Gravidute si mamici de Constanta (60)
Raspunsuri - Pagina 13
dianamaria spune:
La multi ani Tiberiu de Dana!
Multumesc de urari!
TB al meu m-a sunat aseara sa-mi spuna ca se duce la... discoteca! Si noi care ne faceam griji ca nu se va descurca... (eu tot il vad asa, mai copilut. Acum nu va ganditi ca cine stie ce macho ar fi...)
Mav - imi pare rau ca ai avut ghinion! Capul sus, data viitoare va fi bine!
Diana, mami de Tibi (07.07.1997)
dadi_t spune:
La multi ani 2 x Tibi! Dana, Diana-sa va traiasca flacaii mari, sanatosi si mai ales norocosi!
Mamacita-la cat mai multi si fericiti ani impreuna!Sa va iubiti mult!
Roxana..sa va traiasca finutii sa va bucurati de ei si sa va respecte toata viata pentru gestukl vostru!poze nu pui???
Mavlasa ca-l dai tu pe spate data viitoare...numai sa aiba el norocul sa te mai vada.....protopopescu a fost cumva....spaima femeilor????
Fetelor va individiez(vb Biancai)...pentru intalnirea reusita de sambata....nu chiar maxim...pt. ca si eu m-am distrat la o nunta fff reusita, cu niste nasi de nota 100! Au fost vedetele serii...
Saptamana asta sunt pentru prima oara in 14 ani singura acasa. Sotul meu a renuntat sa ma mai astepte cu pb de la serv si a plecat cu fetele via Bacau la socrii...ma suna si de cate 4 ori pe zi...oare ma verifica sau ... ii lipsesc.....
Andreb...scuze pt raspunsul intarziat...dar uit mereu...d-na Lia e tot bolnava se pare ca n-o sa-si revina cum era..doar ameliorari..sunt vai mama lor financiar...sotul ei a fost restructurat...ea nu mai poate lucra...doar baiatul tine casa cu 10 mil si rate....nici nu vreau sa ma mai gandesc...ma apuca disperarea...am deja bani la ei pe care nu cred ca o sa-i mai cer...ei saracii ma suna sa-mi dea cu taraita...mai bine ma lipsesc...dar nici sa-i ajut nu mai pot....RUGAMINTE MARE: daca auziti sa fie nevoie de un electrician cu experienta, paznic...sau orice pana la urma...va rog sa ma contactati...este un om fff serios... are 58 de ani...dar nu-i arata...
pup fetele!
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
irina81 spune:
La multi ani Tibi de Dana si Tibi de Diana!
Mamacita,la multi ani cel putin la fel de fericiti ca cei de pana acum!
Mav,n-a fost sa fie.Tinem pumnii data viitoare!
mamacita spune:
Multumesc din inima(nu partidului,cele care ati prins perioada comunista la varsta scolara stiti ce spun)pentru felicitari!Anii scursi sunt plini de realizari,suntem impreuna,uniti,dar nu lipsiti de frecusuri,sa le zicem,si plini de stradanie pentru a face aceasta legatura intre doi oameni cat se poate de diferiti sa fie functionala(poate are legatura cu ce spunea DanaAlex"toti sunt la fel"?)
La multi ani celor doi Tiberiu(chiar simpatica aceasta coincidenta),sa fie sanatosi,norocosi si sa-si faca mamele mandre si fericite!
Mav,asta chiar ca a fost o surpriza(da'neplacuta!),nu ma asteptam caci stiam ca esti ambitioasa,sunt sigura ca vei lua exaamenul,doar ca mai pierzi putin timp si asta chiar vara,cand aveai mai multa nevoie.Cand e urmatoarea sesiune?
Dady,ce face Anduta cu piciorul?(ca de citit stiu ca citeste)
Irina?
N-am apucat sa va spun de curajosul meu baietel,care a urmarit cu sufletul la gura spectacolul la circ, care a tinut un pui de leu nesedat in brate si a vizitat meticulos menajeria, iar la sfarsit, venind spre casa, l-a intrebat pe taica-sau:"Mama si tata, cum de-ati avut voi asa idee buna sa ma aduceti la circ?"
Relatand noaptea de sambata a lui Alexut(pentru care a meritat "sacrificul"meu,adica statul acasa),trebuie sa-i multumesc Danei pentru pont, pentru ca m-am bazat pe afirmatiile ei ca este un spectacol care merita vazut de copilasi, fara nimic infricosator in el (inclusiv pontul cu preturile, ca eram anacronica in ce priveste nivelul preturilor la bilete plus acareturi).
DanaAlex spune:
salutare!!!
....matinala, ca de obicei:)...dupa ziua de ieri, un adevarat tur de forta ...apropiatii stiu de ce:))))...am citit cand am ajuns acasa si am adormit, inainte sa reusesc sa dau un raspuns...cred ca m-am trezit cu grija asta:)...asa ca, multumesc frumos tuturor celor ce mi-au urat pe toate caile comunicatiei, toate cele bune pentru baiatul meu....si raspund cu aceleasi ganduri de bine pentru toti copii si mamicile lor...sa ne traiasca, sa-i vedem mari, sa le fim cat mai mult alaturi si sa ne bucuram impreuna de sanatate si viata dupa cum ne-o dorim.
...dintr-o dorinta de a le fi bine copiilor...si a evita caldura acestei luni, am ales, dupa cum stiu cateva dintre voi ca cei doi mostenitori ai mei sa locuiasca la munte in perioada asta, iar ziua lui tibi a cazut chiar in perioada destinata sederii cu bunicii, parintii mei...eu urmeaza sa plec sambata, pe 12 iulie spre ei si sa-i inlocuiesc pe cei doi supraveghetori:)...ei urmand sa revina la cta, sa-si reia munca si viata personala...nu am cuvinte sa-mi exprim dorul de cei mici si abia astept sa-i iau in brate si sa ma joc cu ei...plus sa le vad fetele curioase cand vor desface cadourile:)...cu promisiunea asta am plecat de langa ei si cu lacrimi in ochi, 6 bucati:)inlacrimati tare...
....asadar, pe perioada 12-30 iulie voi fi in soveja, jud. vrancea si daca cineva are drum pe acolo sau doreste sa vina special...este binevenit si are unde sa doarma corespunzator :)...fara pretentii prea mari, doar o casuta la munte, cu o curte si cu posibilitati de recreere in jur ce tin de natura salbatica:)))...adica fara restaurante, baruri, shopping in respectiva localitate, avand in vedere ca celebra statiune de odinioara a disparut de pe harta turistica:)...
...conform planului, ma voi intoarce pe 1 august si ramane de vazut daca ai mei vor putea sa mai stea cu copii inca o perioada acolo sau nu...e greu de precizat de acum...insa ca si idee intentionez sa serbez ziua lui tibi o data cu ziua nanei, adica pe 23 august...ramane ca atunci sa anunt o invitatie pentru copii mamicilor-colege de forumit...cu care impartim si bune si rele, important e ca ne ajutam in intelegerea unor probleme si formam o comunitate, demna de invidiat.
...in aceasta idee, raspund si mamacitei, care a fost multumita de prezentarea facuta de mine referitor la circul medrano....si completez ca de aceea suntem aici, sa ne ajutam intre noi, sa ne aratam impresiile despre diverse si prin asta sa ne inspiram una de la alta, sa invatam de la cei care au trecut prin experienta respectiva, cel putin asta e parerea proprie....apropo, draga familie cu aniversarea de casatorie recenta...multi ani inainte in "sudura" perfecta formata de voi doi, toate urarile de bine in spectrul dorintelor voastre, iar copii sa va ofere ceea ce ganditi voi.
mav...concentrare data viitoare si nu te mai inhiba de orice politist care se uita urat spre tine...daca stii teorie, trebuie sa crezi ca stii si sa conduci, desi circula vorba "teoria ca teoria, practica ne omoara..."personal sustin ca e mai usor de tinut volanul, decat sa raspunzi la testele tampe din circulatia rutiera si nu numai....succes next time si abia astept sa fim colege si de trafic:)...
... va trimit pupici si
toate cele bune...
mav spune:
Neatza!
Tania, cred ca asa sunt "instruiti" politaii astia (a propos de ce mi-ai povestit tu), sa nu dea buna ziua cand urca in masina unde deja sunt doua doamne... si probabil a fost iritat ca am indraznit sa-l salut eu...
Si apoi m-a luat cu "Hai, mai, fatuco, ca n-am toata ziua s-o pierd dupa tine!"... faza care m-a scos din minti, caci am realizat ca nu trebuie sa-i raspund (si ce i-as fi zis de dulce!!!) si a continuat cu alte si alte agresiuni verbale....
Of, fraiera am fost, sa ma las coplesita de emotii...
...Parca in scurt timp o sa fii nasica iar... si ziceai ca ti-ai cumparat rochitele, ne pui poze?
Mamacita, ce mai pot spune?! Surpriza a fost neplacuta pt toata lumea: pt mine, pt familia mea, pt instructor....
As vrea sa ma pot detasa mai usor de acest esec, dar a fost atat la propriu, cat si la figurat, primul examen din viata mea pe care l-am ratat...
Nu stiu cand o sa-mi revin (din soc) si-o sa-mi iau inima in dinti sa merg sa depun iar dosarul pt urmatorul examen...
Revenind la lucruri mai placute, aseara am fost in Mamaia, calatorind cu autobuzul supraetajat si a fost incantator! Sebi a fost in extaz, Anto era cu ochii in toate partile si tot o mirare "ooooo!!! uuuuu!!!". Sigur vom repeta experienta cat de curand si cat de des (ca tot suntem pietoni inca doua saptamani, pana isi recapata sotul permisul).
Daca nu v-ati plimbat inca puiutii (mai maricei) cu acest mijloc de transport, vi-l recomand cu caldura, merita! (3 lei calatoria/ persoana)
Sa aveti o zi frumoasa!
Mami Fericita Non-Stop
perlute
mihaela77O spune:
mav,ce sa zic...asa sunt unii politai...eu cand am dat examen,am dat peste unul de nu mi-a venit sa cred..mi-a zis...doamna si noi suntem oameni,nu va manacam,daca sunteti sigura pe dv,nu aveti de ce va teme....eu,ii spun ,stiti,am emotii.....el..pai e normal doamna sa aveti emotii....multa bafta data viitoare!
si noi am fost aseara cu autobuzul supraetajat,mihaita era tot numai un zambet..i-a placut tare mult...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui docdecap pentru toate fetele, o validare din partea mea. YOU ARE GREAT! E filmulet de 16 minute, sa aveti timp Mami de dom' inginer (15.01.2008) cupilu -blog www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete |
docdecap...mareata ideea ta de a posta asa ceva...daca imi permiti sa ma bucur sincer si public...toate am fost "victoria" la inceput...dar din pacate nu ne este aratata aceiasi "victoria" la cativa ani de la casatorie si cu 1-2 copilasi dragalasi in brate, cu job si alte mici indeletniciri de sotie si mama...ar fi fost muuuuult mai interesant...ne intereseaza si ce e dupa happy end-ul finalizat cu nunta si eventual 1 copilas bucalat in brate...
...in contrapartida, tot pe youtube...am gasit prima parte a celor de mai sus, ca o replica...moderna...cu aceiasi transmisie emotionala...dar pana la urma cuprinde mai bine realitatile contemporane...asa ca (12 minute)
uite aci: http://www.youtube.com/watch?v=2w9cKFiCrSU&feature=response_watch
smile!!!it's a wonderful life!!! sau mai pi romaneste...viata ii complexa, frate!!!! da frumoasa rauuuu!!!(te parafrazez partial si rezolvam noi amiabil cu drepturile de autor)...
o intrebare, de fapt 3 in 1, te rog....si nu te supara pe mine, fire analitica ce sunt...dupa ce ai postat asta ce ai vrut sa evidentiezi cu textul tau:
1. ca esti un "hugh" pe topic in ziua respectiva? si prin asta ne ajuti sa ne ridicam moralul?
