Gravidute si mamici de Constanta (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Citat:
citat din mesajul lui AndreB

intru sa confirm buna dispozitie din seara aceasta "de la galion" si sa o contrazic pe Adina... "lume buna"? ca celelalte fete cum or fi, dragutele de ele mey Adina mey? nuuuuu... a fost "lume cu chef de duca", "de iesit din casa", poate ca unele dintre cele prezente mai putin imbaiate in Marea Neagra, asa ca mine, care, cand prind o umbra de transport cu masina altuia cum ma'nfiintez la raport. mai stiu eu din ce motive vine lumea seara sa stea pan la asfintit si dupa la plaja?

Mama lui Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf
http://community.webshots.com/slideshow/573284799CcJsPL

http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mey,pai,dintii aia ranjitzi io de ce ii mai pun? Sa fiu luata in serios? Nu sa poate ashea ceva.........

Si legat de examen pt. permis...idem...pusesem ranjetul....Si apoi si eu sunt o exceptie care confirma regula,ca n-am luat nici eu din prima,doar ca am picat sala ...Asa ma incuraja si pe mine lumea pe atunci ,cica:"daca pici din prima ,esti mai deosebit ashea,adica prea dastept pt. intrebarile alea stupizele"....Si eu i-am crezut,nah...

Dar promit sa fiu mai serioasa ,data viitoare ,ca nu vreau sa supar pe nimeni,cu atat mai mult pe cei mai dragi Si eu am antecedente,v-am spus doar ca am doctoratul in gafe,nu?

Mai, Dana,scumpa,cu ochii ca marea,de cand m-ati dadacit aseara,tu si Angi,am mari mustrari de constiinta,drept urmare azi m-am tarat cu 50 prin oras,foarte rar 60...Ma rog lui Dumnezeu ,sa ma ierte si de data asta ,ca promit ca nu mai fac...
Chiar nu stiu ce a fost in capul meu,cel mai tare ma doare ca nu mi-am ascultat sotul,si in caz ca imi ia carnetul,sa vezi reprosuri...Eu stiu una si buna:sa-ti asculti sotul!:aproape intotdeauna!

Andata si Dodo,vazusi mandrele -toate,cele mici niste splendori.Sa fie sanatoase,sa creasca usor si frumos,sa bucure zilele!

Mav,daca are Ana pompa,poti sa o imprumuti finei tale.Si cat este lapte in tzitze ,da-i si o sa mai fie...numa' sa nu intri tu la cura de slabire ca nu-i cazul taman acu'

Va tzuc si ni videm disara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mamacita, cu intarziere dar din toata inima, casa de piatra si pe mai departe si fie ca legatura voastra stransa sa ramana pt totdeauna la fel de trainica. Iar copilasii care v-au incununat relatia sa fie sanatosi sa-si bucure parintii!

Despre vitezomanca pomenita de Dana, nu spun decat ca era aseara pe plaja si ne-a facut sa radem aproape cu lacrimi povestindu-ne cum mergea pe autostrada cu 180 km/h. Se stie ea bine

Mada, stai linistita in privinta mucisorilor Brianei, oricum copiii sunt care-ncotro pe plaja, nu o sa stea nimeni botic in botic ca sa ia ceva. Si apoi am sa iti spun si tie ce i-am spus Alinei cand avea Anto muci si ezita la fel ca tine sa vina pe plaja - sa vezi ca daca stati in seara asta pana pe la vreun 9, maine nu va mai avea nimic. Aerosolii fac minuni.

Andre, nasa mi-a promis o vizita, nu cred sa stea prea mult si dupa aceea vreau si eu la plaja, daca vrei vin si va luam. Iar ne strangem gasca mare.

Am fost si eu o singura data cu autobuzul supraetajat, in 2006 si nu am o amintire prea placuta fiindca chiar in spatele meu era un betivan pe care a tot trebuit sa-l pun la punct. Oricum era plin de mamici si copii, la urma urmei nu toata lumea are masina, or cu masina sau fara doar nu o sa ne tinem copiii in casa. E adevarat ca nu e placut sa urci in autobuz cu carucior, copil, genti, dar daca alternativa e sa stai inchis in casa, eu prefer varianta cu autobuzul, de altfel scapi de grija parcarii, a benzinei, sunt avantaje si dezavantaje.

EDIT: vad ca vitezomanca ceea mica de care pomeneam s-a dat pe fata, scrisesem in acelasi timp

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Aoleuuu,sper sa nu mai intre barbatul meu pe forum,cand ii trimiteam link-uri cu poze cu noi -mai avea obiceiul si mai citea o pagina ,2 in plus,ca ar fi jaaaale.Modifica si tu angi ,acolo ,scrie 130

Dar ,daca imi amintesc eu bine,acu' vreo cateva capitole,Sweetest,alta vitezomana mica facea Otopeni -Constanta in 2 ore ,2 ore si 30. de minute? Cum altfel? Cu 130 pe autostrada? Am indoielile mele...
Si Ellen,idem parca...
Deci ,cica m-am scos ,mai sunt si altii ca mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Aoleuuu,sper sa nu mai intre barbatul meu pe forum,cand ii trimiteam link-uri cu poze cu noi -mai avea obiceiul si mai citea o pagina ,2 in plus,ca ar fi jaaaale.Modifica si tu angi ,acolo ,scrie 130

Dar ,daca imi amintesc eu bine,acu' vreo cateva capitole,Sweetest,alta vitezomana mica facea Otopeni -Constanta in 2 ore ,2 ore si 30. de minute? Cum altfel? Cu 130 pe autostrada? Am indoielile mele...
Si Ellen,idem parca...
Deci ,cica m-am scos ,mai sunt si altii ca mine...

