Gravidute si mamici de Constanta (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamacita

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:
citat din mesajul lui isidora

P.s: eu am auzit ,ca oricum cei mai destepti pica prima oara...

si eu la fel am auzit...

Deci cei mai tampitei iau din prima?N-am stiut,dar sigur acolo ma situez...

Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png

mamacita,era un mod de a o incuraja pe alina!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamacita

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:
citat din mesajul lui isidora

P.s: eu am auzit ,ca oricum cei mai destepti pica prima oara...

si eu la fel am auzit...

Deci cei mai tampitei iau din prima?N-am stiut,dar sigur acolo ma situez...

Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png

Meeeey,tu esti printre exceptiile care confirma regula.

Si da ,as fi preferat de o mie de ori sa-i faci tu anestezie Isidorei,dar fara Ciuchi ,ce sa ne fi facut? Ca noi dupa el ne-am dus si uite cu cine vine la pachet
Sa-ti mai spun ca Iuli, pentru deviatie de sept,a dat tot atat si ca vom mai da si cand ii va face timpanoplastie?
Poate vor o colaborare,ca anestezistul actual e cam in varsta-la vreo 65 de ani,iar patronul clinicii e un chirurg estetician la fix 41 de ani cat ai tu... Si la criza asta nu cred ca opereaza zilnic...Medico- clinique -se numeste clinica iar chirurgul-George Ciolacov....Nah,vezi ca eu am luat-o in serios....dar la bani astia ar trebui.

M-am simtit tare bine la Galion,pacat ca am prins-o pe Monica doar la plecare.Au fost numa' lume buna:je, ofcorz ,AndreB,Crisis,Angi,DanaAlex,Simonasima,Mav si Doc ,cireasa de pe tort .
Cum am da-o tot 8 ne adunam,sa fie un nr.necesar pt. o distractie pe cinste?

Madaluta,pe unde umblasi ,ca am intrebat de tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!

dupa incurajari scrise aici si personale la galion:)...catre mav...revin si achiesez la ideea generala:)))...politistii e prosti:)))da e peste tot....asa ca mare grija la cat de usor se pot suspenda permisele conform noii legislatii rutiere, exemplele sunt elocvente chir si aici pe forum...si ca o atentionare...de 10 zile fac naveta cta-neptun-cta...doamneeee...atatia politisti la un loc pe acest traseu "mititel"as spune ca si lungime...rar ti-e dat sa vezi...zici ca vine base sa se scalde in mare la neptun zilnic si nu se stie ora...iar radarele...cam 1-2 bucati zilnic...concluzie: conduceti cu viteza regulamentara ...aviz amatorilor de viteza:))...se stiu ei care sunt, nu dau nume...persoane importante...stimez si pup, vitezomanca mica...

la sosirea mea acasa, dupa ce vizionai alaturi de cateva colege si mititeii din dotare, peisajul eminescian de vis...luna rotunda, mare, rosie ce a "iesit" inconjurata de nouri de ceata si de fum...exact din marea neagra....de la ora 14 cum te uiti la ea:))(termen marinaresco-golanesc pentru a indica directia:))))usa mi-a fost deschisa de catre domnul sot si am vazut...oooooo, minune mare ...ca in vaza se odihnesc:) 7 trandafiri rosu-grena...o minunatie...de am simtit ca vraja lunii e cu noi.....asa ca m-am lasat dusa pana la capat in "vrajeala":)))lui...a sotului:)...
...acum, revenita oarecum din tainica-mi visare....si dupa o cutiuta mica, dar satioasa de nirvana(inghetata...daaa, nu alte alea)...citesc si scriu impresii...alta viata...stau si ma gandesc totusi...ce mi-a format aceasta ciudata relaxare totala....luna, sotul sau nirvana???mmmmmm

mai scriu daca mai am putere dupa runda doi:)))...glumesc, deja se aude sforait...s-a farsit coloratul pe noaptea asta "magica"
cu drag...o femeie fericita :)

p.s. mamacita, ma incadrez si eu alaturi de tine, in randul celor care au luat permisul auto "din prima"... pe vremea mea, adicatelea in 1993, maica,...se dadea asea...sala -chestionar cu 26 intrebari tip grila, permis maxim 4 raspunsuri gresite, parca; poligon (ce continea uracioasa manevra oprire si plecare de pe rampa, parcare laterala cu fata, cu spatele...si alte mici gaselnite ingineresti de-a dreptul...); apoi orasul...ce continea traseu, de regula inconjurai parcul tabacarie....
...asa ca dragele mele colege...luati aminte, ca nu spun de 2 ori...incurajare, incurajare...da nu dati in "primari"...ca si noi am incurajat, fara sa formam o grupare antonimica intre cei care iau din prima, a doua...sau a noua...fara suparare, v-o spun/scriu si sper sa intelegeti sensul corect al celor de mai sus...pana la urma nu-i nici o bravura daca esti "primar", "secundar" sau ...si mai mult...conteaza permisul din buzunar si indemanarea cu care sofezi...zic si eu:)...

