Mamici de zmeurici de iulie-august (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Felicitari Giova! Bun venit lui bb Edi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

micaalsa, eu sunt de acord sa fie cat mai multe inf. in listuta si sa ocupe cat mai putin spatiu.

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

BRAVO GIOVA . Am stat ca pe ghimpi pana am aflat ca ai nascut . Mi-e asa de frica cu caldurile astea ca bb meu nu o sa mai stea 3 sapt ca nu stiu ce sa mai fac . Nici in casa nu mai am stare deloc ... imi vine sa umblu ca nebuna pe strada .
Mamicutelor voua vi s-a intensificat secretia albicioasa ca eu de 2 sapt ... sunt tot uda . Oi fi inceput sa pierd lichid ? Dar inca nu am pierdut dopul gelatinos .

Adela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

moniland, am uitat sa-ti spun ca te-am visat azi noapte. nu stiu sa-ti relatez exact ce anume, insa sentimentul era bun.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Felicitari mamicutelor Dienutza si Giova!Sa va traiasca bebelusii.unu mai grasunel si unu mai grabit .
Cornelia sa-ti traiasca mica domnisoara!
Danielle LA MULTI ANI !
Anielas e o dulce fetita ta ,amandoua de fapt.
Eu am avut in vizita una bucata soacra si mi-a stricat tot rostul la ziua de azi.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 36+ Erica Gabriela
AMR O SAPTAMANA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Dienutza si Giova felicitari pt zmeureii livrati

acum vin si eu la raport ... de pe partea stanga cu laptopul in fata scriind cu o mana

asa...
azi am fost la control... inca mai am infectia urinara ... iar bag antibiotic
DAAARRRRRRRRRRRR... mi s-a schimbat AMR-ul

fetele mai mult de 2 sapt bebe nu mai sta in burtic...e angajat bine pe canal si apasa cu putere iesirea.
colul e inca nchis dar se tot scurteaza...
dr. a zis ca daca ajung cu bine pe 14 iulie cand facem cezariana, imi da un premiu

ar fi super pe 14 iulie caci vom avea chef de 3 zile si 3 nopti in familie in fiecare an
pe 12 e fratele meu, pe 13 e soacra-mea so pe 14 ar fi Bubu daca sta cuminte in burtic.

oricum eu stau in pat si strang din picioare ca sa ajung la programare cand tbuie ... nu de alta dar ma enerveaza sa ma ia unele tburi ca ruptu apei pe nepregatite... cred ca as intra intr-o mare panica ...

oricum dr. m-a linistit si a zis ca si maine daca nasc bebe nu are probleme pt ca am ajuns la termen si e ok.

Slava Domnului

Thea 36+ Serban Alexandru

mai sunt 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

am schimbat si semnatura

Thea 36+ Serban Alexandru

mai sunt 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Fetelor, am venit si eu de la eco. Bebe este ok, cu 2665 g. Insa m-a enervat foarte tare dna dr la care am fost, care m-a tinut f putin acolo, a facut masuratorile rpd si m-a expediat. Nu mi-a explicat mai nimic, iar cand o intrebam ceva parca smulgeam cuvintele din ea. Si este clinica privata, asa ca ma asteptam la mai mult. Imi venea sa ii sparg capul, si am plecat in super draci de acolo, si cu un gust super amar.

Si ma enerveaza ca nu mi-a explicat nimic. De ex. mi-a scris pe foaia ecografica: "cordon in esarfa - regiunea nucala". Stiti cumva ce inseamna asta? are bebe ceva?

Si mi-a mai spus ca lichidul este in cantitati normale, dar am insa mai mult in partea dreapta. Si cand am intrebat-o din ce cauza, a spus ca imi spune dr meu si ca trebuie doar investigat in cont. Cum poate un dr sa fie asa?

Cu bubitele m-a intrebat de incompatibilitatea dintre mine si sot (eu am A2 iar el B3), si cand am rugat-o sa imi spuna mai mult a zis ca daca dr meu nu mi-a spus, nu se baga ea.

Oricum, bebe este bine si asta e tot ce conteaza.

Va pup!

35 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Aaaaaaaaaaa, si bebe este iar cu capul in jos, asa cum e nromal (stiti ca acum putin timp ma alarmasem ca era cu capul in sus, cand inainte era cu capul in jos). Plimbaretul asta mic face misto de mine. Acum nu mai are cum sa se intoarca, nu?

35 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Noi raportam ca am dormit iara, de nu voiam sa ma mai trezesc, vreo 3 ore..., ce bine era. Dar, diseara parca vad ca nu pot adormi si o sa umblu prin casa pana la 2 ca aseara.
Am facut bagajelul, totusi mai am de facut copii la acte, sa le am cu mine in spital si niste cosmetice personale pe care le pun cand plec chiar, caci nu le am in dublura
Mica, am inteles acuma, oricum cosmetizarea listutei nu poate face decat bine
la toate mamicile si zmeuricile

Viitoare Mami superr fericita! 36 Isabelle
AMR 4 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput