Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 11
miany75 spune:
Broscuta_80 nici eu nu am renuntat de tot la cafea ,am zile cand beau am zile cand nu,mai ales ca ma si probleme cu constipatia..
Si apropo de vise si eu aveam cosmaruri la inceput ,acu ,vb ta nu prea mai visez...
miany
21+
DAVID ANDREI
roxyaly spune:
fetele am o rugaminte la voi sa va uitati la poza cu mine pe care am atasat-o la semnatura ca toata lumea imi zice ca am burta mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Chiar asa ?
18+
roxyaly
broscuta_80 spune:
Andrecluj inca nu am scapat de sentimentul de vinovatie, of, dar ma consolez la gandul ca din 15 pe zi, redus acum la 2-4, este totusi o realizare. Si foarte bine ca ai spus, acum poate te simti mai eliberata. La mine stie doar sotul si o prietena ca inca mai trag o tigarica, restul nu contenesc uc felicitarile ca in sfarsit m-am lasat
.
Miany75 mda, mie mi se pare ciudat ca dupa inghesuiala de vise ce am avut-o ( cate 6-7 diferite pe noapte ) acum nu mai visez nimic...
19+
broscutza
bubu
broscuta_80 spune:
miany75, Andrecluj am observat ca sunteti din Cluj. Eu am niste verisori prin Cluj, mai exact in Someseni. Speram anul asta sa ne vedem, macar sa vina ei, ca eu nu cred ca fac fata la un drum asa de lung...
19+
broscutza
bubu
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coolnicool buna fetelor, si multe zile cat mai usoare si linistite... va citesc regulat comentariile dar nu apuc sa intru si eu sa mai scriu cate ceva din cauza programului foarte incarcat iar cand ajung acasa nu mai reusesc sa ajung si la calculator...am vazut ca deja sunteti foarte active si ma incarc si eu pozitiv cu planificarile vostre cu intalnirea...din toate comentariile voastre am ramas tot cu aceeasi dilema...este necesara amniocenteza?..eu mai am putin si fac 15 sapt si urmeaza sa fac triplutest mai intai...desi doctorul zicea ca nu ar fi concludent...am vazut ca unora dintre voi va recomandat medicul aceste analize...al meu e foarte sigur pe ecografie dar eu sunt foarte panicata desi bebe e bine se dezvolta normal... va pup pe toate si sa aveti numai vesti bune despre prichindei |
ma gandeam ca trece neobservat mesajul asta din capitolul precedent, de asta l-am citat aici.
coolnicool - nu mai tin minte ce ti-a iesit la dublu test, banuiesc ca l-ai facut, nu?
amniocenteza se face doar daca nu iese bine DT sau TT.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Lidia74 spune:
ROXYALY nu te mai lua dupa ce spune lumea ca ai burta mare. Te stresezi si nu e bine. Daca doctorul ti-a zis ca bebe e ok asta conteaza. Fiecare organism reactioneaza diferit la sarcina.

broscuta_80 spune:
roxyaly nu exista asa ceva!!!!
Poti sa ma vezi si pe mine sub semnatura. Ti se pare ceva suspect? sunt doar cu citeva zile inaintea ta. Cred ca fiecare se dezvolta diferit... Si nu mai asculta prostiile altora. Stii cum e? Daca le pari linistita, calma si fericita, ce se gandesc ei ? ia sa bagam ceva indoieli la femeia asta ca prea e linistita.
si gandeste-te la buburuza portocalie din burtica ta!
19+
broscutza
bubu
miany75 spune:
Broscuto nici eu nu m-as incumeta la un drum asa de lung..ar fi altceva daca am avea si noi drumuri..
Vad ca esti din Constanta..chiar m-a intrebat sotul daca nu vreau sa vad marea si am zis ca anul asta zic pass..daca nu era asta ,vedeam poate Atlanticul..
Si vizavi de vise ,cred la inceput eram mai stresate ..acu ne-am mai linistit daca am trecut de perioada "critica"...
miany
21+
DAVID ANDREI
byabeatrice spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxyaly fetele am o rugaminte la voi sa va uitati la poza cu mine pe care am atasat-o la semnatura ca toata lumea imi zice ca am burta mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Chiar asa ? ![]() 18+roxyaly |
Mie imi place burtica ta!!! Comparativ cu a mea ... burtica ta e mare... dar si bebe din ea e mai mare cu 2 saptamani. Mare sau nu...mie imi place
si abia astept sa mai creasca si a mea...bya
17+BEBE STRUMF