Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 13
Miramar spune:
Fetelor azi fac cinste mare, inclusiv cu un pahar de bere
(hai ce e voie, unul) - ieri am facut 20 de saptamani
iar azi eu si sotul aniversam 5 ani de casnicie 
Sotul a fost super romantic - mi-a adus ieri un buchet cu 4 trandafiri rosii si unnul alb (asta era Roby
) iar azi am primit un inel frumos foc cu niste diamante micute negre si albe
cadou si pentru aniversarea noastra si pentru ziua mea de peste 2 saptamani. Am ramas muta - nu-l stiam nici asa romantic si in nici un caz nu ma asteptam la asa ceva.
20+ 
raluci_b spune:
fetele mi-a zis dr de familie sa iau augmentin, dar nu vreau sa iau, asadar mi-am luat un cei de muguri de pin, eu zic ca e ok voi ce ziceti?
19 
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
laurairina13 spune:
B-carmen, eu aveam asa arsuri la inceput si tot asa nu puteam dormi noaptea...
Am luat dicarbocalm, cate 2-3 pe zi dupa ce mancam, nu am mancat fructe, rosii ca si astea produc aciditate mare, si seara inainte de culcare beam o cana mare de lapte! E si laptele bun de ceva! Sper sa iti foloseasca sfaturile..
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
21+
poze
broscuta_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b broscuta - si burtica ta este foarte frumoasa ![]() |
SARU'MANA!!!!!!

19+broscutza
bubu
broscuta_80 spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Broscuta_80, , la mine stie si medicul. Asta mi-a fost prima intrebare, l-am intrebat ce ma fac cu tigara si m-a servit cu una |
Andre!!?? Tigari stiu, dar... PAINE?!?! Si maioneza ce are?!?!? Eu salata de vinete mananc numai cu maioneza

Pe la noi medicii ne ostracizeaza la faza cu tigarile.Numai o prietena de-a mea de la Iasi mi-a spus ca doctorul ei i-a explicat ca renuntarea la tigari se face treptat, si ca organismul nu trebuie sa intre in soc. Cam asa ceva tin minte...
19+broscutza
bubu
dankutza spune:
Dienutze multumesc pentru felicitari.
Am 15 saptamani si 5 zile si nici urma de burta,
pe langa slanina din dotarea. Poate o sa cresca saptamana viitoare. Miercuri am TT. De abia astept sa vad Cezarica la eco. Daca dr spune ca e bine, ca a crescut, nu-mi mai fac griji de burtica. Am o verisoara (tot acelasi tonaj ca al meu), care atunci cand era gravi (pe la 21 si nu la 32 ani , ca mine) era in 6 luni si ceva si nimeni nu stia ca era gravi. Ea era nemaritata, tatal era tanar ca ea, si nu aveau curaj sa spuna lumii de sarcina. Poate ca nici la mine nu o sa se vada mult timp. Daca eco iese bine, nu ma mai stresez.
La ultima cantarire luasem 3,5 kg pana la 15 saptamani. Nu e mult (daca am discuta de una slaba). Dar in cazul meu e mult. Nu-mi dau seama din ce ma ingras ca mananc numai zorele si bolbotine. Carne, cam 100g pe zi. Ieri la cina, am mancat ciulama de pui cu mamaliguta
, si am mancat doar jumatate dintr-o aripioara. Foarte putin cand vine vorba despre mine. La pranz am mancat o supa de rosii de galusti, la temp. camerei,
, mama, mama! Astazi am in meniu pilaf cu dovlocei.
Pupici 
Lidia74 m-ai confundat. Nu mai am nici un copil, inca.
Este a doua sarcina pt mine ca prima am pierdut-o la 8 saptamani. De prin iunie am cam renuntat la carne. Poate o sa imi revina pofta de carne. Cred ca o diger mai greu, nu stiu. Dar, parca m-as intalni cu Dienutze la niste hot wings cu sos de usturoi. Noroc ca pe unde satam noi (in Tei) nu avem nici un Kfc. Pupici 
Referitor la candida. Am si eu. Zic eu fara manifestare. Ultima data am avut-o pe la sfarsitul lui februarie. Ma manca, de luam foc. Scuze
Ma scarpinam ca un obsedat sexual, nu mai puteam.
Daca eram pe strada, imi dadeam lacrimile de mancarime. Pana la urma am pus ovule Macmiror si m-am uns cu Clotrimazol. Super, e unguentul asta. Imi lua mancarimea cu mana. Acum nu am nici o mancarime. Cred ca a gasit-o acolo. Sta cuminte, nu ataca inca. SI cred ca nici nu o sa zgandar. De la o cunostiinta cu diabet stiu ca se ungea cu iaurt. Ea facea fercvent candida, si ca sa nu mai ia antibiotice, folosea iaurtul. Eu nu stiu daca avem voie sa punem ovule.
Pupici la toate
15+
Cezarica
dienutze spune:
Buna fetele
Miramar, sa fiti sanatosi, sa va iubiti si sa fiti asa romantici pana la adanci batranete! 
Carmen, incearca cu lapte, iaurt.., pe mine m-au ajutat, pt arsurile de stomac. Cica trebuie sa mancam putin si des. La mine a mers...dar si rod cate ceva la ora.
Roxy, ai o mandrete de burtica!! Cum poti sa pleci urechea la tampenii de astea!! Fii mandra caci esti o frumoasa 
Eu am ajuns mai devreme la munca si ma apuc sa ma mai uit dupa carucioare! :) Pup!
Pana sa scriu eu, ati mai scris, normal :))
Dankuta, daca ai pus acele kg inseamna ca e ok, nu vezi tu burtica, dar e ok. Nu ai schimbat pantalonii? caci eu acolo am simtit prima oara, de fapt singurul lucru schimbat.
De ce faci TT? Asa ti-a zis medicul, mie mi-a zis ca nu e cazul, caci a esit ok DT!
Incep sa ma umflu, deja am dat jos inelul de logodna de deasupra verighetei... ramasese mic :(
18+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
Andrecluj spune:
Broscuta_80painea nu e interzisa, mie mi-a zis medicul sa nu mananc pt ca stie ca tineam la silueta, iar maioneza no way, au oua crude.
18 +
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui Katyuscha21 fetele HELPPPP CANDIDA ce ma fac o am de vreo 3-4 zile nu pot scapa de ea face rau bebelui? trebuie sa merg de urgenta la doktor? voi ati avut in timpul sarcinii nu stiu ce sa intamplat ca a aparut inainte de sarcina o aveam mai tot timpul si sa oprit pana acum ![]() ![]() ![]() ![]() pls ajutourrrr 21+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006http://picasaweb.google.com/ciquitita7 |
Nu te ingrijora cu candida, si eu am si medicul meu mi-a spus ca, chiar daca o tratez ea oricum revine. Atata timp cat nu te ustura si nu te mananca, ignor-o. Abia in ultimele luni daca o fi sa fie, ti-o va trata astfel incat sa nu ai probleme de nici un fel la nastere.
Fa seara spalaturi cu apa calduta si bicarbonat pana ajungi la medic.
Bebe nu pateste nimic.
Saptamana 15+
broscuta_80 spune:
| citat din mesajul lui b_carmen Eu ma confrunt cu o problema, poate ma puteti ajuta: am niste arsuri teribile, am incercat cu paine prajita, covrigi, apa, nu mai stiu .Uneori ma trezesc noaptea din cauza lor...HELP. +21 ![]() |
Draga mea am inteles ca secretul este sa mananci putin, des, si sa alegi numai mancare care sa nu provoace arsuri sau gaze
19+broscutza
bubu