Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 9
Andrecluj spune:
Lasa, Miany75, , la noapte va fi mai bine. Eu m-am trezit paranoia curata, am dormit pe burta si nu m-a durut deloc si m-am trezit cu ganduri negre, ca daca bebe nu mai e, ca daca .... as fugi sa-l vad putin, dar mi se pare penibil rau, in fiecare saptamana. Ma rog sa-mi dea un semn azi ca e ok.
18 +
A_driana spune:
vin si eu cu 18 saptamani......dau de baut ce vreti voi....iuhuuu....
nu pot scrie mult, ca am treaba....
va pupacesc 
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
17+
David
strumfulet + poza strumfulet
byabeatrice spune:
Neata fetele!!!
Azi stau acasa...asa ca sper sa va citesc in timp real...desi am de facut curatenie...
Felicitari tuturor care isi schimba semnatura... ca azi sunt cele mai multe schimbari
Luciandrea, La multi ani sotului!!!!
Ma bucur cand citesc numai de bine..sa o tinem tot asa!!!!!
Va 

pe toate!
bya
15+
BEBE STRUMF
miany75 spune:
Andre sper ...Nu te mai stresa aiurea ,ca "bebelina " e sigur k.
Stii vorba ceea " ce e prea mult ,nu e sanatos"...![]()
miany
21+
DAVID ANDREI
Ramonika spune:
neata fetelor, 
felicitari tuturor care schimba saptamana azi. 
noi mergem la eco pe la ora 5, poate vin diseara cu o culoare de carucior 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Andrecluj spune:
Incerc, Miany75. Multumesc de incurajari. Daca ar durea prostia, as urla. Daca doare, de ce doare, daca nu doare, de ce nu doare, etc.
18 +
miany75 spune:
Ramonika succes azi la echo ! Iti tinem pumnii sa vii cu "caruciorul"!![]()

miany
21+
DAVID ANDREI
dienutze spune:
Neata burtici!
Felicitari pt cresterea in saptamani! 
Mama matelor, bafta la eco sa vii cu vesti bune, bune si cu caruciorul pe care ti-l doresti! 
Delia pup printesica, sa iti traiasca! 
Luciandrea felicitari si sa iti traiasca consoarta!
Eu simt in fiecare dimineata, la cafea...balonasele din burtica...se intinde micutul...mooor de drag 
O zi buna fetelor!
18+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
broscuta_80 spune:
Viata mea de gravi a fost foarte ciudata la inceput. Am avut cosmaruri in cotinuu in prima luna, in a doua mai putin. Dar am visat cred in fiecare noapte, eu care visam de 4-5 ori intr-un an...
Si am visat vacutze, case la tara, toata familia intr-un singur vis ( foarte dificil
), am visat si ca am nascut o fetitza bruneta cu ochii verzi, am visat ca ma insela sotul ( probabil din lipsa de lugu-lugu in perioada aia ). Ma trezeam plangand dimineata din cauza la nu stiu ce vis... Acum nu mai visez deloc...
19+
broscutza
bubu