Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Felicitari,Ionelamaria si Luciandrea si la mai mare!

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata fetele, azi ma aud nitel nitel

18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

schimbat semnatura

traisca baiatu' lu mama

si ai vostrii toti/toate

19
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, burtici. Felicitari fetelor care schimba saptamana si aniversare frumoasa pentru sotul tau, Luciandrea.Miany, off, o fi contagioasa insomnia? Cine stie ce ti-am transmis prin aer, asa. Sa iti treaca repede. Adevarul e ca cu vremea asta nici nu ma mir, apasa presiunea ingrozitor, iar noi suntem gravidoase, vremea trece, simtim tot mai tare. Asta e, trece.Doris, mie mi se pare super in regula cat ai mancat, nu vad motive sa te ingrijorezi. Camy, felicitari pentru Flavius care misca si spor la munca, ai grija de tine. 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna dimineata burtici!azi facem cinste cu suc de fructe,cafeluta,fructe...tot ce vreti!am intrat in 19 saptamani,am simtit miscarile bb`lusei duminica si de atunci in fiecare zi din ce in ce mai regulate.Ieri am fost la dr.si se pare ca avem un carucior roz.va pup pe toate

delia 19+ Ingrid-Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Neatza fetele! Felicitari pentru schimbarea de semnatura!
Mie inca mi se invarte capul dupa ce am terminat de citit aproape 2 capitole...pfuah. Sunt terminata de oboseala ( inca mai smotruiesc la apt. meu ca sa ma pot muta - sunt inaintea lui Camy ), am mainile si picioarele umflate de efort, dar ce sa spun....merita...
Dupa ce pun si perdelele va fac niste poze.
Iar acum voi plonja direct in cana cu CAFEA....

19+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

edelya, felicitari pentru vestile bune!
eu inca! nu stiu ce am : fetita sau baietel. Astept morfologia pe 24 Iulie, poate aflam atunci ceva vesti!

19+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Edelyia felicitari pentru zglobie! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui edelyia

Buna dimineata burtici!azi facem cinste cu suc de fructe,cafeluta,fructe...tot ce vreti!am intrat in 19 saptamani,am simtit miscarile bb`lusei duminica si de atunci in fiecare zi din ce in ce mai regulate.Ieri am fost la dr.si se pare ca avem un carucior roz.va pup pe toate

delia 19+ Ingrid-Raisa

DELIA felicitari sa va traiasca fata, numele este foarte frumos

19
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Andre nu stiu care e explicatia ,probabil mai multi factori (vremea,starea de graviditate ,anii cu ture de noapte)...ideea e ca am avut una din cele mai aiurea nopti de cand sunt...dar ,una peste alta l-am simtit pe al meu fecior ...mi-a dat niste ghionturi..

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput