Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Va las. Merg la masa. Ne vedem dupa 13.30

19+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Roxyaly nu e cazul sa te stresezi pt asa ceva...si eu sunt tot cam pe acolo si multi imi zic ca am mai mult decat in realitate..WHO CARES?! Sanatosi sa fim!!

P.S o sa-mi dai dreptate cand reusesc sa pun si eu ceva poze noi..

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Broscuta_80, , la mine stie si medicul. Asta mi-a fost prima intrebare, l-am intrebat ce ma fac cu tigara si m-a servit cu una, dupa care mi-a explicat ca la cat fumam (un pachet jumate, inclusiv in prima luna de sarcina, cand nu stiam ca sunt gravi), mi-as fce rau sa le las asa. Doi medici mi-au spus la fel. Asa ca m-a lasat sa fumez 5, din cele slim si foarte usoare, dar asta nu e scuza, eu am simtit ca nu pot sa la las de tot si nu am vrut sa am un stres in plus. Imi asum chestia asta, in rest am renuntat la absolut tot ce nu e voie, nu tu o maioneza, nu tu o felie de salam, nu paine. 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Roxyaly, e tare mumoasa burtica ta . A mea e mai mica, dar...crestem noi mari . Oricum, fiecare copil are ritmul lui de crestere...La un moment dat m-am intalnit cu o cunostinta, insarcinata si ea si eu ma miram de burtica ei mare si de kg pe care le-a luat iar ea de faptul ca la mine abia daca se cunostea sarcina, desi sunt doar 2 luni diferenta intre sarcini. Sotul ei a trebuit sa o linisteasca, i-a spus ca eu sunt inalta si de aceea nu se vad kg...iar al meu saracul a trebuit sa-mi tot repete ca daca doctorita a zis ca totul e bine cu bebita, sigur asa e, indiferent de cate kg am luat sau nu.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Buna fetelooor!
Ma doare capul...mi-am facut ochelari pt purtat la calculator, ca prea stau cu orele intregi in fata calculatorului, si acum se pare ca ma doare capul de la ei..
Felicitari, vad ca astazi se bea si se mananca la greu, mai toate schimbati semnaturicile!!
Edelya, felicitari pt 'fustita'!!
Ramonika, asteptam vesti bune de la eco, si sa ne spui si ce aduce barza...
Roxyaly, ia nu te mai stresa matale la ce tot comenteaza lumea, invidiosii si ciudosii toti...daca tu esti ok, bb e ok, ce mai conteaza???Clevetitori sunt, ba ca e prea mica burta, ba ca e prea mare...ia mai lasa-i in plata Domnului!
Astept sa treaca si ziua de azi sa putem si noi sa leneviim!

Proaspata Doamna!

Laura, 21+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

gata fetele, am avut o pana de curent

roxyaly - burtica ta nu e mare, intra pe contul comun si uita-te la poze, ai o burtica frumoasa fii mandra de ea

broscuta - si burtica ta este foarte frumoasa

coolnicool - amniocenteza se recomanda in cazul in care analizele de DT sau TT ies cu ceva probleme, exact asa cum ti-au zis si restul fetelor, eu zic ca medicii care o trec pe lista de analize generale sunt cam sa ma scuze

eu de tigari m-am lasat cand am aflat ca-s deci pe la 4-5 sapt, inainte fumam 10-15 pe zi, apoi am mai tras de pe la sot cate un fum, dar din sapt 10 nici sa nu mai vad poze, de la ele, doar daca simt puti mirosul

19
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele...am fost la posta sa-mi ridic un colet....ia priviti ce am primit

http://picasaweb.google.com/lh/photo/sAEJff53Y-mnbvC3KS7Knw?authkey=Gv1sRgCPmP997JuJSPHA&feat=directlink

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fooarte frumos Simina!!
Vad ca toate va laudati ca ati primit si de unele si de altele de pe la prieteni...noi nu avem de undee, ca nu avem prieteni cu copilasi... Si restu neamurilor comenteaza ca nu e bine sa le cumperi dinainte, deci nu pup nica pan la nastere

Proaspata Doamna!

Laura, 21+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_carmen spune:

Eu ma confrunt cu o problema, poate ma puteti ajuta: am niste arsuri teribile, am incercat cu paine prajita, covrigi, apa, nu mai stiu.
Uneori ma trezesc noaptea din cauza lor...HELP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Lidia, Broscuta, Byabeatrice, Miany, Laurairina, Raluci va multumesc fetelor pentru raspunsuri,eu sunt foarte mandra de burtica mea asa ca o sa tin cont de sfaturile voastre si nu o sa ii mai bag in seama pe cei care au comentarii.
Va pup

18+
roxyaly

Mergi la inceput