Adina
Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)

logan,nu merge decat cu 140,la mine..ca de putea mai mult....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mihaela, daca putea mai mult ai fi ramas 90 de zile fara permis

Adina draga, acum cum ti-o fi norocul :)) Valabil si pt celelalte soferite. Eu care m-am ars, suflu si-n iaurt si nici cu masina lui Schumacher nu as depasi 130-140 pe autostrada. Si sa stiti ca si mie dintre toate 3 pedalele, acceleratia imi place si mie cel mai mult. Si mi se pare cumplit de greu sa mentin in oras masina la 50 trebuie sa verific vitezometrul in permanenta. Dar numai dupa ce ai ramas fara permis realizezi ce scump e... si 90 de zileeee... no way.

Din pacate eu am vb acum cu nasa si vine la mine pe la 6. Asa ca nu am sa ajung la plaja. Doar daca pleaca pe la vreun 8 si voi imi jurati ca mai ramaneti pe plaja pana cand ajung si eu.

Si doar ce am vorbit cu Adina si mi-a spus ca ar dori ca intalnirea sa se faca la Hotel Central, m-a rugat pe mine sa scriu dc tot am intrat. Mai departe hotarati voi, eu vin unde vreti.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Mihaela, daca putea mai mult ai fi ramas 90 de zile fara permis

doamne fereste...asta-i cel mai urat cosmar al meu...noroc ca nu fac drumuri prea dese in afara....insa de cand cu bulevardele astea cu 2-3 benzi,ma trezsesc ca mai ajung la 70...promit sa am grija!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Mey,nu eu am zis,ci Andreb,ca sunt mai multe jucari pe plaja...ca au copiii mai multe alegeri....deci cum ramane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

vin si eu la galion (cu Adina of course )!

tocmai discutam zilele acestea cu fetele ca ar fi mai bine sa ne intalnim de aici inainte la plaja la Central, nu sunt atatea sezlonguri, sunt leagane, balansoare pentru copii... ce ziceti?
de maine la Central?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

m-ati zapacit (nu ca nu as fi fost eu oricum cu capul in nori, mai ales in ultima vreme) si nu mai stiu ce si cum......
ziceam ca la 4 am iesit din casa, dar baieteii mei... asa somn adanc au, de nu-mi vine sa cred... bine-nteles, doar acum, pt ca am eu dor de duuuuuucaaaaaa....... si nu pot dormi cu ei.....

adina, nu am tinut nicio cura, dar de cand mi-a venit c.m. am dat 6kg jos, s-au topit vazand cu ochii..... normal sa scada si secretia lactata, nu? (ce ti-e si cu hormonii astia!)

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salutare!

eu maine ma laudam ca plec la 2 mai, la o prietena, dar a aflat ca una dintre tanti din vila are varicela, ca ii aparusera niste bubite mancacioae pe piele si abia azi s-a dus la spital, si inca nu a plecat sa se interneze... si prietena mea e acolo cu copilul de 8 luni. cu parere de rau, vom mentine carantina, tare rau imi pare da' nici nu-mi vine sa risc. daca ar fi mucisori, rosu in gat sau altele as mai zice, dar asa...

asa ca cine se baga maine la program cultural de vizitare a targului de toale? e deschis de la 12 la 22, eu as prefera ore de mijlocul zilei, in masura in care ne putem bucura de faptul ca nu mergem la serviciu, deci poate prindem ore mai libere...
eu mi-as dori o rochita subtire, frumoasa, cu maneci 3/4 daca e poate, pe la un 50 ron (si la banii astia sa-mi faca si cafea de dimineata, chit ca nu beau, da' sa fie acolo)

andreb, eu sunt cu plaja la galion si tin la ea, sau poate gasesc alta locatie mai simpatica dar asemanatoare intr-un aspect: intrarea foaaarte moderat de adanca in apa. la central nu pot merge cu serban de mana in apa, nu prea e zona de adancime mica, e direct adanca de la inceput, nu prea are unde sa mearga si sa ii placa in apa. plus ca eu la ora aia de seara la care merg de ce sa ma duc cu el la locul de joaca, la fel de bine ma pot duce in parc... ia sa stea cu curu'n apa sau in nisip si sa simta ca e la mare
ma gandesc sa caut un alt loc mai aproape de intrare, la ora la care ajungem noi oricum se mai elibereaza, deci nu mai e problema de aglomeratie. criteriul meu este chestia aia de ma enerva la culme acum cativa ani, si anume panta leeenta de intrare in apa. si daca ar fi mai la intrare venim pe jos, sau ma rog, unul dintre noi e cu caruciorul... sa ma mai rezolv cu genunchii si imi cobor si eu fundul din masina, ca am ajuns de o leneeee.

hai va pupic!

Mergi la inceput