Fiv in Europa ( 23 )
Raspunsuri - Pagina 4

fireyes spune:
Cine e mai cunoscatoare (Avalon) ma lamureste si pe mine cu progesteronul din z2? ca m-am testat si eu daca tot am vazut ca s-ar putea sa conteze, si mi-a iesit val. 5.53 nmol/L, iar pentru faza foliculara, valorile normale sunt: 0.6-4.7.
Evident, e peste limita, dar ce mai inseamna si asta??

miki-miki spune:
fireyes , CM-ul asta nu-i bun de FIV din ce am inteles eu, tb sa ai prog sub 1 pt a avea o productie buna.
Miki Anul asta pun de-un pui

DOAMNE AJUTA!!

Avalon spune:
Prezent!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon

Avalon spune:
Am gasit in agenda... 1 ng/ml inseamna aproximativ 3 nmol/L... la tine ar iesi cam 1,85 ng/ml deci cam maricel... chestia cu <1 arata ca ai avea un raspuns bun la stimulare pe ciclul pe care ai facut analiza... este foarte probabil ca luna viitoare sa iasa <1 si sa fie ok, dar luna asta unul dintre motive ar fi un chist, de exemplu sau o dereglare hormonala minora.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 19+

hpo spune:
salutari tuturor,
am avut ieri prima eco profesionista si am fost foarte incantati...am cateva intrebari care ma chinuie...cum se calculeaza exact saptamanile de sarcina intr-o sarcina prin fiv?
data ultimei menstruatii este 22 mai, punctia 2 iunie, transferul ET 5 iunie.
eu sunt bombardata de diferite calcule, doc ne-a zis ieri ca as fi in 6 saptamani si 6 zile, si dupa varsta ultrasound ar fi de 6 saptamani si o zi. ma incurca foarte tare, mai ales ca eu am multe pastile de luat pana la date fixe, cum ar fi 8 saptamani dar eu nu stiu cand or sa fie alea...:) ati avut si voi astfel de nelamuriri? la ce concluzie ati ajuns...stiu de cele 2 sapt care se adauga in mod normal...dar tot nu mi-e clar..
o alta intrebare, foarte silly, voi va vopsiti parul? tinand cont de atatea tratamente si pastile, e ok sa ma vopsesc? am citit ca nu am voie sa folosesc nici cremele antiacneice, si intr-o vopsea cred ca sunt mai multe chimicale...
multumesc mult pt sprijin, a contat enorm, si asa cum am vb ieri si cu doc (gasit tot prin acest forum, multumim elenada:)), am ajuns in austria datorita voua (ne intreba in gluma la ce bun e netul, in afara de faptul ca l-a invatat cum sa-si faca nod la cravata la 40 de ani:)

Avalon spune:
Hpo, uite un calculator special pentru sarcinile obtinute prin fiv, introduci data punctiei: http://www.ivf.ca/duedate.php
De vopsit, eu iti spun cum am procedat eu... eram blonda si pentru ca nu am vrut sa pun vopsea cu amoniac pe par in primul trimestru de sarcina, mi-a facut coafeza mea un look acceptabil... pentru a nu se vedea radacinile saten, mi-a facut suvite cu vopsea fara amoniac (Loreal Casting) pe tot parul saten si astfel s-au estompat radacinile... apoi la urmatoarea "tura" de coafor mi-am facut un blond mai inchis tot cu vopsea Loreal Casting (pentru ca vopseaua fara amoniac nu deschide bine parul, doar il nuanteaza).
Abia acum, in trim.2 indraznesc sa ma vopsesc in blondul meu preferat cu vopsea obisnuita, vineri ma duc la coafor pentru a ma aranja, ma duc la o nunta weekendul asta...
Avalon 19+

fireyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Avalon Am gasit in agenda... 1 ng/ml inseamna aproximativ 3 nmol/L... la tine ar iesi cam 1,85 ng/ml deci cam maricel... chestia cu <1 arata ca ai avea un raspuns bun la stimulare pe ciclul pe care ai facut analiza... este foarte probabil ca luna viitoare sa iasa <1 si sa fie ok, dar luna asta unul dintre motive ar fi un chist, de exemplu sau o dereglare hormonala minora. ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon ![]() ![]() ![]() |
Sarut mana mult! m-am lamurit acum, inclusiv cu motivul pt care trebuie sa fie <1!!! buna si conversia de stiut

sper sa nu fie nici un chist, desi nu m-am simtit grozav si aveam eu niste intrebari interioare... eco o sa fac, insa peste vreo 10-14 zile...
iar de fiv, "slava domnului", inca nu se pune problema, mai prin sept-oct imi mai incerc norocul...

hpo spune:
avalon multumesc mult, am vazut si eu acum calculatorul si spune ca sunt in 7 saptamani, pe jurnalul de sarcina eram in 5, la odiseea sarcinii 7...deci 7 e normalul:)
daca tratamentul este pana la 8 saptamani, se considera si saptamana a 8-a inclusiv?
eu si pana acum ma faceam cu loreal fara amoniac, pt ca imi cadea parul, am intrebat la clinica in austria si mi-au zis sa nu imi colorez parul deloc!...eu sunt aproape alba, am 31 de ani dar o mostenesc pe mama :)

elenada spune:
Hpo eu am inceput sa ma vopsesc dupa primul trimestru de sarcina cu Casting de la loreal. Felicitari pt bebe. Sarcina usoara si la termen.
Pupici tuturor
elena +36
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 2 sapt
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Moniland spune:
hpo, esti in sapt 7 de sarcina si varsta puiutului/lor e de 5 sapt. Toti dr. se iau dupa varsta sarcinii. Sarcina e de 40 saptamani.
Ce fel de tratament iei?36+
Laura Ioana
Irina Maria