Gravidute si mamici de Constanta (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ghiciti cine-i personajul.mi-e asa doooor de eaaaaa,micaaaaa

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Dar personajul acestaaaaa??? http://picasaweb.google.com/dandussa/CrinutaMicaSiScumpa#5347479749648490850

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Dar personajul acestaaaaa??? http://picasaweb.google.com/dandussa/CrinutaMicaSiScumpa#5347479749648490850

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

heheiii,ce vremuri taica,ce vremuri...auzi,da' nu poti sti sigur,ca n-are cap

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Mav,felicitari!Chiar imi doresc sa vin pe 14 de cand ai lansat invitatia,dar nu ma aventurez sa confirm niciodata ptr.ca nu stiu ce-mi rezerva ziua de maine.Te tin la curent.
Dandusa,Crinuta e printre febletile mele pe aici;daca ti-e dor de ea mica,sa ti-o prezint pe Anabela,caci tot asa gingasa si delicioasa este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut!!!!

roxana lucia...poti iesi linistita afara din tara, respectiv in bulgaria, cu masina pe leasing, alt nume de proprietar, persoana fizia sau juridica ...la vama nu-ti cere nimeni vreun acord din partea proprietarului care este inscris pe talon...suntem in ue....drum bun...
p.s. verificat personal prima si a treia varianta..
atentie la copii minori, trebuie sa aiba pasaport si in cazul in care pleaca din tara cu un singur parinte, va trebui sa aveti la voi imputernicire notariala de la celalat parinte, in sensul ca este de acord ca minorul sa paraseasca tara in scopul si pe perioada respectiv/a.

dianamaria....bine ai venit in topicul nostru...al meu e ceva mai mititel...nascut pe 07.07.2007...dar se face el mare...
ce pot sa zic....sa ne traiasca !!!si sa ne bucuram de copii nostri...si noi si restul mamicilor din intreaga lume...

mav...felicitari !!!

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

La multi ani Tibi, sa fii sanatos, frumos, destept, bun, inocent, sa-ti bucuri parintii in fiecare zi.

Acum sa dau si eu din casa, sa va spun de Dana ca e o gazda cum n-am mai intalnit, primitoare, vesela. Nu are stare domnule, in continua miscare , nu stiu de unde atata energie. Iar casa un vis.
Iti multumesc Dana pentru o seara minunata.

Mav felicitari, tinem pumnii in continuare. Marti venim si noi.

Dianamaria, bine ai venit la noi.

Roxana Lucia, am admirat carlionti blondini, bine ai revenit.

Sunt cateva fete care nu au mai scris de mult. Un semn macar sa stim ca sunteti bine.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani! Tiberiu de danaalex
La multi ani! Tiberiu de dianamaria

mav Felicitari pt examen, tinem pumnii pt traseu!

mamacita La multi ani fericiti alaturi de sotzul tau si de acum inainte inca vreo 100 de ani!

14+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

deci azi e in 7 da? ziua celor doi Tiberiu al Danei si al Dianei... sa va traiasca baietii si sa aiba perte de tot ceea ce isi doresc ei de la viatza!

Mav bravooooooooooooo!
si eu n-am indraznit sa te sun dupa amaiaza k m-am gandit k daca n-ai scris nimic aici nu ai luat si esti trista.... dar tu k de obicei, fata desteapta,dom'le. Bafta multa si azi la oras!

roxana: pai se poate asa ceva? sa ma vezi de atatea ori si sa nu ma tragi de maneca????????? doamneee..si inca de cate ori...
Uneori vad figuri care mi se par cunoscute dar pentru k nu stiu de unde sa le iau nu ma bag in seama, dar in ultimul timp chiar n-am vaut pe nimeni.... chiar asa mult te-ai schimbat???
Am citit k ai fost si la pretransfer si chiar ma gandeam k am fost si eu, dar nu-mi amintesc doamne fereste sa te fi vazut pe-acolo... Felicitari k ai reusit sa te transferi in oras! eu am reusit sa ma mai apropii putin de casa dar nu in oras ci la valu traian. de la mine pana la scola fac 10-15 min....
daca ma mai vezi vreodata...sa ma tragi de maneca...DA????

mamacitace mi-a placut faza cu schitatul si coloratul...radeam singura aici si ma gandeam cati pictori pe lumea asta......
la multi ani pentru aniversarea casatoriei si sa va tina dumnezeu impreuna, asa uniti, multi multi altii de-acum inainte!
Inca sunteti in luna de miere daca doar 6 aveti....
Si k sa-ti raspund legat de prietena mea si de mersul la Dana, intr-adevar nu depindeam cu nimic de ea, dar cum as fi putut s-o las acasa si eu sa plec?Era venita cu familia in w-end, la noi si m-am gandit k nu efrumos, desi doamneeee, ce-as mai fi plecat.... Macar dupa ce adormeau ei as fi putut trage o fuga, dar abia acum mi-a venit ideea asta...
Iar copiii care sunt la mine "in tabara",nu sunt nici pe departe asa dificili caci au 10 si 14 ani iar eu m-am oferit sa-i tin pentru k parintii lor nu mai pot veni in concediu la mare si m-am gandit sa fac o fapta buna.... Chiar nu ma deranjeaza, numai k acum trebuie sa gatesc zilnic si dublu... Chiar au grija si de briana cat bucatearesc eu, ceea ce mi se pare super....
Ieri am putut face 3 feluri de mancare si o prajitura, numai k azi trebuie sa o iau de la capat k s-au terminat toate...

dandusa: wow, ce fotomodele.....frumoasa crinuta, dar acum carliontata e si mai si....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani celor 2 Tiberiu.sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii.
mamacita, multi ani impreuna si de acum incolo.si noi am stat vreo 6 ani pana sa ne luam.
dandusa, mor dupa buclele Crinutei.e o papusa.
alina, felicitari!tinem pumnii si azi.
noi ne-am intors duminica seara de la Dunare.ne-am ars, ne-am balacit toata ziua numai in dunare, am mancat, dansat, ras, cantat, taiat lemne.a fost de vis.am fost gasca mare(18 insi) inarmati cu de toate.si am rezistat eroic cu numai 3 ore de somn.
va pup pe toate fara exceptii.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

pentru toate fetele, o validare din partea mea. YOU ARE GREAT!

E filmulet de 16 minute, sa aveti timp

Mergi la inceput