Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

BETTY 78 zimi si mie cum ai pus la semnatura ASA CRESTE BEBE MARIO ca vreau sa imi pun si eu si nu stiu

21+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

http://picasaweb.google.com/ciquitita7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Fetelor de 2 zile ma chinui sa termun tot ce ati scris. Acum in sf. sunt la zi.

Dienutze mersi mult ptr. diete. Acum trebuie sa-mi vina si ambitia ca sa pot s-o fac. Cu asta stau mai greu acum. De fapt eu mancam mai mult in primul trimestru, acum cred ca maninc normal. Va dau exemplu de obicei nu mananc nimic pana la pranz sau f. rar beau cate o cana de lapte cu nestle(o fac mai mult fortat ptr. BB ca eu nu ma omor), la pranz mananc un singur fel(azi am mancat o mozarela de 125gr. cu putina salata de rosii cu ceapa si 2 felii de paine), pe la vreo 5 o felie de pepene, si seara ceva mai lejer de obicei(azi am mancat o pizza) si findca nu reusesc sa merg la inainte de ora 2 chiar 3 noaptea, de caldura mai mananc o felie de pepene, sau niste seminte, sau o punga de pufuleti dar nu toate. Ce ziceti e mult?

Multumim fetelor de cozonacei ptr. sfaturile utile ce ni le dau.

Vazand ora tarzie ca s-a facut deja vineri vreau sa fac cinste ptr. ca am mai trecut cu bine o saptamana. Asa ca dau de baut , de mancat , tot ce doriti.

Doris 18+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Ups... uitasem sa schimbam saptamana.

Doris 19+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetelor..
ce faceti?
eu nu prea am timp de stat la calculator..si nu prea reusesc ca am casa intoarsa
Ieri am ajuns in Poiana ...am ajuns si la gradina zoologica si m-am pozat cu ursu'..o sa vad cand o sa pot pune pozele..
Azi trebuie sa merg dupa prize si intrerupatoare..si dupa concediua..asa ca am de alergat, nu gluma!

Va pup si va doresc o zi buna!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

A...uitasem sa va spun ca Flavius s-a facut baiat cuminte si misca mereu spre incantarea mea

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata,burtici! O zi buna sa avem!

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Camy ma bucur sa aud ca Flavius isi face simtita prezenta! Si noi am devenit mai activi..cred ca incepem sa crestem.
Eu am dormit foarte prost asta-noapte ..si uite deja m-am si trezit..
Apropo ,de miscare asta-noapte l-am simtit si eu pe David mi-a dat cateva ghionturi in partea stanga...mi-am pus mana pe burtica si l-am simtit cum loveste...Doamne ,ce senzatie minunata!

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata tuturor
Noi astazi schimbam semnatura... am implinit 18 saptamani... si intram in saptamana 19 adica in luana a 5-a ... ce mari suntem

17+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

acum am schimbat si semnatura

Dam de baut mancat, muzica buna.... petrecere mare

18+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Neatza Fetelor, azi sarbatoril la dublu!
Odata , azi facem 18 saptamani, iar bebelina noasdtra misca din ce in ce mai mult
Si odata , azi sotul meu implineste o varsta frumoasa!
Va poop!

18+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput