Fiv in Europa ( 23 )
Raspunsuri - Pagina 6

hpo spune:
luck iau aprednislon din 23 mai, aceeasi doza zilnic, de cand am inceput protocolul de stimulare. pe 2 iunie a fost punctia si pe 5 ET.
elenada burtica ta cea frumoasa de la 36 de saptamani sfideaza legile naturii:))) poza din profil e WooooW:))

luck spune:
elenada
si eu incep luna viitoare AC inainte de fiv si nu stiu daca sa incep prednisonul in prima zi de AC sau in prima zi a CM la care incep stiumularea.
Ce vad , AMR 5 zileee ?????
Sunt cu pumnii stransi alaturi de tine , iti doresc din suflet ca toate sa decurga super bine si sa vedem cat mai curand pozici cu bb-ii.

Avalon spune:
Luck, prednison/prednisolon se ia mai devreme de prima zi de stimulare numai in caz de afectiuni autoimune sau NK mari. Din cate stiu eu tu nu ai nimic de acest gen (daca ma insel, te rog sa-mi reamintesti), deci nu vad motivul pentru care ai lua inainte de prima zi de stimulare.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 20+

hpo spune:
luck :) eu am luat prima data aprednislonul pe 23 mai, pe 22 mai a fost ultima zi a CM. nu am luat nimic decat la recomandarea celor din austria, care mi-au dat schema pe perioade, in functie de ce se intampla si cum raspundeam la stimulare...tu nu tii legatura tot asa, cu o clinica? ei iti spun exact ce tb sa faci, iti cer analize si iti recomanda protocolul specific. tot ei daca se modifica ceva in planul initial (de ex daca CM iti vine mai devreme sau mai tarziu de estimare - la mine asa a fost) iti trimit un alt protocol care incepe in alta zi a lunii si tot asa...
eu am facut fiv la wunshbaby - viena, pt alte info te ajut cu placere si eu, cu toate ca, fetele de pe forum sunt ele insele niste somitati in materie si ma depasesc cu mult in experienta si nivel al cunostintelor:)
mult succes:)

cristal1995 spune:
Luck: mie cei din Viena mi-au dat aprednislon incepand cu prima zi de inhibare (ziua 21 de CM)... Deci am luat chestia asta vreo 2 luni, pana la beta-HCG. Si asta in conditiile in care nu am facut analizele de care vorbea Avalon . Deci ei dau profilactic medicamentul. Tot asa, am luat Thrombo-Ass, Femibion si dupa punctie, Lovenox.
Va pupic pe toate
Aly-"Sper sa ne fie de ajuns viata in doi"

Avalon spune:
Cristal, Luck face protocolul scurt, deci incepe direct stimularea in ziua 2 sau 3 a cm. Tu zici de inhibare, dar ea se refera de perioada de anticonceptionale care nu se considera inhibare, sa nu o derutam.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 20+

hpo spune:
luck nu e prea corecta exprimarea...ti-am zis eu ca fetele sunt maestre...:)
aprednislon am luat pe 23 mai, a 2-a zi a ultimului CM...

hpo spune:
luck nu e prea corecta exprimarea...ti-am zis eu ca fetele sunt maestre...:)
aprednislon am luat pe 23 mai, a 2-a zi a ultimului CM...

elenada spune:
Nu stiu cum dau cei din Austria prednisolonul ca vad ca e diferit de la caz la caz.
Eu l-am luat din prima zi de menstruatie o data cu AC.
Nici eu nu aveam analizele facute pt boli autoimune sau celulele NK.
Ei stiu ce fac.
Avalon ai schimbat prefizul. Felicitari si sarcina usoara si la termen
HPO, Luk
Pup dulce toate fetele.
elena +37
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!