...in cazul acesta, m-ai nimerit....eu una iti multumesc profund ...zambesc si ma simt ok...atata doar, ca m-ai bagat in ganduri prea profunde...
2. ca daca noi "smile" atunci "totul e ok...love...ma duc cu gandul la versurile din serialul "familia bundy"...sunt mai aproape de realitate...
3. ca daca nu ne implinim dragostea, totul se spulbera, devine anacronic...
te rooooggg...si in asentimentul meu mai stiu o persoana, ma intreba in ziua respectiva ce-am priceput si ce ai vrut tu sa spui...da-ne macar asa schematic niste coordonate...ca sa putem patrunde sensul corect...altfel as putea sa-i admir camera foto dpdv tehnic sau carliontii relebi ai lui hugh....si zau...ar fi pacat...
pupici...
p.s. gasit si date luna, rasare la 21:46 diseara...adevarat, ceva evenimente, asa incat la galion se da intalnirea de pe plaja...dupa ora 18, presupun....probabil se va anunta ceva, pe aici...
pupici...si toate cele bune...
docdecap spune:
iaca-ma-s si io, da' plec repede, nu stiu dac ala birou am net (ultima oara routeru' era la medicu' de routere, sa vaz cum l-a resuscitat)
deci, dupa cum ne-a informat dana , o sa fie in seara asta rasarit de luna . aseara era plina si galbena si iesea din mare, am vazut la costinesti, va propun o intalnire pe clar de luna sa o vedem cum iese din mare... la galion sa fie!
eu nu stiu pe la ce ora ajung, ca totusi nu l-as lua si pe al mic cu mine, aseara a adormit pe la 10 jumate in masina pe drumul d eintoarcere d ela costinesti... eu oricum pe la 7 ajung acasa, ar insemna sa ies dupa ora aia cu el... sa vad ce-o zice si tat-su, ca are si el un cuvant de spus (macar si ca babysitter in seara asta, dragul de el, se re-specializeaza)
asa, despre film:
mesajul de baza al meu catre voi este YOU ARE GREAT! cat de mult inseamna si primim cam rar 'validari' si complimente, si mai ales pentru Angi, care imi cerea dupa noaptea nedormita sa zic ceva de fiu-su, care a fost baiat super-salon si a dormit bustean!!
daca ma intrebati pe mine, povestea de dragoste e un fel de pretext pentru a spune mai multe lucruri. da bine la public...
si alt mesaj care mi-a placut, un zambet e intotdeauna o alternativa de a fi, ca o vedem, ca nu o vedem, ca ni se cenzureaza, ca nu o mai stim cum e... pur si simplu, motive exista intotdeauna pentru a da un zambet. eu zic ca cel mai bine e sa le avem in noi si inca la indemana, dar asta e un fel de fitness emotional, nu-ti iese asa usor, cum nu-ti ies intotdeauna 5 flotari din prima (vorbesc pentru noi, damele, ce practicam alte 'sporturi extreme')
si evident ca, pentru ratiuni strict narative, povestea de dragoste e bine sa se termine cand se cupleaza, de-aia sunt faimosi romeo si julieta, ca n-au ajuns sa se trimita la piata sau sa-si adune sosetele de pe sub masina de spalat...
deci, treaba nu e asa de profunda! pur si simplu you ARE great, si un zambet e bine sa fie oricand la indemana!
am fugit acus, mai am un mesaj pentru mav, dar in episodul urmator...
puuuup iu!
mihaela77O spune:
http://www.kids-shop.ro/articol_1143_SOCANT,-atentie-la-vaccinuri!.htm
un subiect tot mai dezbatut....
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA