ar fi utila pt toate fetele o astfel de informatie. inteleg ca trebuie din timp sa ne interesam...
h.
29+
multumesc lui DD
ayda_m spune:
Hepilica eu am comandat Infacol de pe net de la o pers fizica din Galati, tot de la el a comandat si Nusy si e multumita. A doua zi mi-au si sosit flacoanele...o sa incerc sa pun linkul
www.anunt.net/anuntul/146058/vand-infacol" target="_blank">aici
Ayda 38+
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe
elenada spune:
Buna
I-am raspuns si eu Kinetei la subiectul deschis de ea. I-am dat datele tipului din galati.
Se gaseste infacol de cumparat pe net. E mai scump decat in Anglia dar daca nu ai cum sa il procuri de acolo merge luat si din tara.
Hepilica bine ca ai observat subiectul ei.
elena +35 Ana Maria & Matei Stefan AMR 2 sapt
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Evy30 spune:
Salutare tuturor
noi stam cumintei . nu am fosat nicaieri in we , decat pe la mama o fuga . Am o pofta de somn de cateva zile, de nu se poate .
Am tot dormit .Ieri m-am confruntat cu o durere de mijloc destul de rea care m-a tinut toata ziua si toata noaptea , cred ca am dormit dezvelita si sunt foarte sensibila . M-am frecat usor cu spirt si m-a lasat azi ...
Bebicul meu prinde forta pe zi ce trece , are program de joaca in burtica dimineata si seara ,si uneori in timpul zilei. Acum cand va scriu da picioruse cu forta si eu vorbesc cu el.
Uneori il simt jos, la burtica, alteori un pic mai sus spre buric , cred ca are loc de plimbare . oricum sunt extrem de fericita , si incerc sa nu plang de cate ori il simt . ma emotioneaza de nu mai pot.
Vineri plecam la niste prieteni , e o onomastica si o sa mergem cam 4 ore cu masina . sper sa fie bine si sa fie cumintel in burticuta .
PUP toate fetele .asteptam vesti de la viitoarele mamici .
Restul aveti grija de voi si de bebelusi !!!
sunt alaturi de voi , si ma bucur ca toata lumea este bine .
va pupa dulce
Evy 20+
hepilica spune:
kineta, ma bucur ca ai gasit. sanatate multa puiutilor.
ayda, elena - multumim de info. e bine de stiut.
ayda, tu chiar nasti maine????
h.
29+
multumesc lui DD