Gravidute si mamici de Constanta (60)
Raspunsuri - Pagina 16
mihaela77O spune:
mav,esti o draguta ca de obicei!
andata,are pompa de san,asa ca o poti folosi cum vrei tu pe a ta!
si daca de ziua ta va intalniti tot mai pe seara,venim si noi dupa terapie!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
docdecap spune:
salutare!
eu m-am ingropat din nou intr-o traducere, si cu caldura de afara asa spor am... azi nici nu m-am putut duce la biro, deci ma coc la foc mic pe dinauntru si pe dinafara, ca nu-mi merge racirea la neuron si il simt cum se inabusa in suc propriu
madi, sper ca citesti, eu si azi voi merge in zona galion, sa ma aerisesc cu o vorba mica in limba romana, sau mai multe vorbe mici, cum ar fi "nu facem asta" "stai langa mama", "vino inapoi", "scoate din gura" si alte alintaturi de genul... de pe la 5 incolo, nu cred ca mai devreme, trebuie sa ajung si la MF sa imi iau trimitere sa-mi repar genunchii (uraaa)
va pupesc!
a, si am vazut pozele cu ioana andatei, si cu izabella de dodo, bine au venit pe lume!
AndreB spune:
... ce va invidiez fetelor, pe cele cu masina, vreti la plaja tzusti in masina, in 15 minute direct in apa, vreti la pizza in oras- tzusti in masina etc... la doctor, la piata s.a.m. d....
asa mi-as lua si eu orice "gioarsa" de 1500 de euro (a se intelege masina obosita indiferent de marca, galoane, premii la raliu) numai sa-mi recapat indepedentza...dar am munca de lamurire in casa, ca trebuie sa fie nu stiu cum, cu motorul nu stiu de care, cu X cai putere 
ma gandeam sa vin cu Matei la plaja, dar la cat de marait este din nou (probabil ca tot caninii) nu ma aventurez pe autobuz... poate alta data...
madaluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui docdecap salutare! eu m-am ingropat din nou intr-o traducere, si cu caldura de afara asa spor am... azi nici nu m-am putut duce la biro, deci ma coc la foc mic pe dinauntru si pe dinafara, ca nu-mi merge racirea la neuron si il simt cum se inabusa in suc propriu madi, sper ca citesti, eu si azi voi merge in zona galion, sa ma aerisesc cu o vorba mica in limba romana, sau mai multe vorbe mici, cum ar fi "nu facem asta" "stai langa mama", "vino inapoi", "scoate din gura" si alte alintaturi de genul... de pe la 5 incolo, nu cred ca mai devreme, trebuie sa ajung si la MF sa imi iau trimitere sa-mi repar genunchii (uraaa) va pupesc! Mami de dom' inginer (15.01.2008) cupilu -blog www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete |
da, da am citit( acum intru de 10 ori sa nu mai pierd ceva)...venim si noi in zona la o baie mica si la alte cele de care spuneai tu...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009
mav spune:
si noi! si noi!
(ne-am indragostit de aftobusu cu etaj
, e chiar mult mai placut decat cu masina personala, din mai multe puncte de vedere.
la dus urc eu cu seb la etaj, cu vantu'n plete; la intors, urca ta-su cu el si eu raman cu bb jos si il alaptez -sau, ma rog, simulez... ca la cat lapte-n bubele de tzatze mai am...
)![]()
![]()
Mami Fericita Non-Stop
perlute
mav spune:
mihaela, da, dupa ora 17, sa poata veni si doamnele care merg la serviciu
(mokika, mamacita, mirela, sora mea si cine mai doreste...)
Mami Fericita Non-Stop
perlute
madaluta spune:
offf..da eu am uitat sa va spun k briana mea are muci.... cred k n-are rost sa vin sa va dau si voua....
de fapt la plaja vom veni, dar cred k voi sta departe de voi si de cei cu copii mici . ne facem cu mana si vorbim prin semne de la distanta...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui mav si noi! si noi! (ne-am indragostit de aftobusu cu etaj , e chiar mult mai placut decat cu masina personala, din mai multe puncte de vedere. )Mami Fericita Non-Stop ![]() perlute |
ce mi-ai placut!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
mi-am adus aminte,sambata pe 11 iulie,ellen79,are nunta!
draga noastra elena,casa de piatra,fericire,noroc si tot ce va doriti sa se implineasca!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mamacita spune:
| citat din mesajul lui DanaAlex salutare!!! dupa incurajari scrise aici si personale la galion:)...catre mav...revin si achiesez la ideea generala:)))...politistii e prosti:)))da e peste tot....asa ca mare grija la cat de usor se pot suspenda permisele conform noii legislatii rutiere, exemplele sunt elocvente chir si aici pe forum...si ca o atentionare...de 10 zile fac naveta cta-neptun-cta...doamneeee...atatia politisti la un loc pe acest traseu "mititel"as spune ca si lungime...rar ti-e dat sa vezi...zici ca vine base sa se scalde in mare la neptun zilnic si nu se stie ora...iar radarele...cam 1-2 bucati zilnic...concluzie: conduceti cu viteza regulamentara ...aviz amatorilor de viteza:))...se stiu ei care sunt, nu dau nume...persoane importante...stimez si pup, vitezomanca mica... |
Nu stiu la cine te referi,dar eu m-am simtit vitezomanca (mai mult pentru ca mi-a placut partea cu "stimez si pup",care,chiar daca nu-mi era adresata mie...ma bucur si eu,nah!
p.s. mamacita, ma incadrez si eu alaturi de tine, in randul celor care au luat permisul auto "din prima"... pe vremea mea, adicatelea in 1993, maica,...se dadea asea...sala -chestionar cu 26 intrebari tip grila, permis maxim 4 raspunsuri gresite, parca; poligon (ce continea uracioasa manevra oprire si plecare de pe rampa, parcare laterala cu fata, cu spatele...si alte mici gaselnite ingineresti de-a dreptul...); apoi orasul...ce continea traseu, de regula inconjurai parcul tabacarie.... ...asa ca dragele mele colege...luati aminte, ca nu spun de 2 ori...incurajare, incurajare...da nu dati in "primari"...ca si noi am incurajat, fara sa formam o grupare antonimica intre cei care iau din prima, a doua...sau a noua...fara suparare, v-o spun/scriu si sper sa intelegeti sensul corect al celor de mai sus...pana la urma nu-i nici o bravura daca esti "primar", "secundar" sau ...si mai mult...conteaza permisul din buzunar si indemanarea cu care sofezi...zic si eu:)... toate cele bune.... |
Cam asa,dar zis mai explicit.
Daca,din intamplare,ai carnet din luna 04 a acelui an,am fost colege de examen