toate cele bune....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

intru sa confirm buna dispozitie din seara aceasta "de la galion" si sa o contrazic pe Adina... "lume buna"? ca celelalte fete cum or fi, dragutele de ele mey Adina mey? nuuuuu... a fost "lume cu chef de duca", "de iesit din casa", poate ca unele dintre cele prezente mai putin imbaiate in Marea Neagra, asa ca mine, care, cand prind o umbra de transport cu masina altuia cum ma'nfiintez la raport. mai stiu eu din ce motive vine lumea seara sa stea pan la asfintit si dupa la plaja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

neatza!
fetelor, pt martea viitoare (14), daca vremea tine cu noi, schimbam locatia, de la kris la curte, pe plaja, la galion. desi kris a pavat curtea in cinstea mea si ar fi mers si-un gratarel pt silfidute, e pacat sa pierdem aerosolii, nu?
asa ramane, pe plaja, va cinstesc cu cate o inghetata!
ah, sa nu uit, sa nu va agitati cu cadouri, ca nu este cazul, am tot ce imi doresc (evident, mai putin permisul de sofer, da' pe ala tre' sa-l muncesc singura). daca sunteti dragute (si stiu ca sunteti), poate mai adunam cate ceva pt mihaita, va rog din suflet!

mihaela, creem (ca noi tot ne-am intalnit aseara), data viitoare cand mai ajungeti in mamaia, veniti si voi tot acolo!

mihaela... si eu tot aseara am intrat in mare pt prima data pe anul acesta si ar fi fost minunat daca nu eram... singura in apa... (si sotul meu distra toate bunaciunile enumerate mai sus, pe plaja)...

hai ca ma duc in urma, sa vad cum tre sa editez listuta...
sa aveti o zi frumoasa!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

am adaugat zile nastere: victor (roxana, era trecut in lista 16.03 si am modificat cu 13.03, cum am vazut la semnatura ta), larisel, tibi si nana de dana, tibi de dianamaria...

ellanik, cum te mai simti? au inceput sa apara greturile?

mihaela, am vazut pozele cu ioana de andata, isabella si bodo de dodo, multumim! sa fie toti sanatosi!

adina, ai vorbit cu andata? mai vrea (are nevoie de) pompa de san electrica? pot sa i-o trimit finutei mele (tre' sa nasca intr-o saptamana)?

crixia, ce mai faci? in urma analizelor, care au iesit foarte bune, finuta mea poate alapta linistita! tu?

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neata...
baiii, o zi nu citeste omu'pe forum si pierde o intlanire .... Am fost si noi in mamaia, cum facem in fiecare seara,da n-am ajuns la galion k n-am stiut de intalneala.deja incep sa ma obisnuiesc cu ratarile astea.e a treia intalnire consecutiva pe care o pierd, din care de doua n-am stiut

isidora te pup k te-ai gandit si la mine si k mi-ai observat lipsa..... Ma bucur mult k isidora e bine

Noi aseara tarziu ne-am intalnit cu prietenii cu care mergem in delta sa punem tara la cale... sper sa tin vremea cu noi k ne-am adunat o gasca bunicica, adica 8 familii...
Coincidenta cu optul asta care predomina intalnirile noastre, nu?
Daca vreti un bors de peste o saramura si o plimbare cu barca, va asteptam si pe voi in w-end, la Murighiol...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput

mada, chiar imi pare rau... caci aseara, noi ne-am intalnit cu al de laura& co (probabil ca si voi, dupa? nu ti-au zis nimic?)... si nu m-am gandit sa te mai sun, caci am presupus ca sunteti cu baietii pe undeva...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

mada, chiar imi pare rau... caci aseara, noi ne-am intalnit cu al de laura& co (probabil ca si voi, dupa? nu ti-au zis nimic?)... si nu m-am gandit sa te mai sun, caci am presupus ca sunteti cu baietii pe undeva...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

ba da mi-au spus k v-ati intalnit, dar probabil nu stiau k mergeti la "intalnire". Chiar le-am si zisk sunteti curajosi de ati iesit doua zile consecutiv cu autobuzul cu doi copii!!!"
noi ne-am propus de cateva luni sa-l plimbam pe darius cu alte mijlocace de transport in comun, dar niciodata n-am avut curajul necesar, din cauza brianei, a carutului si a bagajului aferent...
eee, asta e.... sper sa nu pierd si intalnirea de la ziua ta si sa nu ma mai dau dezlipita de darius....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Mav sar'mana pentru intrebare.Cum le mai stii tu pe toate!!!Daaa! Au inceput si acum ma delectez cu niste uscaturi de covrigi ca altceva nu se poate.A! si din cand in cand castraveciori murati.O minune de meniu,nu?
Va pup pe toate

5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput