Gravidute si mamici de Constanta (60)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
poze andata
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
isidora spune:
Saliu',saliu'!
Doculet,you made my day!
E absolut superb filmuletul,il trimit mintenas celor mai buni prieteni pe mail sa le lumineze si lor ziua.Ce mi-as dori sa pot fi Hugh...Da,da, stiu ...how about beeing adina?
Banuiesc ca tu prin prisma profesiei ,poti fi Hugh de cateva ori pe saptamana,ce job fain poti sa ai
Ne-am intors ieri dupa masa de la Buc.;adica eu si Isi ,ca pe tati l-am lasat la aeroport,dar eram prea stoarsa sa mai zic ceva...mai ales ca am stat pana la 3 dim. cu nasii lui Ioan.
Isi e bine ,pana la urma n-a fost bilaterala otita ,doar la stanga s-a intervenit,dar Mamacita ,anestezia tot 250 a ramas ,desi -atentie! a folosit doar masca si gazul,ca nu-i gasea o vena buna si daca oricum dura f. putin toata treaba,nu mai era necesara si pe vena
..Da' pretul acelasi! Deci operatorul a luat 100 de euro cu tot cu pretului tubului de dren-care habar n-am cat e -si anestezistul dublu si...
Cred ca au facut tarif comun-ca se face si chirurgie estetica acolo,cu celelalte interventii.Adica un implant cu silicon ,o abdominoplastie tot una cu drenarea unei urechi.... In fine,trebuia sa ma cert acolo ....nu pe forum
Doar nu m-au obligat
Una peste alta ,nu-mi pare rau,am intrat cu Isi in blocul operator,am tinut-o de mana pana a adormit,astea nu se cuantifica cand vine vb. de copilul tau...
Dana,ne-ai omorat cu coloratul...
Ajunsi la receptia hotelului ,la demisolul caruia se afla clinica,am cerut o camera dubla pt. nefumatori.Ghinion ,nu avea decat pt. fumatori.Dar,spune,libanezul de la receptie -ca e arab patronul-,in engleza ,avem una cu baldachin ,la nefumatori cu vreo 30 de euro mai mult decat cea simpla.Iuli se uita la mine intrebator,ce facem luam asa? Eu ,repede ,da! In gandul meu:si asa n-am fost nicaieri concediul asta,macar de un baldachin sa ma bucur
.Si apoi ma gandeam si la Isi ca o sa fie incantata...
Faza e ca receptionerul,nu o vazuse pe Isi ,care era sub nivelul biroului si ne zambeste candid cand ne propune varianta cu baldachin,spunandu-ne ca e very romantic...
I'm sure it is ,zic eu ,but we have a child...si i-o arat pe Isi ...
Face o fata usor surprinsa si dezamagita si eu ca sa nu-l las asa completez:
But we can make another one......Si cand am spus " make"-era de fapt sa -mi iasa-"colour"....cred ca n-ar fi inteles nik'omul.
Tipul incepe sa rada,ne intreaba cat vrem sa dam de fapt pe camera,afla ca am mai stat in hotel,Iuli ii spune pai ,cat face?
La care asta zice o suma care era de fapt mai mica si decat pretul initial al camerei duble simple...Da un telefon sa obtina reducerea pt. noi,si iata-ne fericiti.
Deci ideea era ca l-am cucerit cu coloratul ,si cu vreo 3 cuvinte arabesti pe care le mai stia sotul meu dupa 5 ani de stat in Emirate...
Orice e negociabil la astia...
CuM se coloreaza in baldachin? Cand ai un copil care vrea sa doarma fix intre cei 2 parinti si 6 tZantzari pe care i-am lasat eu sa intre pe fereastra,va spun eu :ori se coloreaza prost ori deloc.Noi am ales ultima varianta
Revin ,ca nu mai trimit mesajul asta never...
P.s: si eu vreau plaja la galion! Cand ,la ce ora?
isidora spune:
Diana pt. Tiberiu!
Mamacita pt. aniversarea casatoriei! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu mai mult decat in prima zi!
Mav,mi-e o ciuda pe porcul ala misogin care te-a picat de mor....
Sa nu te lasi,sa te duci repede la urmatoarea sesiune,ca uiti daca lasi mai mult timp sa treaca,si in plus iti inmultesti temerile...
N-are de ce sa-ti fie teama,esti o desteapta si o descurcareata si nici un politist blond din Caracal n-ar tb.sa-ti stea in cale.
Stiu sigur ca poti sa iei examenul ,doar sa te duci la examen.Restul,emotii ,ezitari,se inving doar in trafic,experimentand tot felul de situatii.Nimeni ,da' nimeni,nu s-a nascut invatat.Fata ,capul sus,si Doamne ajuta data viitoare!
P.s: eu am auzit ,ca oricum cei mai destepti pica prima oara...
Acum ...vad pozele Anei...
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isidora P.s: eu am auzit ,ca oricum cei mai destepti pica prima oara... ![]() |
si eu la fel am auzit...
![](icon_smile_big.gif)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
simonasima spune:
Adina, m-am gandit azi la voi. Ma bucur ca a trecut cu bine interventia Isidorei.
Super faza de la hotel. Pacat ca nu a-ti colorat, mai ales ca era inainte de plecare...
Alina nu fii trista, a doua oara va fi cu succes.
As vrea si eu la plaja, acum Sara doarme, poate dupa ora 18 - vreau amanunte.
mamacita spune:
Multumesc pentru urari,mi-au mers la suflet!
Isidora,bine ai revenit si bine ca este totul in regula!M-ai distrat copios cu proiectele de colorat.
Cand mai ai treaba cu un anestezist,sa stii ca si mie imi prind bine 250 euro,daca esti asa generoasa
,doar ca eu sunt mai fricoasa sau vigilenta la extrem,cum vrei s-o iei,caci am vazut prea multe "ciudatenii"(=complicatii anestezice si nu numai):la mine fara vena nu se intra pentru nimic,iaca!
Inclusiv astazi am avut o ciudatenie la o pacienta doctorita,fosta colega de clasa de liceu cu mine,la care n-ar fi existat nici un factor de risc decat fumatul.Am uimit-o si pe dr.cardiolog a carei colaborare am solicitat-o,nici ea nu mai vazuse asa ceva in asemenea context(prea multe detalii nu pot sa dau,stiti voi de ce).Cert este ca,daca n-as fi vesnic in defensiva,as pierde cel putin o viata,ceea ce,multumesc lui Dumnezeu,nu mi s-a intamplat si sper sa nici nu mi se intample.
mamacita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
si eu la fel am auzit... ![]() |
Deci cei mai tampitei iau din prima?N-am stiut,dar sigur acolo ma situez...
![](icon_smile.gif)
docdecap spune:
mav, eu sunt REVOLTATA de ce ti s-a intamplat tie.
daca ma intrebi pe mine, asta cere reclamatie. politistul ala AR FACE BINE SA STEA ACOLO TOATA ZIUA, CA E PLATIT PENTRU ASTA. chiar din banii nostri, as adauga.
eu cred ca politia mai vrea sa-si spele din pacate, ca are o imagine de tot kk. asa ca nici noi nu trebuie sa stam cu mainile in san.
si evident, asta nu inseamna sa contesti rezultatul evaluarii, ci MODUL in care ai fost tratata. sa se stie si sa se treaca la catastif. mama lui de mitocan!
cred ca asta vine si ca vina a sistemului romanesc, in care copilul din momentul in care intra la scoala nu mai are nici un cuvant de spus, si cine are 'painea si cutitul' poate prinde gustul puterii si atunci sa te tii! frica de evaluator nu ar trebui sa existe. eu stiu ce stiu, ce faci tu si mitocania ta trebuie taxat, ca nu-si are locul.
offf, ca ma iau iara toti nervii!!
PS funny: sotul meu nu a luat din prima, a fost singurul picat din vreo 20... in conditiile in care o mandra a cazut inaintea lui cu masina de pe rampa (atunci se dadea si poligon). na, nu-i iesea omului procentul, nu putea sa-i treaca pe toti, l-a picat pe ultimu'
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
am aruncat un ochi inainte de plecare. monica nu vreau sa ma mai lamentez in public, stric cheful tuturor... si pana la urma... faptele sunt consumate. vorbim, venim si noi la galion, acu ne pregatim sa iesim.
multumim pt filmulet! si eu am tras aceleasi concluzii ca si dana si cred ca nu se exclud...
adina... m-ai dat gata cu povestea de la buc! ma bucur ca isi e ok acum!
(simona, si totusi sunt trista.... m-au reprogramat peste 2 luni am toate sansele sa uit si mama condusului...)
Mami Fericita Non-Stop
perlute
mihaela77O spune:
fetelor,azi am facut si eu prima data pe anul asta,baie in mare...a fost wow...n-as mai fi iesit din mare...desi batea un vanticel cald,era destul de placut....
imi pare rau ca nu am venit si noi la galion..tarziu mi-am dat seama...
mav,stai linistita teoria n-o vei uita,cat despre condus,parerea mea(eu asa am facut,nici eu n-am luat din prima,desi eu am picat la sala )eventual mai iei cateva ore de condus inainte cu o saptamana de examen!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA