Mamici de zmeurici de iulie-august (66)
Raspunsuri - Pagina 7
pooh spune:
Adrianafedorca,cum mai esti?persista durerile de ciclu?
Eu am facut azi mancarica cu rosii,ardei,branza(Elly_Cta
),e bestialaaaa

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
Balázs39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)
pogos spune:
buna fete!
giova felicitari si refacere rapida. Bebe Edi bine ai venit pe lume!!
ylla, bafta!
La multi ani Danielle! sa fii sanatoasa si fericita!
anielas e o dulcica bebita ta, de fapt amandoua fetitele sunt scumpe. sa va traiasca!
medicul meu pediatru este la 2 statii de tramvai, la Piata Iancului. cred ca e important sa fie si aproape. este o doctorita f buna si nu sare cu antibiotice pt orice. iar asistenta la fel, este f priceputa si o poti contacta la orice ora.
va pup si sa auzim numai vesti bune!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 3 saptamani
dariaioanaxx spune:
bine ai venit pe lume zmeurelule EDI ! sa fii frumos si norocos !
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.33 cu Daria Nichola Miryam,
INIMA, A INIMII MELE!
alinutza78 spune:
Giova felicitari!!!!
Refacere rapida si mult laptic!!! Bebe Edi sa fii un copil sanatos, cuminte si mancacios
Bafta gravidutzelor care au astazi programari la doctor si intalniri cu zmeuricile: Ely cta, MC2008, Alina, Moniland
Patricia astazi parca trebuia sa ai rezultatele de la testul de glicemie...tinem pumnii
Vally daaa...nu prea am mai avut timp sa vorbim...da' ne mai intalnim noi la active center. Nu-ti fa probleme ca bebelina e mai mica....creste ea pana la termen
. Si oricum nu cresc constant..au pusee de crestere. Ai grija de tine...e rau cu ametelile astea...eu le am de la caldura in general..cred ca imi scade tensiunea (inainte de sarcina o aveam 12/8..acum e tot timpul 10/6
)
Missy incearca sa stai linistita la patut si sa nu te impacientezi
Sunt multe gravidutze care au ajuns la termen cu colul scurtat.
eu cica ma lupt cu raceala
...la mine oricum e traditie sa racesc vara..si mereu din acelasi motiv...efectiv cand devine innebunitoare caldura nu mai sunt prudenta si bag capul la propriu in "frigider". Acum si cu sarcina...nu ma simt bine nici la 20 de grade
....In plus ma omoara si antibioticele astea...ma roade stomacul chiar daca iau si Biotics si o felie de ceva
.
mqqm excursie frumoasa si la multi ani de ziua Canadei
. Ai grija, nu fa efort...poate va face pepitul vreo surpriza prin deplasare si vei experimenta home birth sau car birth![]()

Alinutza
s35 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Grishca spune:
Felicitari Giova!!!
Bine ai venit bebe Eduard de nota 10!!!
Felicitari Dienutza79!!!
Bine ai venit bebe Albert Andrei voinicel!!!
35+
Tudor
Grishca spune:
La multi ani, Danielle!
Anielas,ai doua fetite minunate! sa fiti bucurosi si sanatosi cu totii!!!
Ylla, bafta multa !
Missy, eu stau cu colul scurt si intredeschis plus contractii de la 29 de saptamani! Am stat cuminte in patuc si cu tratament aproape 7 saptamani, deci se poate. Bafta multa!
35+
Tudor
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micaalsa Eu nu m-am referit la modificarea cu totul a listutei, chiar la faza cu saptamana si ziua ... ca mi s-a parut ca lungeste si nu incape pe un singur rand si iarasi cu data nasterii mamicilor. Si parca as micsora putin scrisul ... la fel cum am folosit in partea de jos a listutei. Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si![]() 36+ cu TeodoraNasterea printesei ![]() |
Asa da

s37
Eva IlincaBubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
mamidevladut spune:
Felicitari proaspetelor mamici Dienutza si Giova, sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!!!!!!

.
Vai fetelor ma apuca fluturasii la stomac cand vad ca se inmultesc zmeuricile.Eu tot ma rog sa mai stea zmeurica mea macar 3 sapt sa ajungem si noi la 38s.
Aseara am fost si noi la domnu' doctor si l-am intalnit din nou pe bebe: are 2600g si face yoga, sta cu piciorusele incrucisate si un genunchi il are langa urechiusa
.Asa cum mi-a spus si Iosup la 30 de sapt placenta este imbatranita dar dr zice ca atata timp cat isi face treaba si bebe creste bine este ok, ca doar nu o punem in vitrina.
Vally
te-am vazut aseara cand ai iesit de la Iosup si ai intrat la Tutu, te-am recunoscut din pozele de la mare
, chiar voiam sa vin la tine sa vb dar erai foarte entuziasmata de morfo si am zis ca nu e momentul. In privinta greutatii lui bebe stai linistita, si mie mi-a zis Iosup ca bebe o sa fie mai mic din cauza placentei imbatranite dar important este sa fie sanatos ca recupereaza el dupa nastere cu laptic de la mami.
Fetele care ati nascut la Elias (sau cele care vor naste si stiu) va rog sa-mi spuneti si mie pe PM sau pe mailul comun, daca mai sunt si alte fete interesate, cui si cat trebuie sa cotizam in spital. Eu sunt cam speriata de bombe cand vine vorba de dat spaga, imi e asa de greu......
Pupici si sa auzim numai de bebici de zmeurici grasuni si sanatosi.

Mami
34+ si
Vladut cel Dragut (04.02.2001)
Cornelia spune:
Am stat ca pe ghimpi cu gandul la Giova. Felicitari mamico
! Bine ai venit pe lume bb Edi! Sa aduci mereu multa bucurie celor dragi!
Felicitari Dienutza! Bine ai venit pe lume bb Albert Andrei! Ce punctual esti
. Sa fii sanatos si fericit!
La multi ani Danielle02!
Multumesc fetelor pentru urarile de ziua Mariutei mele (asa o alintam cand era bb). Nici nu stiu cum au trecut 6 ani si nu imi vine sa cred ce mare e!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

lui