Fiv in Europa ( 23 )
Raspunsuri - Pagina 5

pogonici1977 spune:
fetelor eu recomnad ca acel calculator special pentru sarcinile obtinute prin fiv sa fie pus pe prima pagina..poate or mai dori si altii sa mai vada peste luni.....

hpo spune:
MONILANDin momentul de fata mai iau cyclo progynova, duphaston, utrogestan si aprednislon, cei din austria au zis pana in saptamana a 8-a, deci cred eu inca o saptamana.abia ieri am aflat ca utrogestan se ia si vaginal, si am niste stari de somnolenta de la el
, pe unde mai pui ca cica e mai eficient....
ELENADA multumesc mult de urari, cred ca pana in trimestrul II o sa ma vopsesc cu henna, sper ca impotriva acestui produs natural sa nu existe interdictii FELICITARI pentru AMR 2 saptamani

Moniland spune:
hpo, ai grija sa nu intrerupi brusc medicatia. E f. important. Utrogestanul l-am luat tot trim 1 pana s-a format placenta ce secreta progesteronul si nu mai era nevoie de supliment. Dar sunt fete care au luat toata sarcina. In sapt a 7-a cei din Austria mi-au zis sa ma duc la eco. Dupa eco le-am scris si i-am intrebat ce sa fac cu tratamentul. Ei mi-au spus sa incep sa reduc din doze pana la eliminarea completa. Poate ar fi mai bine sa-i intrebi ca sa fii sigura. Dr. de aici mi-a zis ca el nu se baga peste tratamentul de sustinere dat de dr. austrieci. 36+
Laura Ioana
Irina Maria

hpo spune:
moniland dr de aici a zis ca-l intereseaza doar progesteronul, sa fie minim 6 pastile pe zi, cei din austria, cu toate ca i-am intrebat inca nu mi-au raspuns clar...mai asteptam
de azi incep sa iau utrogestan altfel...nu stiu daca o sa fie mai practic :)

Moniland spune:
hpo, daca te gandesti sa pui utrogestanul vaginal sa iei in calcul un repaus la pat de 1/2 ora dupa, sa se poata dizolva. Eu l-am luat intravaginal si nu am avut reactii adverse. Ai grija sa nu scazi doza.37+
Laura Ioana
Irina Maria

hpo spune:
Moniland eu l-am luat aseara vaginal, si nu a fost chiar ft bine, m-am dus la baie inainte dar si dupa (beau ft multa apa, de sete...) si cred ca s-a dus tot efectul pe apa sambetei:)...asa ca nu stiu daca sa mai repet, plus ca am avut si usturimi...il iau dimineata inainte de a ma trezi ft ok si nu stiu daca as avea timp de relaxare 30 min...

luck spune:
hpo
poti sa-mi spui si mie te rog cat aprednislon iei pe zi si in ce gramaj?
Multumesc si sarcina usoara si la temen !!!
Avalon
in legatura cu progesteronul asta din z 2 se poate face ceva preventiv pt luna in care vrei sa incepi fiv?
Eu l-am facut luna trecuta si mi-a iesit 1.1 dar eu stiu pana in septembrie ?
Multumesc!

hpo spune:
luck eu iau jumatate de pastila aprednislon dimineata si o pastila intreaga seara, mi s-a zis pana la 8 sapt (eu sunt acum in 7 sapt si 4 zile)
multumesc frumos de urari, de asemenea iti doresc mult succes continuare!

luck spune:
hpo
spune-mi te rog frumos de cand ai inceput tratamentul cu aprednislon si ti l-a dat pt ca intra in schema de tratament generala sau pt ceva special?
Multumesc !

elenada spune:
Hello
Liniste mare pe aici.
Luck tratamentul cu aprednisolon intra in schema generala de tratament. Uneori difera cand il incepi. Eu am inceput mai intai inhibarea ci AC si tot atunci am inceput si aprednisolonul. Celelalte fete cred ca au inceput sa il i-a ori o data cu inhibarea sau cu stimularea. Aici doar ele iti pot raspunde.
Pupici tuturor si numai teste pozitive va doresc.
elena +36
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 5 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!